• Δημήτρης Καμίλλος

Ουρανός στον Ταύρο-Αντιμέτωποι με την Αλήθεια μας.

Ενημερώθηκε: 26 Δεκ 2019


Ο Ουρανός μπήκε στον Ταύρο στις 15 Μαϊου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Απρίλιο του 2026.

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και έτσι εκφράζει τη σταθερότητα. Στον Ταύρο είναι που έχουμε την ανάγκη της συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας. Θέλουμε να κατέχουμε για να αισθανόμαστε εντάξει. Και μάλιστα θέλουμε να διατηρηθεί η κατάσταση όσο το δυνατό περισσότερο! Ο Ταύρος δεν είναι ζώδιο που αγαπά τις αλλαγές. Θέλει να ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Και κάπου εδώ έρχεται ο Ουρανός.

Ο Ουρανός είναι, ως γνωστόν, ο πλανήτης που φέρνει την αλλαγή. Δεν του αρέσουν οι παγιωμένες καταστάσεις. Θέλει να τις ανατρέπει για να κάνει χώρο στο καινούριο. Με τον Ουρανό ανοίγουμε τα φτερά μας. Το χαρακτηριστικό του είναι η γρηγοράδα! Ό,τι γίνεται με τον Ουρανό, γίνεται απότομα και ανατρεπτικά. Είναι το ηφαίστειο που σκάει, ο ξαφνικός σεισμός που σαρώνει τα πάντα. Τι γίνεται λοιπόν όταν ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο;

Ένα είναι σίγουρο. Από εδώ και στο εξής, στον καθένα ατομικά θα ασκηθούν αφόρητες πιέσεις για να έρθει πιο κοντά στην αλήθεια του. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα μας πιέσει να έρθουμε αντιμέτωποι με τις επιλογές που έχουμε κάνει τα προηγούμενα χρόνια. Τις κάναμε για εμάς ή για τους άλλους; Τα ερωτήματα θα είναι αμείλικτα. Ο Ουρανός δε δίνει περιθώρια για σταδιακές αλλαγές. Αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι με μια κατάσταση, η πίεση που μαζεύεται τόσα χρόνια, τώρα θα θελήσει να βγει στην επιφάνεια.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό αυτόν τον καιρό, τα πρώτα χρόνια του Ουρανού στον Ταύρο, να νιώθετε όλο και περισσότερο πίεση από τις εξωτερικές συνθήκες. Αξιολογήστε τις επιλογές σας από το πόσο ευτυχισμένοι είστε. Αισθάνεστε φως; Ακολουθείτε την ψυχή σας; Αν όχι, τότε η πίεση θα αυξηθεί για να αλλάξετε ρότα. Μη φοβηθείτε. Το μόνο χρέος που έχουμε στον κόσμο αυτό, είναι το χρέος απέναντι στον εαυτό μας. Το χρέος να είμαστε αληθινοί. Όλα τα άλλα πηγάζουν από εκεί.

Ο Ουρανός θα οδηγήσει πολλούς να πάρουν ξαφνικές αποφάσεις. Θα ανατρέψει χρόνιες, παγιωμένες καταστάσεις. Να είστε έτοιμοι για όλα γιατί μπορεί να ζοριστούμε «υλικά» και «ηθικά» αλλά το πνεύμα μας μόνο έναν δρόμο γνωρίζει, αυτόν της Απελευθέρωσης.

Αν δεν πάρετε τις αποφάσεις που σας συντονίζουν πιο πολύ με τις ποιότητες της ψυχής σας, τότε είναι πολύ πιθανό να συμβούν εξωτερικά γεγονότα που θα σας οδηγήσουν αναγκαστικά σε αυτές τις αποφάσεις. Συνεπώς μη νιώθετε θύματα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα το εξωτερικό σε αυτό. Εμείς τα προκαλούμε. Είναι οι «παλμοί» που στέλνει το πνεύμα, για να μας αφυπνίσει.

Ο καθένας θα νιώσει αυτή την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή σε διάφορους τομείς ανάλογα το "παιχνίδι" που έχει έρθει να παίξει. Σχέσεις, οικογένεια, δουλειά, υγεία, οικονομικά όλα είναι μέσα.

Τα χρόνια που θα έρθουν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές και σε προσωπική και σε κοινωνική κλίμακα. Είναι ο καιρός της Μεγάλης Αφύπνισης. Ο χρόνος τελείωσε. Αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνουν όλα ξαφνικά ρόδινα. Το αντίθετο! Οι παλιές δυνάμεις, οι παλιοί τρόποι σκέψης θα επιμείνουν. Θα δώσουν την τελευταία λυσσαλέα μάχη τους. Έτσι οι εντάσεις θα μεγαλώσουν, η βία θα αυξηθεί και σε υλικό επίπεδο θα υπάρχει πόνος. Θα είναι όμως ο πόνος της γέννας. Για το Πνεύμα θα είναι καιρός χαράς. Καιρός για να συναντηθούμε με την αλήθεια μας ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Να θυμάστε, ένας νόμος υπάρχει εδώ «κάτω». Εξέλιξη πάση θυσία…

#Προβλέψεις #ΠροσωπικήΑνάπτυξη

122 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com