Ετήσια Αστρολογική Ανάλυση

Στην Ετήσια Αστρολογική Ανάλυση εξετάζουμε τον χάρτη σας με σκοπό να εντοπίσουμε τα μαθήματα που έχετε να πάρετε σε βάθος ενός έτους με τη μορφή γεγονότων που θα βιώσετε και προκλήσεων που θα αντιμετωπίσετε. Εντοπίζονται θετικές και αρνητικές περίοδοι για δράση και τυχόν γεγονότα.

Με αυτή την ανάλυση μπορεί να δει κανείς σε ποιο σημείο της ζωής του βρίσκεται, γιατί του συμβαίνουν διάφορα συμβάντα και να καταλάβει προς τα που να κατευθυνθεί. 

Επίσης, ανάλογα τον τομέα που σας ενδιαφέρει, γίνεται να προσδιοριστούν περίοδοι στις οποίες είναι καλύτερο να δράσετε για να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες για επιτυχία. Η ανάλυση βασίζεται στον συνδυασμό τριών τεχνικών, Πρόοδοι, Διαβάσεις και Ηλιακή Επιστροφή. 

Αν ενδιαφέρεστε για μια Ετήσια Αστρολογική Ανάλυση, στείλτε το αίτημά σας και τα στοιχεία γέννησής σας (πχ Αθήνα 11/10/74 9:50 π.μ.) στο email pandorastrology@gmail.com . Συνεισφορά 40 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται γραπτή ανάλυση του χάρτη σας καθώς και η συνεδρία από κοντά ή μέσω Skype για να συζητήσουμε πάνω σε αυτόν.

Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com