Συχνές ερωτήσεις

  1. Ποια ειναι η διαφορά μεταξύ του Αγγελικού Ρέικι και των άλλων συστημάτων Ρέικι;

  2. Θα πρέπει να έχω πάρει κάποιον βαθμό από άλλο σύστημα Ρέικι για να συμμετάσχω σε ένα σεμινάριο Αγγελικού Ρέικι;

  3. Χρειάζεται να πάρει κανείς όλους τους βαθμούς για να ασκεί τη θεραπεία;

  4. Τι είδους μυήσεις δίνονται στα σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι;

  5. Ενδιαφέρομαι να κλείσω ένα ραντεβού για θεραπεία. Τι χρειάζεται να ξέρω;

  6. Τι γίνεται και τι μπορώ να περιμένω από μια θεραπεία Αγγελικού Ρέικι;​

Απαντήσεις

1.  Είναι γενικά αποδεκτό ότι το σύστημα θεραπείας γνωστό ως Ρέικι είναι το αρχικό σύστημα θεραπείας που ασκήθηκε στην Ατλαντίδα. Ο πολιτισμός αυτός ήταν υψηλότερος στη συνείδηση ​​όσον αφορά την επαφή με τη Θεία Σοφία από την κοινωνία μας σήμερα. Χρησιμοποιούσαν δονητικά σύμβολα για να έρθουν σε επαφή με θεϊκές ενέργειες που όταν εφαρμοστούν σε ένα κλειστό σύστημα, όπως το φυσικό σώμα, έφερναν ισορροπία και ευθυγράμμιση με τα αρχέτυπα πάνω στα οποία σχηματίστηκε το σώμα. Αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας κάθε θεραπείας. Η ανθρωπότητα, ως μέρος της φυλής ρίζας που ήταν η Ατλαντίδα, είχε επιλέξει τη σταθερή κάθοδο στην πυκνότητα του υλικού κόσμου. Αυτό προκάλεσε έναν προγραμματισμό που πραγματοποιήθηκε στο βασικό τσάκρα, ο οποίος δημιούργησε τις έννοιες του αρχηγού, τη φυλή, τον βασιλιά όπως επίσης και το εγώ. Η αναπτυξη του εγώ διέφθειρε τους ιερείς της Ατλαντίδας προκαλώντας εχθρότητα, εγωκεντρισμό και τελικά οδήγησε στη διάλυση της Ατλαντίδας μέσω της κακής χρήσης των ενεργειών για προσωπικό κέρδος.Ομοίως, όλες οι εσωτερικές πρακτικές που χρησιμοποιούσαν οι ιερείς της Ατλαντίδας, αποσυνδέθηκαν από τα Θεϊκά Αρχέτυπα και η καθαρότητα χάθηκε.

Το θεραπευτικό σύστημα των Ατλάντων ανακαλύφθηκε ξανά από τον Dr Usui στη δεκαετία του 1880, λόγω του γεγονότος ότι η                   ανθρωπότητα βρίσκονταν τώρα στο αντίθετο σημείο από τον 26.000 χρόνο κύκλο του ηλιακού μας συστήματος, όπου η Ατλαντίδα                   καταστράφηκε. Υπάρχει μια εσωτερική αλληλεπίδραση στα σημεία του κύκλου, όπου απέχουν 180 ° μεταξύ τους.

Το σύστημα θεραπείας που ανακάλυψε ο Dr Usui διατηρήθηκε αυστηρά μέσω της γραμμής της καθαρής μετάδοσης των συμβόλων που έφερε ο Dr Usui.

Η πνευματική αντίληψη της ανθρωπότητας κατά τη δεκαετία του 1880 περιελάμβανε το γεγονός ότι αποτελούσαμε μέρος ενός συστήματος γνωστού ως Ηλιακό Σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι η πνευματική ανθρωπότητα εκείνη την εποχή μπορούσε μόνο να αντιληφθεί ότι είναι μέρος του Ηλιακού Συστήματος και δεν μπορούσε να γνωρίζει κάτι πέρα ​​από αυτό. Έχοντας υπόψη ότι ένα κανάλι (άνθρωπος που γειώνει πληροφορίες) μπορεί να φτάσει μόνο εκεί που βρίσκεται η συλλογική συνείδηση ​​ανά πάσα στιγμή, τα σύμβολα που έρχονταν σε επαφή με τον Dr Usui δόθηκαν στη δόνηση της ανθρωπότητας εκείνη την εποχή, η οποία ήταν η Ηλιακή Συνείδηση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλα τα σύμβολα έχουν επτά επίπεδα μέσω των οποίων μπορούν να ερμηνευθούν, τα σύμβολα που δόθηκαν από τον Dr Usui δίνονταν έτσι στη δόνηση του ηλιακού πλέγματος.

