Αστρολογία

Δες τον ουρανό που κρύβεις μέσα σου!

Τι είναι η Αστρολογία;

Η Αστρολογία είναι η επιστήμη της μελέτης της κίνησης των ουράνιων σωμάτων και της αντιστοιχίας τους με τις εσωτερικές διεργασίες της ανθρώπινης φύσης.

Η κυκλική-περιοδική κίνηση είναι ένα φαινόμενο που εύκολα παρατηρείται στη φύση. Όπως υπάρχει η πλημμυρίδα και η άμπωτη, η εναλλαγή της μέρας και της νύχτας, οι κυκλικές κινήσεις των ηλεκτρονίων γύρω από τον πυρήνα του ατόμου, έτσι και ο άνθρωπος υπόκειται σε αυτούς τους κύκλους.

Πως μπορεί να με βοηθήσει;

Με τη βοήθεια της Αστρολογίας, μπορούμε να δούμε τις ποιότητες που φέρει ένας άνθρωπος κατά τη στιγμή της γέννησής του, τα δώρα του καθώς και τα μαθήματα που έχει έρθει να πάρει σε αυτή τη ζωή. 

Μπορούμε να δούμε τον δρόμο της Ψυχής του και κατά πόσο ο τρόπος που ζει και η προσωπικότητα που έχει αναπτύξει συμβαδίζουν με τον Σκοπό του ή παρεκκλίνουν και έτσι το άτομο είναι δυστυχισμένο. 

Τι είναι "ο δρόμος της Ψυχής" ;

Όταν μια Ψυχή ενσαρκώνεται, ενδύεται μια προσωπικότητα για να παίξει έναν ρόλο. Η προσωπικότητα έχει ορισμένα χαρακτηριστικά τέτοια ώστε μέσω αυτής η Ψυχή να πάρει τις εμπειρίες που χρειάζεται. Δεν υπάρχουν απόλυτα "κακά" ή "καλά" χαρακτηριστικά. 

Η προσωπικότητα λοιπόν δεν είναι κάτι που πρέπει να ξεφορτωθούμε αλλά κάτι που πρέπει να γνωρίσουμε. Διότι γνωρίζοντάς τη, βλέπουμε το παιγνίδι που έχουμε έρθει να παίξουμε σε αυτή τη ζωή και τον ρόλο που έχουμε υιοθετήσει για αυτό.

Η προσωπικότητα όμως έχει μια δυναμική, δεν είναι στατική. Αυτή η δυναμική ανάλογα το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον που μεγαλώνουμε, μπορεί να χάσει τον δρόμο της, να καταπιεστεί ακόμα και να ξεχαστεί και έτσι το άτομο να βγει "εκτός πορείας". Ο "δρόμος της Ψυχής" είναι ο δρόμος που έχουμε αποφασίσει να ακολουθήσουμε έτσι ώστε να εκφράσουμε δυναμικά τις ποιότητες τις Ψυχής μας και να εξελιχθούμε φωτίζοντας εμάς τους ίδιους και τον κόσμο. Η προσωπικότητα δηλαδή είναι το όχημα μέσω του οποίου η Ψυχή μας εκφράζεται και λαμβάνει τις αντίστοιχες εμπειρίες για την εξέλιξή της. Όταν η προσωπικότητα είναι συντονισμένη με την Ψυχή τότε εκπληρώνουμε τον Σκοπό μας.    

Ποιές υπηρεσίες παρέχει η Πανδώρα;

Κάντε κλικ στην ενότητα "Υπηρεσίες" και επιλέξτε ανάμεσα

  • Στη "Γενέθλια Ανάλυση" όπου αναλύεται ο αστρολογικός σας χάρτης με βάση όλα τα παραπάνω. Αναλύουμε την προσωπικότητά σας, εξετάζουμε τα εμπόδια που συναντάτε στη ζωή σας και συζητάμε για τον σκοπό της ενσάρκωσής σας.

  • Στη "Συναστρία" όπου αναλύεται η σχέση σας με ένα άλλο άτομο είτε πρόκειται για συντροφική ή επαγγελματική σχέση. Εκεί βλέπουμε τις δυναμικές που αναπτύσσονται, τις προοπτικές και που πρέπει να δοθεί βάσει ώστε η σχέση να είναι επικοδομητική και ουσιαστική.

  • Στα "Online Μαθήματα" όπου μπορείτε να ζητήσετε ιδιαίτερα μαθήματα Αστρολογίας μέσω skype. Τα μαθήματα χωρίζονται σε δύο Κύκλους. Στο τέλος του πρώτου θα μπορείτε να διαβάζετε έναν γενέθλιο χάρτη, ενώ στον δεύτερο προχωράμε σε πιο προχωρημένες τεχνικές.

​Στην ενότητα "Σεμινάρια" μπορείτε να δείτε ανακοινώσεις για τα ομαδικά σεμινάρια Αστρολογίας που θα γίνουν προσεχώς. Τα σεμινάρια αυτά θα γίνονται είτε διαδικτυακά μέσω skype είτε με φυσική παρουσία στην πνευματική σχολή Εστία στα Πετράλωνα.

Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com