Αγγελικό Ρέικι 1ου & 2ου βαθμού

Ο Σκοπός αυτού του Εργαστηρίου είναι να αποκατασταθούν τα σύμβολα του Ρέικι στην αρχική τους Θεϊκή Δόνηση. Αυτή χάθηκε όταν ο άνθρωπος αποσυνδέθηκε από την Πηγή. Αυτή η διαδικασία μπορεί μόνο να δοθεί σαν δώρο σε μας από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Τα σύμβολα που δίνονται σε αυτό το εργαστήριο συντονίζονται μέσα από την Αγγελική δόνηση. Άγγελοι Θεραπευτές δίνουν τους συντονισμούς και εργάζονται μαζί σας σε μόνιμη βάση, τοποθετώντας τη σύνδεσή σας με το Αγγελικό Βασίλειο σε ένα νέο επίπεδο.

Θα μεταδοθεί στο μαθητή ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας που περνά μέσα από τους Αγγέλους και τα σύμβολα του Ρέικι. Ο μαθητής λαμβάνει πρακτική εμπειρία σε θεραπευτικές μεθόδους που αφορούν την Θεραπεία σαν κανάλι, Θεραπεία με πρόθεση, Θεραπεία με Αναληφθέντες Διδασκάλους και Γαλαξιακούς Θεραπευτές και Πολυδιαστασιακή Θεραπεία. Το εργαστήριο επίσης περιλαμβάνει στην διδασκαλία πώς να συντονίζετε πνευματικά εργαλεία, κρυστάλλους και πεμπτουσίες.

Αυτό το εργαστήριο θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για εσάς. Θα σας υποστηρίξει στο προσωπικό σας θεραπευτικό και πνευματικό ταξίδι, θα ανοίξει τα χαρίσματα και τα πνευματικά σας ταλέντα. Μπορεί να αποκαλύψει το Ντάρμα και το σκοπό της ζωής σας. Μπορεί να είναι για να σας βοηθήσει να υποστηρίξετε την οικογένεια και τους φίλους σας ή ένα βήμα παραπέρα προς την πορεία σας για να το μοιραστείτε με άλλους ως επαγγελματίας θεραπευτής ή δάσκαλος. Μπορεί να αλλάξει απόλυτα τη ζωή σας.

Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε, αλλά η Ψυχή σας γνωρίζει γιατί έφερε το Αγγελικό Ρέικι σε σας. Θα αλλάξει το DNA σας, τα κύτταρα και τα μόρια σας και θα ενεργοποιήσει το Φωτεινό σας Σώμα. Θα επιτρέψει σε σας να ενωθείτε πιο στενά με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Όλες οι πνευματικές διδασκαλίες και ενέργειες είναι Συμπαντικά διαθέσιμες στον καθένα, αλλά μέσω τη καθοδήγησης από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Ντουάλ Κούλ και τον Αρχάγγελο Μέτατρον, καθώς και της μεγάλης του γνώσης γύρω από τις πνευματικές αρχές και τις αρχαίες διδασκαλίες, ο Κέβιν Κορ συνέθεσε ένα μοναδικό και βαθύ σύστημα θεραπείας. Αυτό το σύστημα ονομάστηκε Αγγελικό Ρέικι.

Το εργαστήριο αυτό περιλαμβάνει:

 • Δύο Καθαρισμούς και Συντονισμούς στο Αγγελικό Ρέικι.

 • Ένα Αρχαγγελικό Συντονισμό και Ευλογία.

 • Τον Ορισμό και την Κατανόηση της Φύσης της Αγγελικής Ενέργειας.

 • Τις Αρχές του Καθαρισμού και της Αφιέρωσης του Χώρου.

 • Έξι Θεραπευτικές Μεθόδους συμπεριλαμβανομένης της αυτο-θεραπείας και της θεραπείας από απόσταση.

 • Τέσσερις πρακτικές Ανταλλαγής Θεραπείας.

 • Καθαρισμοί και Συντονισμοί Κρυστάλλων.

 • Τους Νόμους της Θεραπείας σύμφωνα με την Θεϊκή Ιεραρχία, όπως δόθηκαν από τον Ντουάλ Κουλ.

 • Έναν πλήρη Συντονισμό στο Αγγελικό Ρέικι 1ου και 2ου βαθμού που περιλαμβάνει τα 8 Θεϊκά Πολυδιαστασιακά Σύμβολα.

 • Ένα πλήρες Κόψιμο του Κάρμα και έναν Αγγελικό Καθαρισμό πριν από τη λήψη των συντονισμών.

 • Μια θεραπευτική εμπειρία με εναπόθεση χεριών, γινόμενος κανάλι για την θεραπευτική ενέργεια των Αγγέλων Θεραπευτών και των συμβόλων του Ρέικι καθώς και τα πρώτα βήματα της Πολυδιαστασιακής Θεραπείας.

 • Ένας Συντονισμός στο Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός μέσω του Αρχαγγέλου Μέτατρον και ενός Συνόλου Αγγέλων “Τους Παντοδύναμους Σαρείμ”. Αυτός περιλαμβάνει ένα Συντονισμό που δίνεται από 30 Αρχαγγέλους, και Ουράνιους Πρίγκιπες Αγγέλους. Το εργαστήριο αυτό σας τοποθετεί στη δική σας Πνευματική Δύναμη και Γνώση του εαυτού σας, ως ο Αναληφθέντας Διδάσκαλος που πραγματικά είστε.

Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

 • Instagram
 • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com