Από τη δεκαετία του 1880, η ανθρωπότητα έχει επεκταθεί συνειδησιακά​με επιτάχυνση. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα άλμα στη συνείδηση ​​που προκάλεσε η μαζική εκκαθάριση αυτού του πολέμου επέτρεψε στην ανθρωπότητα να επεκτείνει τη συνείδησή της για να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είμαστε ένα Ηλιακό Σύστημα σε έναν γαλαξία πολλών Ηλιακών Συστημάτων. Αυτό θα μπορούσε να ονομαστεί Γαλαξιακή Συνείδηση. Αυτό αντανακλάται στη δημοφιλή άνοδο της επιστημονικής φαντασίας και στην πιθανότητα να υπάρχουν και άλλοι πολιτισμοί στον γαλαξία. Όλα τα συστήματα Reiki που έχουν αναπτυχθεί από αυτή τη στιγμή έχουν επεκτείνει τα παραδοσιακά σύμβολα του Reiki και δίνουν τα σύμβολα αυτά στη νέα δόνηση της γαλαξιακής συνείδησης, που ισοδυναμεί με το καρδιακό τσάκρα.

Μετά την Αρμονική Σύγκλιση του 1987, ακολούθησε ένα άλλο άλμα στη συνείδηση ​​που επέτρεψε να δοθούν σύμβολα Ρέικι σε υψηλότερη δόνηση παρά στο τσάκρα της καρδιάς. Όταν το Αγγελικό Ρέικι διοχετεύτηκε για πρώτη φορά το 2003, συνειδητοποιήσαμε ότι οι συντονισμοί στα σύμβολα έλαβαν χώρα στη δόνηση του τσάκρα του λαιμού. Η δόνηση του συντονισμού αυξάνεται σταθερά από αυτή τη φορά. Με την αγκυροβόληση του Κρυσταλλικού Πλέγματος τον Νοέμβριο του 2005, γνωρίσαμε ότι για πρώτη φορά μετά την Ατλαντική εποχή, τα θεραπευτικά σύμβολα της Ατλαντίδας έχουν τη δυνατότητα να παραδοθούν στα πλήρη 7 επίπεδα της μορφής και της Θείας Μορφής.

Στο Αγγελικό Ρέικι, όλα τα σύμβολα που δίνονται δίνονται μέσα από τα 7 επίπεδα της μορφής και της θείας μορφής.

Ωστόσο, λόγω της αυστηρής τήρησης των δονήσεων που δόθηκαν από τον Δρ Usui μέσω της μετάδοσης της γενεαλογίας, το συναίσθημά μας είναι ότι τα σύμβολα του συστήματος Usui Reiki εξακολουθούν να δίνονται μόνο στη δόνηση του καρδιακού τσάκρα. Αυτό δεν μειώνει τη δύναμη του Usui Reiki ως θεραπευτικό εργαλείο. Εναπόκειται στον κάθε μαθητή να αισθάνεται τη δόνηση του συστήματος στο οποίο έλκεται και να  επιλέγει ανάλογα.

2.  Όχι δε χρειάζεται κανείς να έχει πάρει άλλους βαθμούς από άλλα συστήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η διάθεση να συνδεθεί και να συνεργαστεί με το Αγγελικό Βασίλειο!

3.  Όχι. Παίρνοντας τον 1ο και 2ο βαθμό, μπορείτε να κάνετε θεραπεία σε άλλους, αφού βεβαίως πρώτα έχει περάσει ένα ικανοποιητικό διάστημα όπου κάνετε αυτοθεραπεία. Μπορεί κανείς να αποφασίσει να σταματήσει εκεί ή στους επόμενους δύο βαθμούς. Η μόνη περίπτωση όπου είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση και των τεσσάρων σεμιναρίων καθώς και των μυήσεων που τα συνοδεύουν, είναι όταν θέλει κανείς να γίνει Μaster για να μπορεί να μεταδίδει τις μυήσεις σε άλλους και να διδάσκει το σύστημα. 

