• Δημήτρης Καμίλλος

Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους


Σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου έχουμε την τελευταία σεληνιακή έκλειψη του 2020 στους Διδύμους που μας προετοιμάζει με τη σειρά της για την τελευταία ηλιακή έκλειψη που θα συμβεί στις 14 Δεκεμβρίου!

Θα επηρεάσει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες & Ιχθύες του πρώτου αλλά και του δεύτερου δεκαημέρου. Είναι μια έκλειψη αρκετά ανατρεπτική σε θέματα που αφορούν τις λογικές διεργασίες, την επικοινωνία και το εμπόριο. Θα προβοκάρει αλλαγές και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των πραγμάτων. Ιδέες του παρελθόντος, πιστεύω, δόγματα και αξίες θα αναθεωρηθούν και θα αλλάξουν οι προτεραιότητες. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο τι θα φέρει για το κάθε ζώδιο!


Κριός

Η επικοινωνία σας και η καθημερινότητά σας θα αλλάξουν. Ίσως προκύψει κάποιο έκτακτο γεγονός που θα ζητήσει την προσοχή σας. Λάβετε υπόψη επίσης πως μπορεί διάφορες καταστάσεις να σας πιέσουν συναισθηματικά και καλό είναι αυτό να το επικοινωνείτε. Δείτε σαν μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε και διαχειρίζεστε τα πράγματα και μην κολλάτε σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο συμπεριφοράς.

Ταύρος


Προσοχή πρώτα από όλα στα οικονομικά. Μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα εδώ. Σημαντικό είναι επίσης να θέσετε προτεραιότητες και να ξεκαθαρίσετε τι σας ικανοποιεί συναισθηματικά και τι όχι. Πράγματα που σας δημιουργούν ασφάλεια (συναισθηματική, υλική ή άλλου είδους) ίσως αλλάξουν αυτόν τον καιρό για να δείτε ότι μπορείτε να κάνετε και χωρίς αυτά. Κάτι μπορεί να έρθει στο τέλος του.


Δίδυμος


Η έκλειψη αυτή συμβαίνει πάνω στα κεφάλια σας! Έτσι δεν αποκλείεται να νιώθετε ένταση και μια σχετική αποδιοργάνωση. Θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σας και τους άλλους θα διογκωθούν. Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα αποτελέσουν ένα πεδίο που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε αλλά και τι είδους σχέσεις επιθυμείτε να κρατήσετε. Οι εντάσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα ακόμα και κάποια ρήξη. Θα σας είναι χρήσιμο να αναστοχάζεστε τις κινήσεις και τις συμπεριφορές σας, δηλαδή να κάνετε ένα βήμα πίσω και να βλέπετε τις πράξεις σας αντικειμενικά.


Καρκίνος


Δύσκολη αυτή η έκλειψη για εσάς. Πρώτα πρώτα θα φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανησυχίες που πασχίζετε να διαχειριστείτε. Τα πράγματα θα φαίνονται διογκωμένα για αυτό ψυχραιμία. Να είστε έτοιμοι και έτοιμες επίσης για πίεση στην καθημερινότητά σας καθώς και για “ατυχίες”. Είναι αυτό που λέμε “δε με θέλει ρε παιδί μου αυτό το διάστημα!”.


Λέων

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των φίλων και των κοινωνικών επαφών. Δείτε ποιους έχετε εκεί και αν αξίζουν της προσοχής σας. Ίσως υπάρξουν γεγονότα που θα σας καλέσουν να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι και να θέσετε νέα στάνταρ στο ποιοι θα είναι κοντά σας. Κινητικότητα ίσως υπάρξει και στον ερωτικό τομέα, κάποιο φλερτ, μια νέα γνωριμία ή μια αναθεώρηση της σχέσης σας.


Παρθένος

Αυτό το διάστημα θα δείτε αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα και στους ρόλους που έχετε μέσα στην κοινωνία (πατέρας/μητέρα, υπάλληλος κτλ). Χρειάζεται να θέσετε όρια για να μπορείτε να έχετε και προσωπική ζωή. Η οικογένεια και το σπίτι επηρεάζονται επίσης και τα γεγονότα θα σας ζητήσουν να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλετε και σε αυτά που πρέπει να κάνετε.


Ζυγός


Η επικοινωνία φαίνεται να υπερφορτώνεται αυτό το διάστημα μέχρι του σημείου να σας εξαντλήσει! Προσπαθήστε επίσης να ανακόψετε λίγο τον όγκο της πληροφόρησης που δέχεστε ώστε να μπορέσετε να τη διαχειριστείτε. Ίσως σας απασχολήσουν θέματα σπουδών/εκμάθησης ή αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για το πως λειτουργεί ο κόσμος μέσα από μια αλλαγή στα πιστεύω σας ή την έκθεσή σας σε διαφορετικούς δρόμους πνευματικότητας. Προσοχή επίσης στα ταξίδια!


Σκορπιός

Με αυτή την έκλειψη κάτι τελειώνει για εσάς. Ένας κύκλος φτάνει στο τέλος του για κάποιο ζήτημα. Τώρα θα βιώσετε ίσως έντονα συναισθήματα αλλά υπομονή γιατί κάτι νέο θα έρθει στο φως ίσως από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά. Τα οικονομικά θέματα θα ζητήσουν την προσοχή σας επίσης.


Τοξότης


Οι σχέσεις. Αυτό θα είναι το πεδίο που θα χρειαστεί να εργαστείτε με αυτή την έκλειψη. Χρειάζεται να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του εαυτού σας και των άλλων. Μην τα δίνετε όλα και μένετε χωρίς τίποτα. Μεγάλη πίεση λοιπόν στον συναισθηματικό τομέα. Αλλαγές χρειάζεται να γίνουν και φαίνεται ότι κάποιες θα γίνουν από μόνες τους. Δείτε τι παιγνίδι παίζεται. Τι μαθαίνετε από την κάθε σας σχέση.


Αιγόκερως


Αυτή η έκλειψη φέρνει ένταση στην καθημερινότητά σας και αυξάνει τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις. Αντέχετε αλλά μην ξεχνάτε πως έχετε και όρια! Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε αλλιώς θα συμβεί brake down! Προσπαθήστε να αναπτύξετε συνεργασίες και να λειτουργείτε περισσότερο ομαδικά. Και για εσάς αυτή η περίοδος θα είναι λίγο δυσκίνητη και η τύχη δε θα είναι ιδιαίτερα με το μέρος σας. Προσοχή και στην υγεία σας.


Υδροχόος


Αυτή η σεληνιακή έκλειψη στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις. Μην παίρνετε μεγάλα ρίσκα. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Το ουσιαστικό και τελικό ερώτημα είναι “Περνάω καλά;” Δύσκολη περίοδος με πολλές εντάσεις και πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις. Δείτε αν αξίζει. Επίσης προσπαθήστε να λειτουργήσετε περισσότερο στα πλαίσια μιας ομάδας παρά μόνοι. Σας συμφέρει…


Ιχθύς

Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι οι βασικοί τομείς στους οποίους επικεντρώνεται η έκλειψη. Δείτε τι χρειάζεται να αλλάξετε εκεί. Αν δεν το δείτε, θα σας κάνουν να το δείτε οι καταστάσεις. Χρειάζεται επίσης να θέσετε προτεραιότητες και να δείτε πόσο χρόνο θα αφιερώνετε στη δουλειά και τις υποχρεώσεις και πόσο στην προσωπική σας ζωή.

130 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com