• Δημήτρης Καμίλλος

Σαββατοκύριακο 11-12 ΑπριλίουΚαι η Παρασκευή έφτασε! Όχι βέβαια πως έχει και μεγάλη διαφορά για τους περισσότερους από εμάς μιας και είμαστε συνεχώς στο σπίτι! Προσωπικά έχω χάσει πολλές φορές τις μέρες. Αλλά αυτό από την άλλη είναι καλό γιατί μου θυμίζει πως το μόνο που υπάρχει είναι αυτή η στιγμή και δεν έχει καμία σημασία τι μέρα είναι!


Η Παρασκευή λοιπόν μας βρίσκει με τη Σελήνη πλέον σε χάση, στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο του νερού και άρα των συναισθημάτων. Ίσως αυτή τη μέρα αναδυθούν στο συνειδητό συναισθήματα που έχουμε αγνοήσει. Παρατηρείστε τα και αποδεχθείτε την ύπαρξή τους. Η αποδοχή είναι το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο για να απελευθερώσουμε αργότερα κάτι που έχουμε καταπιέσει.


Το Σάββατο ξημερώνει με τη Σελήνη να έχει μπει πλέον στον Τοξότη και να ενεργοποιεί μια διάθεση για εσωτερική αναζήτηση και περιπέτεια. Ταυτόχρονα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Κριό και έτσι ο νους μας για το επόμενο διάστημα γίνεται γρήγορος. Οι ιδέες έρχονται η μια μετά την άλλη και επικοινωνούμε με ευθύτητα, άμεσα. Φυσικά πολλές φορές θα μιλάμε χωρίς να έχουμε βουτήξει πρώτα το νου στη γλώσσα! Γενικά η άμεση και γρήγορη αντίδραση στα διάφορα ερεθίσματα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις γιατί ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις ιδέες θα είμαστε πιο ευερέθιστοι. Με άλλα λόγια μπορεί να βλέπουμε επιθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν.


Την Κυριακή ο Ερμής σχηματίζει μια καλή όψη με τον Κρόνο που συγκρατεί λίγο αυτή την ενέργεια και την καναλιζάρει. Μας κάνει πιο πρακτικούς και έτσι είναι μια καλή μέρα για να βάλουμε σε μια σειρά τις σκέψεις μας και να δούμε πως θέλουμε να τις υλοποιήσουμε.


Να έχετε ένα όμορφο ΣΚ κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Και μην ξεχνάτε, έχουμε φυσική απόσταση αλλά όχι κοινωνική! Επικοινωνούμε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο! Δεν απομονωνόμαστε αλλά έχουμε ανοιχτά τα αυτιά και την καρδιά μας!

126 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com