• Δημήτρης Καμίλλος

Θεραπεία Αγγελικού Ρέικι. Τι είναι;

Ενημερώθηκε: 27 Μαρ 2020


Τι γίνεται σε μια συνεδρία Αγγελικού Ρέικι; Τι είδους ενέργεια μεταβιβάζεται και τι θεραπεύει;

Το Αγγελικό Ρέικι είναι μια θεραπευτική που συνδέεται άμεσα με το Αγγελικό Βασίλειο. Το Βασίλειο αυτό είναι γεμάτο από Φως και από όντα συνειδησιακά πολύ πιο εξελιγμένα και διευρυμένα από εμάς, τους Αγγέλους. Κάποιες από αυτές τις υπάρξεις προσφέρουν υπηρεσία στη Γη, άλλες αποτελούν τους Δομητές του σύμπαντος και διαμορφώνουν την πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε, ενώ άλλες προορίζονται να προσφέρουν υπηρεσία σε όσες ψυχές έχουν επιλέξει να γεννηθούν ως άνθρωποι.

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας είναι πιθανό να εμφανίσουμε διάφορα "προβλήματα" που εκδηλώνονται είτε σωματικά, είτε συναισθηματικά-ψυχικά, είτε διανοητικά, είτε καρμικά. Τα "προβλήματα" δε χρειάζεται να είναι πάντα κάποιου είδους αρρώστια. Μπορεί να είναι και μια σειρά γεγονότων στη ζωή μας που μας κάνουν δυστυχισμένους για παράδειγμα ερωτικές σχέσεις που ποτέ δεν ολοκληρώνονται, συνεχείς δυσκολίες στην εργασία, δύσκολες σχέσεις με συγγενείς κτλ.

Ο όρος "πρόβλημα" χρησιμοποιείται εδώ για να δηλώσει πρωτίστως την αίσθηση δυσαρμονίας που έχουμε σε σχέση με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε. Το "πρόβλημα" δεν είναι ακριβώς αυτή η πραγματικότητα όσο η στάση μας απέναντί της.

Τα αίτια των "προβλημάτων" και των "ασθενειών" είναι πολλά, αλλά οφείλονται κατά κύριο λόγο στην παρεμπόδιση της ψυχικής ροής στα σώματά μας.

Συνεδρία Αγγελικού Ρέικι

Σε μια συνεδρία λοιπόν, ο θεραπευτής μεταβιβάζει την ενέργεια του καταλληλότερου Αγγέλου που έχει ανάγκη εκείνη τη στιγμή στη ζωή του το άτομο. Το Φως από το Αγγελικό Βασίλειο εισρέει στο σώμα του θεραπευόμενου και όπως σε έναν βρόμικο σωλήνα διοχετεύουμε πολύ νερό και παρασέρνει τη βρομιά, έτσι και αυτή η ενέργεια καθαρίζει από μπλοκαρίσματα. Ποιο συγκεκριμένα η αγγελική ενέργεια:

  • Συντονίζει το άτομο με τη δύναμη της ψυχής του έτσι όπως αυτή κρατείται στην αγγελική σφαίρα

  • Ενεργοποιεί τυχόν λιμνάζουσα ενέργεια που έχει δημιουργήσει "κόμπους" σε διάφορα σημεία τόσο στο φυσικό όσο και στο συναισθηματικό και νοητικό σώμα του αποδέκτη.

  • Βγάζει στην επιφάνεια και καθαρίζει θέματα που ο θεραπευόμενος κρατούσε καταπιεσμένα με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεται σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα συμπεριφοράς.

  • Μετακινεί από τη ζωή του ατόμου καταστάσεις που έχουν παγιωθεί και που το εμποδίζουν από το να εκφράσει το πλήρες δυναμικό του (αυτό γίνεται μέσω της αλλαγής στη συνείδηση του θεραπευόμενου).

  • Θεραπεύει προηγούμενες ζωές και οικογενειακές γραμμές που φέρουν τραύματα που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά.

  • Επιτρέπει στο άτομο να συνειδητοποιήσει ότι είναι ο Master της δικής του πραγματικότητας και πως βρίσκεται σε συνεργασία και υπηρεσία για το Θεϊκό Σχέδιο.

  • Φέρνει το άτομο πιο κοντά στην αλήθεια της Ψυχής του και άρα σε στενότερη επαφή με τον Φύλακα Άγγελό του.

  • Διευρύνει σταδιακά τη συνείδηση του ατόμου συντελώντας έτσι στην Αφύπνιση.

Πολλές φορές στις συνεδρίες μπορεί να δοθούν αποστάγματα ή λίθοι φορτισμένοι με αυτή την ενέργεια όπου βοηθούν και υποστηρίζουν τον θεραπευόμενο.

Στην ουσία λοιπόν, μια συνεδρία Αγγελικού Ρέικι είναι πολλά περισσότερα από μια απλή ενεργειακή θεραπεία. Είναι πάνω και πρώτα απ' όλα μια θεραπεία συνειδησιακή και καρδιακή. Η δύο πύλες από όπου είναι δυνατή η θεραπεία είναι η συνείδηση και η καρδιά. Ο θεραπευτής δε μεταβιβάζει απλώς μια ενέργεια αλλά τη συνείδηση του Αγγελικού Βασιλείου η οποία ενσταλάζεται στη συνείδηση και στην καρδιά του αποδέκτη. Εκεί είναι δυνατή η μεγαλύτερη αλχημεία! Είναι αυτή ακριβώς η φύση του Αγγελικού Ρέικι που θεραπεύει πέρα από το χρόνο και το χώρο και έχει τη δυνατότητα να συνδέσει κάποιον με τη συνειδητότητα της ψυχής του.

Είναι επίσης μια θεραπεία μαγνητική υπό την έννοια ότι δουλεύει μέσω του αιθερικού μας σώματος και περνάει στον αποδέκτη μέσα από τα χέρια του θεραπευτή.

Η Πανδώρα προσφέρει θεραπευτικές συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα των Υπηρεσιών και να ζητήσετε μια συνεδρία ή στείλτε καθευθείαν email στο pandorastrology@gmail.com για να κλείσετε ένα ραντεβού.

#AngelicReiki

24 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com