• Δημήτρης Καμίλλος

Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύς

Ενημερώθηκε: 27 Μαρ 2020Ο Ερμής είναι από τους πιο "άτακτους" πλανήτες καθώς πάντα θεωρούνταν κατεργάρης! Συνήθως κάπου τρεις φορές το χρόνο γίνεται ανάδρομος και έτσι τρέχουμε και δε φτάνουμε. Σε γενικές γραμμές όταν κινείται ανάδρομα, θέματα που κυβερνά ο ίδιος ο πλανήτης παρουσιάζουν δυσκολίες όπως οι μετακινήσεις, το εμπόριο, η μάθηση και οι επικοινωνίες. Ανάλογα το ζώδιο που βρίσκεται παίρνουμε και άλλες πληροφορίες για αυτή την περίοδο και δρούμε ανάλογα.


Από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 10 Μαρτίου θα είναι ανάδρομος στους Ιχθύς.

Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο που έχει να κάνει με τα όνειρα και τη διαίσθηση και έτσι αυτή την περίοδο η διασθητική πληροφόρηση θα είναι πιο έντονη. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη πως ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε πτώση και έτσι εκφράζεται αδύναμα. Συνεπώς είναι πιθανό να νιώσουμε περισσότερο χαμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Στον κόσμο των ονείρων τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται συνεπώς αυτό το διάστημα δώστε μεν προσοχή στη διαίσθησή σας αλλά τσεκάρετε τα μηνύματα και μη βιαστείτε να βγάλετε πληροφορίες γιατί μπορεί να ξεγελαστείτε. Το ίδιο ισχύει και για τα συναισθήματά μας. Ούτως ή άλλως η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς "αποδυναμώνει" το αναλυτικό μυαλό και δίνει το προβάδισμα στη διαισθητική, συναισθηματική και δημιουργική πλευρά μας αλλά τώρα που θα είναι ανάδρομος χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να βρεθούμε χαμένοι σε έναν ωκεανό συναισθημάτων.

Ουδέν κακό αμιγές καλού λέμε σοφά και το ίδιο φυσικά ισχύει και για την περίπτωση που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα για να ερευνήσουμε παρελθοντικές καταστάσεις που μας δημιούργησαν συναισθηματικά τραύματα. Πηγαίνετε πίσω με τη μνήμη και αναδημιουργείστε ένα συμβάν που σας τραυμάτισε. Εξετάστε το από απόσταση καθώς τώρα δεν το ζείτε πραγματικά, συνεπώς δεν μπορεί να σας πειράξει ξανά. Δείτε τι συνέβη, πως νιώσατε, ποιους φόβους είχατε και γιατί.


Προς το τέλος αυτού του διαστήματος (4-10 Μαρτίου) ο Ερμής θα περάσει και από τον Υδροχόο. Για αυτές τις λίγες μέρες ίσως προσέξετε κάποια διαφορά και το ενδιαφέρον στραφεί στο πως συνδέεστε με τους άλλους. Επίσης μπορεί κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.


Για προσωπικές προβλέψεις σχετικά με την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον προσωπικό σας χάρτη, στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία γέννησής σας πχ 23/5/1988 11:35 μμ Αθήνα στο pandorastrology@gmail.com ή στο fb και θα λάβετε μια μικρή γραπτή ανάλυση για το τι να περιμένετε, τι να αποφύγετε και για το πως να εκμεταλλευτείτε καλύτερα αυτό το διάστημα. Συμμετοχή 10 ευρώ.


Άντε σιδεροκέφαλοι!


141 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com