• Δημήτρης Καμίλλος

Νέα Σελήνη στους ΔιδύμουςΝέα Σελήνη στους Διδύμους σήμερα Παρασκευή και το φεγγάρι ξεκινάει τον καινούριο κύκλο του. Τα θέματα λοιπόν που θα αναπτυχθούν θα έχουν να κάνουν πρωτίστως με την επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο και με τις μεταφορές και το εμπόριο σε κοινωνικό.


Ο Άρης συμμετέχει από τετράγωνο δυσκολεύοντας λοιπόν την επικοινωνία και κάνοντάς μας να αντιδράμε προτού σκεφτούμε. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του αντιδρώ και του ανταποκρίνομαι. Όταν αντιδρώ, σε συμβαδίζω με την πραγματικότητα, με αυτό που πραγματικά συμβαίνει αλλά με αυτό που υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου. Η συμπεριφορά μου καθορίζεται από τους φόβους και τις ελπίδες μου. Όταν ανταποκρίνομαι, βρίσκομαι σε διαρκή επαφή με την πραγματικότητα και δίνω πίσω αυτό που χρειάζεται την κάθε στιγμή. Στην ανταπόκριση, τη συμπεριφορά μου δεν την καθορίζουν οι φόβοι και οι ελπίδες αλλά η γνησιότητά μου, η αυθεντικότητά μου και το τι ζητά η πραγματικότητα. Έτσι τις επόμενες μέρες προσπαθείστε να μην παρασύρεστε από τυφλές αντιδράσεις.

Ο Κρόνος από την άλλη μεριά συμμετέχει στη Νέα Σελήνη με όψη τριγώνου και έτσι βοηθά τα νέα ξεκινήματα και στο να βάλουμε γερές βάσεις. Θα μετριάσει την παρορμητική φύση του Άρη και θα μας δώσει την ευκαιρία, αν το θελήσουμε φυσικά, να κάτσουμε και να δούμε τα πράγματα ως έχουν.


Τέλος ο Ερμής που κυβερνάει αυτό το νέο φεγγάρι, βρίσκεται δυνατά τοποθετημένος στο ζώδιο που κυβερνά αλλά σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη. Έτσι καλό θα είναι να έχουμε στο νου πως τις επόμενες εβδομάδες οι σχέσεις θα είναι κάπως “θολές” και ίσως παρερμηνεύσουμε τις συμπεριφορές των άλλων ή αυτοί τις δικές μας. Μη βιαστείτε να κάνετε κινήσεις και εξετάστε τα πράγματα δύο φορές. Διόλου απίθανο για μερικούς να δουν και την επιστροφή ενός παλαιότερου φλερτ ή σχέσης.

Αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή τη Νέα Σελήνη θα είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες από ηλιακό ζώδο ή ωροσκόπο. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε κάθε ζώδιο! Διαβάστε τόσο το ηλιακό σας ζώδιο όσο και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριοί η επικοινωνία και η χαρτούρα θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα. Προσέξτε τι λέτε και μην βιάζεστε. Προσοχή επίσης σε τυχόν συμφωνίες ή καινούρια ξεκινήματα σχετικά με επιχειρήσεις.

Ταύροι εσείς δείξτε μια σύνεση στα οικονομικά σας γιατί μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα κυρίως βέβαια λόγω δικής σας κατάχρησης. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικές κινήσεις που τυχόν σχεδιάζετε να κάνετε.

Δίδυμοι θα είστε το κέντρο της προσοχής και θα υπάρχει αρκετή κίνηση γύρω σας. Πολλές πληροφορίες και για αυτό χρειάζεται διπλό τσεκάρισμα. Αν νιώσετε ότι μπουχτίζετε, δώστε στο μυαλό σας χρόνο να ξεκουραστεί.

Καρκίνοι με αυτή η Νέα Σελήνη έχετε την ευκαιρία να διαχειριστείτε ό,τι έχετε κρύψει στην άκρη του μυαλού σας και της καρδιάς σας. Βγάλτε τα έξω στο φως και “τινάξτε” τα! Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να βάλετε όρια και να δώσετε τέλος όπου χρειάζεται.

Λέοντες δώστε σημασία στις ομάδες και στις παρέες καθώς θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Λέξη κλειδί για το επόμενο διάστημα είναι η “συνεργασία” αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί δεν έχουν όλοι αγαθά κίνητρα.

Παρθένοι η Νέα Σελήνη σας βοηθά στα επαγγελματικά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα σηκώσετε και τα μανίκια! Βάλτε μπρος τις μηχανές και ξεκινήστε! Μόνο παρακαλώ διαβάστε και τα ψηλά γράμματα σε ό,τι σας δώσουν.

Ζυγοί ίσως έχετε την ευκαιρία για κάποια αλλαγή όπως μετακίνηση ή ταξίδι. Ο Κρόνος σας σιγοντάρει και σας δίνει επίσης ένα σταθερό πάτημα στα ερωτικά. Αν θέλετε εκμεταλλευτείτε το.

Σκορπιοί αυτή η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να τερματίσετε καταστάσεις και να ξεκινήσετε (πιο μετά) καινούρια πράγματα. Θα ξεκαθαρίσει επίσης το τοπίο σε οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες. Ο Κρόνος σας προσφέρει μια σταθερή βάση και ευνοεί τα του σπιτιού σας.

Τοξότες θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και γιατί όχι και για σχέσεις! Η Νέα Σελήνη σας ευνοεί σε αυτόν τον τομέα αλλά μην ξεχνάτε πως εκεί υπάρχει και η ανάδρομη Αφροδίτη συνεπώς μη βιαστείτε να πέσετε με τα μούτρα σε ό,τι παρουσιαστεί! Αξιολογείστε!

Αιγόκεροι μπορείτε να προχωρήσετε σε διάφορες αλλαγές που θέλετε όσον αφορά στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Ευνοούνται ακόμα και οι αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες.

Υδροχόοι και εσείς θα έχετε την ευκαιρία για καινούρια φλερτ αλλά θα πρέπει να αφήσετε λίγο χρόνο για να δείτε πως θα πάνε. Κατάλληλη περίοδος επίσης για να ξεκινήσετε κάτι δημιουργικό!

Ιχθύες τώρα μπορείτε να διευθετήσετε πράγματα που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία. Ευνοϊκή επίσης περίοδος για να κάνετε και αλλαγές στο σπίτι σας και να το φροντίσετε.


108 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com