• Δημήτρης Καμίλλος

Έκλειψη Σελήνης στον ΑιγόκερωΑυτή είναι η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού και θα την απολαύσουμε όσοι έχουμε “επιζήσει” από τις προηγούμενες!

Λαμβάνει χώρα αυτή την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 7:45 το πρωί και σχηματίζεται στον Αιγόκερω με αρνητική συμμετοχή του (ανάδρομου ακόμα) Ερμή και θετική συμμετοχή του Ουρανού. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και φυσικά τους Αιγόκερους και πιο έντονα αυτούς που γεννήθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο του κάθε ζωδίου.

Η Σελήνη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε αδυναμία και έτσι μας είναι δύσκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Ο Αιγόκερως θέτει όρια, κανονισμούς και “πρέπει” τα οποία μας κλειδώνουν.

Με αυτή την έκλειψη θα πιεστούμε να σπάσουμε αυτά τα όρια. Ο Ερμής με την ανάδρομη πορεία του και την αντίθεση που σχηματίζει δε βοηθά και πολύ τα πράγματα καθώς το μηνύματα που εκπέμπουμε και λαμβάνουμε αλλοιώνονται και οι παρεξηγήσεις θα είναι στο πρόγραμμα.

Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει τη δομή, την τάξη. Αυτή η έκλειψη θα σπάσει αυτές τις δομές. Θα κλείσει ένας κύκλος και θα ξεκινήσει ένας άλλος. Έτσι αυτή την περίοδο θα βρισκόμαστε σε μια φάση αλλαγών καθώς είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Ανάλογα τον προσωπικό χάρτη του καθενός, αυτές οι αλλαγές θα εκφραστούν σε διαφορετικούς τομείς στους οποίους θα ξεκινήσει ένας καινούριος κύκλος.


Η ενέργεια θα είναι τεταμένη. Ευτυχώς εδώ έρχεται ο Ουρανός που θα λειτουργήσει προς όφελός μας. Συμμετέχει στην έκλειψη με καλές όψεις βοηθώντας έτσι τις ενέργειες να εκφραστούν κάπως πιο μαλακά αλλά και πιο γρήγορα. Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και τα γεγονότα αστραπιαία. Μη φοβάστε βέβαια γιατί κατά κάποιο τρόπο πάντα έτσι γίνεται. Πρώτα δηλαδή συμβαίνει το γεγονός κατά τη διάρκεια του οποίου δε βγάζουμε άκρη και μετά είναι που καθόμαστε και αναλογιζόμενοι τι έγινε “χωνεύουμε” το μάθημα και καταλαβαίνουμε τι ακριβώς έγινε και τι δουλέψαμε αυτή τη φορά.


Για προσωπικές προβλέψεις σχετικά με την επιρροή της έκλειψης στον προσωπικό σας χάρτη, στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία γέννησής σας πχ 23/5/1988 11:35 μμ Αθήνα στο pandorastrology@gmail.com ή στο fb και θα λάβετε μια μικρή γραπτή ανάλυση για το τι να περιμένετε, τι να αποφύγετε και για το πως να εκμεταλλευτείτε καλύτερα αυτό το διάστημα. Συμμετοχή 10 ευρώ.


493 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com