• Δημήτρης Καμίλλος

Άρης στον Τοξότη

Ενημερώθηκε: 27 Μαρ 2020


Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη και θα μείνει εκεί μέχρι τις 16 Φλεβάρη. Τι γίνεται όταν συνδυάζεται η ενέργεια του Άρη με τον ζωηρό Τοξότη;


Ο Άρης είναι ένας πλανήτης ενέργειας! Όπου περνά, φέρνει μαζί του κινητικότητα, όρεξη για δουλειά, μαχητικότητα και ανταγωνισμό. Είναι πύρινος στη φύση του.

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο της φωτιάς και ως εκ τούτου η ενέργειά του είναι εξωστρεφής. Φέρει τις ποιότητες του ενθουσιασμού, της ζωηράδας, της επέκτασης, του παιχνιδιού, της μάθησης και της εξερεύνησης του κόσμου, της περιπέτειας και της ελευθερίας.


Για όσο διάστημα λοιπόν ο Άρης παραμείνει στον Τοξότη, θα φέρει κινητικότητα σε θέματα πνευματικά καθώς θα μας κάνει να αναρωτηθούμε για τον κόσμο, θα ευνοήσει τα ταξίδια και θα αυξήσει τον ενθουσιασμό μας για τη ζωή! Θα είμαστε πιο παιχνιδιάριδες, και ανοιχτοί στο φλερτ καθώς θα παίρνουμε τα πράγματα πιο ελαφριά και θα είμαστε ζεστοί στην επικοινωνία.

Είναι μια πολύ καλή θέση και ανάλογα το ζώδιο, θα φέρει κίνηση και γεγονότα σε διάφορους τομείς όπως η οικογένεις, τα ερωτικά και η καριέρα. Όπου είναι ο Άρης, εκεί θα εστιάζουμε το επόμενο διάστημα.

Το μόνο "αρνητικό" είναι πως μπορεί να μας κάνει πιο επιρρεπείς στα λάθη καθώς παραβλέπουμε τις λεπτομέρειες και θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα γρήγορα.


Κριοί, Λέοντες και Τοξότες ευνοούνται ιδιαίτερα σε θέματα αισθηματικά, ταξιδίων και εκπαίδευσης ενώ Παρθένοι και Ιχθύες θα δυσκολευτούν λίγο με αυτή τη θέση σε θέματα οικογενειακά και εργασιακά.


Για προσωπικές ερμηνείες σχετικά με την επιρροή του Άρη στον προσωπικό σας χάρτη, στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία γέννησής σας πχ 23/5/1988 11:35 μμ Αθήνα στο pandorastrology@gmail.com ή στο fb και θα λάβετε μια μικρή γραπτή ανάλυση για το τι να περιμένετε και για το πως να εκμεταλλευτείτε καλύτερα αυτό το διάστημα. Συμμετοχή 10 ευρώ.

303 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com