 

4.  Οι μυήσεις/συντονισμοί που δίνονται διαφέρουν από τα άλλα συστήματα Ρέικι. Σε αυτό το σύστημα ένας Άγγελος, που έχει επιλεχτεί να σταθεί με το άτομο σε αυτή τη ζωή, κάνει τον συντονισμό. Οι μυήσεις είναι ακριβώς αυτό, συντονισμοί στην Αγγελική Δόνηση και εγγραφή στο ενεργειακό σύστημα του μαθητή των κατάλληλων συμβόλων για να επιτελούνται οι θεραπείες. Κάθε μύηση είναι και ένα άνοιγμα της συνείδησης και μια πρόσκληση να συνεργαστούμε συνειδητά με τον Άγγελό μας! Για να δείτε αν πρόκειται να γίνει σύντομα ένα σεμινάριο Αγγελικού Ρέικι επισκεφθείτε την ενότητα Σεμινάρια πατώντας εδώ. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε συνδρομητές στην Πανδώρα, πηγαίνοντας στο κάτω μέρος της σελίδας, για να ενημερώνεστε με email!

5.  Δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία για μια θεραπεία Αγγελικού Ρέικι. Μπορεί να σας ζητηθεί από τον θεραπευτή σας να μην καταναλώσετε κρεάς για μερικές μέρες καθώς, ειδικά στις μέρες μας, φέρει βαριά ενέργεια. Επειδή όταν κλείνετε ένα ραντεβού για μια συνεδρία δηλώνετε την πρόθεσή σας για θεραπεία, αξίζει να έχετε στο νου ότι ήδη, πριν πάτε στη συνεδρία, η Αγγελική Ενέργεια αρχίζει και δουλεύει στο πεδίο σας. Έχετε το νου σας ανοιχτό για συγχρονισμούς, δηλαδή για γεγονότα ή λόγια που θα ακούσετε από άλλους (ακόμα κι αν είναι δύο από το διπλανό τραπέζι στο εστιατόριο που τρώτε) που μπορεί να αφορούν το θέμα σας. Πολλές φορές αυτοί οι συγχρονισμοί μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τον τρόπο που σκέφτεστε ή για το πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση από ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο! Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού πατώντας εδώ και δηλώνοντας πως επιθυμείτε μια συνεδρία Αγγελικού Ρέικι ή να στείλετε email στη διεύθυνση pandorastrology@gmail.com

6.  Μια θεραπεία Αγγελικού Ρέικι συνήθως κρατάει περίπου μία ώρα. Σε αυτό το διάστημα συζητάμε το θέμα που σας απασχολεί, γίνεται η Αγγελική Θεραπεία και αν αποκαλυφθεί κάποια καθοδήγηση από τους Αγγέλους, σας δίνεται. Ανάλογα το θέμα, μπορεί να χρειαστούν περισσότερες της μιας θεραπείες (συνήθως μία φορά το μήνα). Κάποιες φορές, ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να σας δοθεί κάποιο απόσταγμα ή κάποιος κρύταλλος. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι ο ρόλος του θεραπευτή αλλά και των Αγγέλων που συνεργάζονται δεν είναι άλλος από το να σας δώσουν πίσω τη δύναμή σας, συντονίζοντάς σας με την Ψυχή σας. Είστε οι Master της δικής σας πραγματικότητας, είστε παιδιά του Θεού και η Βασιλεία των Ουρανών είναι ήδη δική σας! Δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να το συνειδητοποιήσετε! Η Αγγελική Θεραπεία, μπορεί να μετακινήσει εμπόδια που έχετε βάλει οι ίδιοι στο δρόμο σας, να σπάσει μπλοκαρίσματα που οδηγούν σε παγιωμένες συμπεριφορές, να θεραπεύσει καρμικά προηγούμενες ζωές, να κόψει λόρους και δεσμούς και να σας συντονίσει με αυτό που πραγματικά είστε, η Συνείδηση που βιώνει την ανθρώπινη εμπειρία.

Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com