Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Με έναν Ερμή να έχει γυρίσει ορθόδρομος στους Ιχθύς, την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και τον Άρη να μπαίνει στους Διδύμους το Σαββατοκύριακο αυτό κάθε άλλο παρά σταθερό είναι καθώς κυριαρχή η μεταβλητότητα. 

Σήμερα Παρασκευή, η σύνοδος της Σελήνης από τον Υδροχόο με Κρ...

March 23, 2019

Ένας τρόπος να δούμε τις ενέργειες των ζωδίων, είναι μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Με τον καιρό, κάποιες κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα έχουν αντιστοιχηθεί σε κάποια ζώδια, ενώ κάρτες της Μικρής Αρκάνα σχετίζονται με το κάθε δεκαήμερο του ζωδίου.

Τι είναι τα δεκαήμερα

Στον τροπικ...

March 6, 2019

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα, προσφέρεται για μια αναδρομή στο παρελθόν και για βαθύ καθαρισμό στο συναισθηματικό μας σώμα. Τα τραύματα που κουβαλάμε από παιδιά ή ως ενήλικες, βυθίζονται σταδιακά όλο και περισσότερο μέσα στο συναισθηματικό μας σώμα και από τις περιο...

Ο Μάρτιος αποδεικνύεται κάπως “δύσκολος” μήνας καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθύς φέρνοντας όχι μόνο μπερδέματα και καθυστερήσεις αλλά και ξεγελώντας μας καθώς η διαίσθηση θα εκπέμπει λάθος σήματα! 

Με το “έμπα” του μήνα, η Αφροδίτ...

Please reload

Recent Posts
Please reload

Αρχείο
Please reload

Search By Tags
Please reload

Ακολουθήστε μας!
  • Black Twitter Icon
  • Facebook Basic Square