• Δημήτρης Καμίλλος

Δες τον σκιώδη εαυτό

Ενημερώθηκε: 26 Δεκ 2019


"Την επόμενη φορά που νιώθετε άγχος- ή φόβο ή ανησυχία για ένα φόβο, που αντιμετωπίζετε- πριν κάνετε οτιδήποτε, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ. Να θυμάστε πως, όταν νιώθετε άσχημα, ο ψευδής εαυτός σας βρίσκεται κάπου εκεί κοντά. Γνωρίζει πως μπορεί να σας κάνει να τρέξετε προς την κατεύθυνση της επιλογής του και πως μετά από αυτό η κεκτημένη ταχύτητά σας θα ολοκληρώσει τη δουλειά του. Για αυτό πρεπει κατ’ αρχάς να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ. Αρνηθείτε τις εσωτερικές κραυγές αγωνίας που προσπαθούν να σας κάνουν να το βάλετε στα πόδια. Μην τους δίνεται το δικαίωμα κυριαρχίας. Πρόκειται απλά για θορύβους, για κακοφωνίες. Αντιμετωπίστε τις όπως τους πρέπει.

Κατόπιν ΚΟΙΤΑΞΤΕ. Σιγουρευτείτε όμως πως κοιτάζετε προς τη σωστή κατεύθυνση. Το σημείο αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Κοιτάξτε αυτόν που σας μιλάει και όχι προς την κατεύθυνση που σας δείχνει. Με αυτόν τον τρόπο δε θα μπορέσει να σας ξεγελάσει άλλη μια φορά και να σας στείλει να κυνηγάτε χίμαιρες. Γι’ αυτό κοιτάξτε καλά. Εάν αυτό που βλέπετε είναι άγχος ή δυστυχία προσδιορίστε σιωπηλά, με τον δικό σας τρόπο, πως δεν υπάρχει αρνητική κατάσταση η οποία να είναι δυνατόν να τερματιστεί από μόνη της. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε το τρίτο και τελευταίο βήμα.

Και τώρα ΑΚΟΥΣΤΕ. Εάν έχετε εκτελέσει τα πρώτα δύο βήματα σωστά, σύντομα θα γίνετε μάρτυρες μιας νευρικής κρίσης του ψευδούς εαυτού. Αφήστε τον να καταληφθεί από μανία. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να κάνει. Δεν έχει καμία δύναμη. Μοναδική του δύναμη αποτελούσε η άγνοια που εσείς τρέφατε κατά το παρελθόν για την πραγματική αδυναμίας του. Μείνετε απλά εκεί διατηρώντας την εσωτερική επίγνωση και την προσοχή σας. Έχετε κάνει τη δουλειά σας. Μπορεί στο παρελθόν να αφήνατε αυτά τα παραπλανητικα σκοτεινά συναισθήματα να σας καθοδηγούν, σήμερα όμως μπορείτε να δείτε πίσω από τα τρικ που σας παίζουν. Με τον χρόνο οι κραυγές τους θα μειωθούν σε ψίθυρους και σιγά σιγά θα εξαφανιστούν τελείως…

Και τι θα μπορούσαμε να πούμε για το ενοχλητικό προσωπικό πρόβλημα; Με μεγάλη ανακούφιση θα ανακαλύψετε πως δεν πρόκειται για αυτό που ο ψευδής εαυτός προσπαθούσε να σας κάνει να πιστέψετε. Το πρόβημα που πρέπει να λύσετε, αν υποθέσουμε πως υπάρχει ακόμα πρόβλημα τώρα που έχετε πια πετάξει έξω αυτή την κατώτερη φύση, δε μοιάζει πια με τον φοβερό γίγαντα που σας παρακολουθούσε αρχικά. Ο ψευδής εαυτός σας μπορεί να δημιουργεί τρομακτικές σκιές. Τώρα όμως μπορείτε να ρίξετε πάνω του το εσωτερικό φως. Δεν υπάρχει πια καμία αντιπαλότητα."

#ΠροσωπικήΑνάπτυξη

71 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com