• Δημήτρης Καμίλλος

Δημιουργούμε το δικό μας κρυσταλλικό ελιξίριο!Οι κρύσταλλοι είναι μαζί μας χιλιάδες χρόνια. Οι άνθρωποι ενθουσιαζόμαστε από τα χρώματά τους και το σχήμα τους. Από γενιά σε γενιά, από τους πρώτους σαμάνους, μάγους και ανθρώπους που ήταν ευαίσθητοι και ανοιχτοί στο να λαμβάνουν πληροφορίες από τη φύση και από την άλλη μεριά του πέπλου, μεταφέρονταν πληροφορίες για τις ιδιότητές τους και για τη χρήση τους. Στο παρόν άρθρο θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε ένα κρυσταλλικό ελιξίριο με σκοπό να καθαρίζουμε την ενέργεια του σπιτιού και να ανεβάζουμε τη δόνησή της!

Τα κρυσταλλικά ελιξίρια είναι ένας εύκολος τρόπος να “αιχμαλωτίσουμε” τις ιδιότητες ενός κρυστάλλου και να τις χρησιμοποιήσουμε. Πέρα από τον κυριολεκτικό καθαρισμό του σπιτιού, χρειάζεται να κάνουμε και έναν ενεργειακό καθαρισμό πότε πότε για να δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον το οποίο θα μας επιτρέπει να έχουμε ηρεμία και ισορροπία. Συγκεκριμένα ο ενεργειακός καθαρισμός του χώρου:


  • Απαλλάσσει το σπίτι από βαριές ενέργειες που λιμνάζουν εδώ και εκεί.

  • Δημιουργεί χώρο για να γεμίσει κατόπιν με ποιότητες που μας υποστηρίζουν.

  • Δημιουργεί ένα προσωρινό φράγμα απέναντι σε βαριές ενέργειες.Τα βήματα λοιπόν για να δημιουργήσουμε ένα κρυσταλλικό ελιξίριο είναι τα εξής:


  1. Καθαρίζουμε τον κρύσταλλο που έχουμε επιλέξει. Μπορούμε είτε να τον κρατήσουμε για λίγο κάτω από τρεχούμενο νερό είτε να τον βάλουμε πάνω από καπνό από λιβάνι ή φασκόμηλο είτε να τον θάψουμε για περίπου ένα τέταρτο σε αλάτι (αρκεί το κλασικό).

  2. Καθίστε για μερικά λεπτά με τον κρύσταλλο στο προβολικό σας χέρι (είναι το χέρι με το οποίο γράφετε). Σκεφτείτε πως έχετε επιλέξει αυτόν τον κρύσταλλο για τις ισχυρές καθαριστικές και εξαγνιστικές του ιδιότητες. Δημιουργείστε αν θέλετε μια εικόνα στο μυαλό σας για αυτές τις ιδιότητες ή απλώς επικεντρωθείτε στα συναισθήματα που σας δημιουργούνται όταν νιώθετε το σπίτι καθαρό και προστατευμένο και “σπρώξτε” τη θέλησή σας για καθαρισμό στον κρύσταλλο. Μπορείτε να οραματιστείτε αυτή τη “θέληση” να κυλάει σαν ενέργεια στο χέρι σας και να την απορροφά ο κρύσταλλος, ή να τον φέρετε στο τρίτο μάτι (το σημείο ανάμεσα και λίγο πιο πάνω από τα μάτια σας) και να του μεταδώστε την εικόνα από εκεί. Αυτό που κάνετε στην ουσία είναι να προγραμματίσετε τον κρύσταλλο. Ξυπνάτε μέσα του τις ιδιότητες που ήδη φέρει.

  3. Τοποθετήστε τώρα τον κρύσταλλο μέσα σε μια κανάτα με νερό. Προσοχή η κανάτα δεν πρέπει να είναι πλαστική! Το καλύτερο είναι να είναι από γυαλί, διάφανη και χωρίς σχέδια ή χρώματα. Τοποθετήστε την κανάτα απευθείας στο φως του ήλιου για τουλάχιστον 4-5 ώρες.

  4. Πάρτε ένα μπουκαλάκι που έχει και σταγονόμετρο και γεμίστε το μισό περίπου με μπράντι ή βότκα και το άλλο μισό με το νερό από την κανάτα. Αυτό ήταν!


Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το κρυσταλλικό ελιξίριο;

Μπορούμε να βάλουμε μερικές σταγόνες σε ένα βαποριζατέρ και να ψεκάσουμε στον αέρα το χώρο μας. Μπορούμε επίσης να αναμείξουμε μερικές σταγόνες με ένα φυσικό καθαριστικό όπως νερό λεβάντας και να περάσουμε με αυτό τα έπιπλα του χώρου ή ακόμα να το βάλουμε στο νερό της σφουγγαρίστρας που επίσης καλό θα είναι να είναι φυσικό και όχι με σκληρά καθαριστικά. Γίνεται επίσης να βάλουμε λίγες σταγόνες (δύο αρκούν) σε μια συσκευή καύσης αιθέριου ελαίου στην οποία ήδη θα έχουμε βάλει κάποιο καθαριστικό αιθέριο έλαιο.

Ποιους κρυστάλλους μπορώ να χρησιμοποιήσω για καθαρισμό;

Σε ένα οποιοδήποτε καλό βιβλίο κρυστάλλων μπορείτε να διαβάσετε για τις ιδιότητές τους και να επιλέξετε αυτούς που θέλετε. Ενδεικτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό χαλαζία, αποφυλλίτη, φθορίτη ή ακουαμαρίνα (για τους δύο τελευταίους αφήστε την κανάτα στον ήλιο για δύο ώρες γιατί είναι πιο ευαίσθητοι στο φως).

Προσοχή γιατί υπάρχουν μερικοί κρύσταλλοι που είναι ευαίσθητοι στο νερό όπως ο αζουρίτης, ο μαλαχίτης, ο σελενίτης, το κεχριμπάρι, ο κυανίτης, ο σελεστίτης και ο αγγελίτης.


Καλή συνέχεια και να ζείτε μια ζωή γεμάτη φως!

163 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com