• Δημήτρης Καμίλλος

Περί θαυμάτων...

Ενημερώθηκε: 26 Δεκ 2019


"Ένας σπουδαίος μαχάτμα - σπουδαίος γιατί περπατούσε πάνω στο νερό - ήρθε να δει τον Ραμακρίσνα Παραμαχάνσα. Ο Ραμακρίσνα ζούσε στο Ντακσινεσβάρ, κοντά στην Καλκούτα, στις όχθες του Γάγγη. Καθόταν κάτω από ένα δέντρο μπάνυαν και κοιτούσε τον υπέροχο Γάγγη που κυλούσε δίπλα του και τότε ήρθε ο μαχάτμα. Και φυσικά, οι άνθρωποι αυτού του είδους έχουν τεράστιο εγώ. Επειδή περπατούσε πάνω στο νερό, ήταν φυσικά σπουδαίος. Το κάθε τι πάνω του έλεγε "Είμαι πιο άγιος από εσένα".

Στάθηκε μπροστά στο Ραμακρίσνα και του είπε "Άκουσα ότι ο κόσμος πιστεύει πως είσαι μεγάλος μύστης. Μπορείς να περπατήσεις πάνω στο νερό;"

Ο Ραμακρίσνα είπς "Όχι, δεν μπορώ να περπατήσω στο νερό. Μάλιστα δεν ξέρω καν κολύμπι! Εσύ;"

Κι ο άνθρωπος είπε "Ναι, μπορώ και περπατάω πάνω στο νερό"

Ο Ραμακρίσνα είπε "Πες μου, κύριε, σε παρακαλώ, πόσο καιρό σου πήρε να μάθεις αυτή την τέχνη;"

Ο άνθρωπος είπε "Αφιέρωσα δεκαοχτώ χρόνια για να μάθω την τέχνη του βαδίσματος πάνω στο νερό"

Ο Ραμακρίσνα άρχισε να γελάει σαν μικρό παιδί και είπε "Είναι ανόητο αυτό, γιατί όποτε θέλω να πάω στην απέναντι όχθη, μη πηγαίνει ο βαρκάρης και μου παίρνει μόνο μια δεκάρα! Με μια δεκάρα μόνο, μπορώ και πηγαίνω στην απέναντι όχθη και εσύ σπατάλησες δεκαοχτώ χρόνια; Μόνο μια δεκάρα κοστίζει, όχι παραπάνω. Και θεωρείς τον εαυτό σου άγιο;"

#ΠροσωπικήΑνάπτυξη

21 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com