• Δημήτρης Καμίλλος

Δε βαρέθηκες να ζεις χωρίς έρωτα;Αυτός κόσμος έγινε στεγνός. Η χαρά σου για την περιπέτεια της ζωής μετατράπηκε σε φόβο για το άγνωστο. Ο έρωτας σε στεγνό σεξ χωρίς συναίσθημα, έστω και αυτό το λίγο που υπάρχει μεταξύ δύο αγνώστων. Το μοίρασμα σε συσσώρευση, το μαζί σε εγώ, η ευαισθησία σε δύναμη. Πως τα καταφέραμε να ζούμε πάνω σε μια τόσο πληθωρική γη και μεις να είμαστε τόσο άδειοι; Σου πήραν την απόλαυση του να υπάρχεις και την αντικατέστησαν με ένα ασταμάτητο κυνήγι για να αποκτήσεις χρήμα, δύναμη και ένα σορό άλλα που μόνο όταν τα αποκτήσεις θα πεις ότι είσαι ευτυχισμένος. Και πάλι δε θα είσαι φυσικά.

Δε βαρέθηκες να ζεις χωρίς έρωτα;

Έρωτα για την ίδια τη ζωή. Έρωτα για το φεγγάρι που ανεβαίνει ψηλά, για τα πουλιά που ακούς, για το φως του ήλιου που πέφτει πάνω στα μαλλιά του φίλου, της φίλης, του αγαπημένου σου, για το φαγητό που μεγειρεύεις.

Σε γέμισαν με μπάζα και δεν έχεις ιδέα ποιος/ποια είσαι. Πήρες πάνω σου ό,τι ταυτότητα σου κοτσάρανε. Και συνεχίζεις να βάζεις μπάζα γιατί πως μπορείς να είσαι αυθόρμητος; Αυθόρμητος σημαίνει να εκτίθεσαι και ποιος θέλει να φανεί αδύναμος σε αυτόν τον σκληρό κόσμο;

Δε βαρέθηκες να ζεις χωρίς έρωτα;

Αν δεν ανοίξεις την καρδιά σου για να δεις μέσα από αυτή τον κόσμο, ποτέ δε θα ζήσεις πραγματικά. Συνέχεια θα φοβάσαι, θα μαζεύεσαι, θα κρύβεσαι πίσω από ένα ψεύτικο σκληρό προσωπείο. Πρέπει να είσαι γενναίος για να ζεις καρδιακά. Πρέπει να έχεις βρει το κέντρο σου. Τα δέντρα ανθίζουν από μέσα προς τα έξω. Βρες ξανά εκείνη την παιδική αθωότητα. Θυμάσαι πόση εμπιστοσύνη είχες στη ζωή; Που πήγε όλο αυτό; Έφαγες καρπαζιές και σάστισες!

Δε βαρέθηκες να ζεις χωρίς έρωτα;

Έχασες την απόλαυση. Γιατί δίνεις στον εαυτό σου τόσα λίγα όταν δικαιωματικά μπορείς να έχεις τόσα πολλά! Στα δίνει βρε η ίδια η Ύπαρξη και μάλιστα δωρεάν!Πόσο πολύ σε μισείς; Μη φοβάσαι. Υπάρχει πολλή αγάπη εκεί έξω! Πιάστο από την αρχή. Γύρνα πίσω τότε που κοιτούσες με έκπληξη και απορία. Τότε που κάθε τι ήταν καινούριο. Αλλά τώρα έχεις άποψη εσύ! Ξέρεις εσύ! Τίποτα δεν ξέρεις. Για να γνωρίσεις πρέπει να ξεμάθεις. Πρέπει να πετάξεις όσα έμαθες και να γυρίσεις πίσω. Βρες αυτό το παιδί που ήσουν. Και τότε θα ζήσεις με έρωτα. Θα ξαναγεννηθείς από άλλο Πατέρα.

Πίστεψέ με, αν δε συμβεί αυτή η δεύτερη γέννηση, η πρώτη πάει στράφι.

127 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com