• Δημήτρης Καμίλλος

Έκλειψη Ηλίου στον ΚαρκίνοΣήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο, είναι δηλαδή η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Ταυτόχρονα όμως έχουμε και Ηλιακή Έκλειψη στις 0 μοίρες του Καρκίνου! Αυτή είναι η δεύτερη από τις τρεις εκλείψεις του καλοκαιριού (η επόμενη θα είναι Σελήνης στις 5 Ιουλίου).

Είναι μια δύσκολη όψη καθώς συμμετέχουν αρνητικά ο Άρης και ο Κρόνος (παραδοσιακοί κακεργέτες στην Αστρολογία). Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι κυρίως του πρώτου δεκαημέρου. Είναι μια έκλειψη που φέρνει θέματα σχετικά με τις ρίζες μας, την οικογένεια, το σπίτι αλλά και τα συναισθήματά μας. Θα αλλάξει όσα θεωρούσαμε δεδομένα μέχρι τώρα σε αυτούς τους τομείς και θα μας βάλει σε διαδικασίες επαναξιολόγησης προτεραιοτήτων. Το δύσκολο κομμάτι θα είναι να δούμε πάνω από την τρικυμία των συναισθημάτων καθώς ο Άρης από τους Ιχθύς θα φέρει εντάσεις αλλά και τραύματα που θα πρέπει να διαχειριστούμε.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο.

Κριός


Θέματα σχετικά με την οικογένεια, το σπίτι, τις σχέσεις και τις ρίζες σας θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα και ίσως δείτε γρήγορες εξελίξεις. Ίσως εγερθούν ζητήματα που ήταν θαμμένα και ξεχασμένα. Εξετάστε πως κινείστε και γιατί. Βλέπετε την πραγματικότητα ή αυτό που θέλετε να δείτε; Είναι επίσης αρκετά πιθανό να δείτε αλλαγές στον τομέα των κοινωνικών συναναστροφών και των φίλων. Ξεσκαρταρίσματα εν όψει.

Ταύρος

Προσέξτε αυτό το διάστημα τις απλές καθημερινές επαφές, τις μετακινήσεις και τους στενούς συγγενείς! Αυτοί οι τομείς θα είναι πηγές άγχους και θα χρειαστείτε να τους διαχειριστείτε. Η δουλειά επίσης μάλλον θα σας πιέσει αρκετά συνεπώς προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αποφορτίζεστε.


Δίδυμος


Η προσοχή σας θα στραφεί σε θέματα ασφάλειας τόσο οικονομικής όσο και συναισθηματικής. Πρέπει να βεβαιωθείτε πως δεν στηρίζεστε σε “πατερίτσες” για να νιώθετε καλά, συνεπώς μπορεί να δείτε ανακατατάξεις σε αυτούς τους τομείς. Βάλτε μέσα και την εργασία φυσικά. Θυμηθείτε, το κέντρο της ασφάλειας και της αφθονίας είστε εσείς οι ίδιοι/ίδιες!

Καρκίνος

Η έκλειψη γίνεται στο δικό σας ζώδιο και φυσικά είστε πάνω στη σκηνή με τα φώτα στραμμένα σε σας. Κάτι θα τελειώσει και κάτι καινούριο θα ξεκινήσει. Θα γίνουν ξεσκαρταρίσματα σε πολλούς τομείς και θα χρειαστεί να κοιτάξετε μπροστά και όχι πίσω. Από αυτά που θα συμβούν τους επόμενους μήνες, η κοσμοθεωρία σας θα αλλάξει.

Λέων


Η ψυχολογία σας είναι μια πάνω μια κάτω με την έκλειψη. Υπομονή! Αλλαγές θα υπάρξουν στον τομέα των σχέσεων. Φεύγουν πρόσωπα και γίνεται χώρος για καινούρια. Είστε από αυτούς που θα καταλάβουν πως κάποια πράγματα θα τελειώσουν και αυτό θα είναι για το καλύτερο.

Παρθένος

Ο κοινωνικός σας περίγυρος θα αλλάξει καθώς θα διαπιστώσετε πως με μερικούς ανθρώπους και καταστάσεις πνίγεστε και δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτό άλλο. Κάποιες δυσκολίες αναμένονται στις σχέσεις και χρειάζεται να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ξεσπάτε.

Ζυγός

Αυτή η έκλειψη θα σας επηρεάσει κυρίως στον τομέα της δουλειάς αλλά και των προσωπικών σας στόχων. Θα τεσταριστείτε για να δείξετε πόσο πολύ θέλετε αυτό που κυνηγάτε. Θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να θέσετε προτεραιότητες. Δευτερεύοντες τομείς που πρέπει να προσέξετε είναι οι σχέσεις και η υγεία σας.

Σκορπιός

Αυτό το διάστημα δείξτε μια προσοχή στα ταξίδια αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με εκπαίδευση και νομικές διαδικασίες. Ίσως συμβούν γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Κάποιες πιέσεις ίσως υπάρξουν και σε επίπεδο οικογένειας και σπιτιού.

Τοξότης

Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Παίρνετε αποφάσεις για το τι χρειάζεται να ξεσκαρτάρετε και τι χρειάζεται να αφήσετε πίσω για να πάτε μπροστά. Για κάμποσο καιρό ίσως νιώθετε ότι είστε μετέωροι και θα επικρατεί αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Αλλά στο τέλος, κάτι καλό θα βγει από όλα αυτά.

Αιγόκερως

Να περιμένετε εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες γενικότερα. Ίσως κάποιοι άνθρωποι φύγουν αλλά θα έρθουν άλλοι. Ίσως απογοητευτείτε από κάποιον ή μάθετε κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Όπως και να έχει οι σχέσεις σας θα αναδιαμορφωθούν. Η καθημερινή επικοινωνία θα γίνει λίγο πιο δύσκολη αλλά κάνετε υπομονή, θα περάσει!

Υδροχόοι

Η τρίμηνη περίοδος που θα ακολουθήσει μετά την έκλειψη, θα σας πιέσει σε επίπεδο καθημερινότητας. Περισσότερο τρέξιμο και στρες. Θα χρειαστεί να προσέξετε την υγεία σας και να βρείτε χρόνο να αποφορτίζεστε. Γενικά θα είναι δύσκολο να βάλετε τάξη στο χάος μέσα σας και έξω σας. Αλλά μην το φοβάστε. Δείτε που σας οδηγεί. Κάτι νέο μπορεί να γεννηθεί.

Ιχθύς

Θέματα που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά ίσως σας απασχολήσουν το επόμενο τρίμηνο. Θα βγάλετε πολλά στην επιφάνεια που θα πρέπει να διαχειριστείτε και έτσι θα είναι μια καλή ευκαιρία για ένα εσωτερικό ξεσκαρτάρισμα.

214 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com