• Δημήτρης Καμίλλος

Έκλειψη Σελήνης στον ΤοξότηΗ σημερινή έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη μας υπόσχεται έναν Ιούνιο με πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Η αρνητική συμμετοχή του Άρη από τους Ιχθύς καθώς και η επίσης αρνητική συμμετοχή της Αφροδίτης (η οποία είναι ακόμα ανάδρομη) φανερώνουν συναισθηματικές εμπλοκές, όπως επίσης και κόντρες. Γινόμαστε ευερέθιστοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε απότομα στα ερεθίσματα. Χρειάζεται ψυχραιμία και σκέψη πριν ανοίξουμε το στόμα μας. Ιδιαίτερα επηρεάζονται οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες και ακόμα περισσότερο όσοι είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων ή έχουν προσωπικούς πλανήτες εκεί. Πάμε να δούμε όμως ποιους τομείς θα επηρεάσει σε κάθε ζώδιο.


Κριοί

Σπουδές, νομικές υποθέσεις και ταξίδια επηρεάζονται από αυτή την έκλειψη. Η επικοινωνία επίσης δε φαίνεται να είναι εύκολη συνεπώς φροντίστε να μαζεύετε τα νεύρα σας. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας παρασύρουν γιατί έτσι χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα και αντιδράτε σε αυτό που έχετε στο κεφάλι σας.

Ταύροι

Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει περισσότερο αυτό το διάστημα. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα χρειαστεί να προσέχετε για να έχετε. Δώστε επίσης προσοχή στον τομέα των φίλων και των κοινωνικών συναναστροφών καθώς μπορεί να προκύψουν εκπλήξεις από εκεί. Αυτή η έκλειψη μπορεί επίσης να φέρει και κάποιο “τέλος” σε θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Αυτή η έκλειψη θα φέρει ένα γερό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις και θα ανασυνταχθείτε. Δύσκολη η επικοινωνία και δύσκολα τα συναισθήματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Να περιμένετε επίσης αλλαγές στην εργασία σας. Ίσως αλλάξουν οι συνθήκες και αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις.

Καρκίνοι

Αυτό το διάστημα θα είστε σε μεγαλύτερη ένταση από ό,τι συνήθως. Το μυαλό σας θα το απασχολούν πολλά θέματα και η καθημερινότητα θα δυσκολέψει καθώς θα γεμίσει με υποχρεώσεις και τρέξιμο. Προσέχετε επίσης την υγεία σας και δώστε στον εαυτό σας χρόνο να ξεκουράζεται.

Λέοντες

Οι σχέσεις θα είναι το πεδίο δράσης αυτής της έκλειψης. Αλλαγές, νέες γνωριμίες αλλά και τέλος σε καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Θα είναι δύσκολο να βγάλετε άκρη αν έχετε μια ήδη υπάρχουσα μπερδεμένη κατάσταση καθώς τα συναισθήματά σας θα φουντώσουν. Δείξτε αυτοσυγκράτηση και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα ως έχουν.

Παρθένοι

Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι οι κύριοι τομείς που θα σας απασχολήσουν. Η έκλειψη στρέφει εκεί την προσοχή σας και φέρνει αλλαγές. Ποιες είναι οι προτεραιότητές σας; Οι σχέσεις επίσης θα αποτελέσουν πεδίο “μάχης” και θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες. Τέλος και η εργασία σας φαίνεται να επηρεάζεται (αν και όχι άμεσα) από αυτή την έκλειψη. Να είστε έτοιμοι για τυχόν αλλαγές.

Ζυγοί

Δύσκολη η επικοινωνία αυτό το διάστημα. Παρεξηγήσεις και καβγάδες εν όψει. Οι τριβές μπορεί να αφορούν κυρίως άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος. Η καθημερινότητα επίσης σας γεμίζει με άγχος και η υγεία σας επιβαρύνεται από την κούραση. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

Σκορπιοί

Δείξτε προσοχή στα έξοδα αυτό το μήνα γιατί τα οικονομικά σας δε θα είναι σταθερά. Οι γνωριμίες και οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν εντάσεις αλλά στο χέρι σας είναι να τις διαχειριστείτε σωστά. Πιθανώς κάτι να φτάσει στο τέλος του. Τα παιδιά επίσης ίσως σας απασχολήσουν.

Τοξότες

Η έκλειψη συμβαίνει πάνω στο κεφάλι σας και φυσικά είστε αυτοί που επηρεάζονται άμεσα. Άγχος, νευρικότητα και πολύ έντονα συναισθήματα. Οι σχέσεις γίνονται επίσης ένα πεδίο που σας δημιουργεί άγχος. Να είστε ο εαυτός σας και όλα θα πάνε καλά. Φροντίστε να ξέρετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας πηγαίνουν από εδώ και από εκεί στα τυφλά. Πολλές αλλαγές μπορεί να συμβούν το επόμενο διάστημα είτε το θέλετε είτε όχι.

Αιγόκεροι

Η έκλειψη αυτή φέρνει στην επιφάνεια πολλά πράγματα που έχετε σπρώξει στην άκρη και κάνετε ότι δεν τα βλέπετε. Τώρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με αυτά και θα πρέπει να τα διαχειριστείτε. Η καθημερινότητά σας γεμίζει με υποχρεώσεις και θα είναι δύσκολο να επικοινωνείτε αποτελεσματικά. Φροντίστε να βρίσκετε μικρά διαστήματα για να αποφορτίζεστε.

Υδροχόοι

Να περιμένετε ξεκαθαρίσματα στον τομέα των φίλων και των κοινωνικών συναναστροφών γενικότερα. Ίσως έρθουν στο φως πληροφορίες που θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις για το με ποιος θέλετε να είστε μαζί. Τα οικονομικά επίσης θα χρειαστούν την προσοχή σας. Φλερτ και μικρές ερωτικές συναναστροφές ίσως σας απασχολήσουν αλλά θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να σκεφτείτε αν αυτά σας γεμίζουν πραγματικά.

Ιχθύες

Η έκλειψη αυτή συμβαίνει στο μεσουράνημά σας και έτσι σας επηρεάζει στα επαγγελματικά φέρνοντας αλλαγές. Χρειάζεται να προσαρμοστείτε. Κάτι μπορεί να τελειώσει αλλά θα αρχίσει και κάτι άλλο. Την προσοχή σας επίσης ζητά το σπίτι σας. Νιώθετε καλά όταν είστε εκεί; Χρειάζεται να αναμορφώσετε κάτι; Αυτόν τον καιρό η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας. Παλιές σχέσεις-γνωριμίες ίσως σας απασχολήσουν εκ νέου.Για προσωπικές προβλέψεις σχετικά με την επιρροή της έκλειψης στον προσωπικό σας χάρτη, στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία γέννησής σας πχ 23/5/1988 11:35 μμ Αθήνα στο pandorastrology@gmail.com ή στο fb και θα λάβετε τις επόμενες μέρες μια μικρή γραπτή ανάλυση για το τι να περιμένετε, τι να αποφύγετε και για το πως να εκμεταλλευτείτε καλύτερα αυτό το διάστημα. Συμμετοχή 10 ευρώ.

499 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com