• Δημήτρης Καμίλλος

Αυτή η στιγμή δε στερείται τίποτα

Ενημερώθηκε: 26 Δεκ 2019


"Να προσέχεις όλους εκείνουν που σου λένε συνέχεια να βελτιώνεις τον εαυτό σου, να γίνεις αυτό ή να γίνεις εκείνο, να γίνεις ενάρετος, εκείνους που σου λένε συνέχεια ότι αυτό είναι λάθος και να μην το κάνεις, ότι εκείνο είναι καλό και να το κάνεις, ότι αυτό θα σε οδηγήσει στον παράδεισο κι ότι εκείνο θα σε οδηγήσει στην κόλαση.

Εκείνοι που σου λένε συνέχεια να βελτιώνεις τη φύση σου και να καλυτερέψεις τον εαυτό σου είναι πολύ επικίνδυνοι άνθρωποι. Αυτοί είναι μια από τις βασικές αιτίες για το ότι δε βλέπεις πως είσαι φωτισμένος.

Δεν μπορείς να βελτιώσεις τη φύση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την αποδεχτείς. Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αλλιώς. Όποιος κι αν είσαι, ό,τι κι αν είσαι, έτσι είσαι, αυτό είσαι. Αυτό είναι μια μεγάλη αποδοχή. Ο Βούδας το ονομάζει τατάτα, μεγάλη αποδοχή.

Δεν υπάρχει τίποτα για να αλλάξει. Πως μπορείς εσύ να το αλλάξεις και πως πρόκειται να αλλάξει; Είναι η φύση σου και εσύ προσπαθείς να την αλλάξεις; Θα είναι σαν το σκύλο που κυνηγάει την ίδια του την ουρά. Ο σκύλος θα τρελαθεί. Τα σκυλιά όμως δεν είναι τόσο ανόητα όσο είναι ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος εξακολουθεί να κυνηγάει την ουρά του και όσο μεγαλύτερες δυσκολίες βρίσκει, τόσο περισσότερο πηδάει και προσπαθεί και τόσο περισσότερο αλλόκοτος γίνεται."

Αυτή η στιγμή δε στερείται τίποτα

Αυτή η εμπειρία είναι η φώτιση

#ΠροσωπικήΑνάπτυξη

67 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com