• Δημήτρης Καμίλλος

Τελετουργικό Νέας Σελήνης για συναισθηματικό καθαρισμό

Ενημερώθηκε: 27 Μαρ 2020


Η Νέα Σελήνη στα ζώδια του Νερού προσφέρεται για μια αναδρομή στο παρελθόν και για βαθύ καθαρισμό στο συναισθηματικό μας σώμα. Τα τραύματα που κουβαλάμε από παιδιά ή ως ενήλικες, βυθίζονται σταδιακά όλο και περισσότερο μέσα στο συναισθηματικό μας σώμα και από τις περιοχές του υποσυνειδήτου κινούν τα νήματα των συμπεριφορών μας στο συνειδητό. Έτσι νομίζουμε ότι παίρνουμε αποφάσεις με βάση την ελεύθερη βούλησή μας όταν στην πραγματικότητα απλώς αντιδράμε στα ερεθίσματα με βάση αυτά τα τραύματα. Αντιδράμε ασυνείδητα.

Η Νέα Σελήνη είναι η στιγμή που το φεγγάρι στον ουρανό δε φαίνεται. Είναι η στιγμή που οι πύλες για τον Κάτω Κόσμο (υποσυνείδητο) ανοίγουν. Ιδιαίτερα οι Ιχθύες σαν ζώδιο του νερού, έχουν να κάνουν με το παρελθόν και μάλιστα με τα τραύματα (όπως έχει να κάνει και ο Σκορπιός και σε λιγότερο βαθμό ο Καρκίνος).

Τα τελετουργικά είναι διαδικασίες που αποτελούνται από λόγια και πράξεις. Με τον συμβολισμό που αποδίδεται στις πράξεις, η όποια πρόθεσή μας εντυπώνεται στις περιοχές του υποσυνειδήτου καθώς το τελευταίο μιλά μέσα από τη γλώσσα των συμβόλων. Όμως αυτό είναι απλώς μια εν-τύπωση και χρειάζεται σαφώς να δουλέψουμε και στο επίπεδο του συνειδητού. Όλα αυτά αφορούν το τελετουργικό κομμάτι που κάνουμε με το σώμα μας μέσω των κινήσεων και του λόγου και είναι στην ουσία το “αυτοκίνητο” που μεταφέρει τις ποιότητες που θέλουμε να εντυπώσουμε στο υποσυνείδητό μας.

Υπάρχει όμως και το ενεργειακό κομμάτι. Αυτό αφορά στην ενέργεια που εκμεταλλευόμαστε από τις ουράνιες συνθήκες (όπως είναι η Νέα Σελήνη), από τα φυτά, από τους κρυστάλλους, την ενέργεια της γης ή ακόμα κι από την ίδια μας την ενέργεια. Αυτό το ενεργειακό κομμάτι είναι στην ουσία οι “αποσκευές” που κουβαλά αυτό το αυτοκίνητο. Είναι οι ποιότητες που θέλουμε να φτάσουνε κατευθείαν σε αυτές τις περιοχές και να αποτελέσουν ένα γερό “σπρώξιμο” προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε.

Να θυμάστε πως όλα αυτά είναι ακριβώς αυτό, ένα “σπρώξιμο” και πως πέρα από το τελετουργικό, χρειάζεται να υιοθετήσουμε και μια ανάλογη συμπεριφορά στο συνειδητό κομμάτι. Εν προκειμένω χρειάζεται να είμαστε παρατηρητικοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας ώστε να εντοπίσουμε εκείνες τις συμπεριφορές που είναι αυτόματες (και άρα ασυνείδητες) και που όταν τις πάρουμε αντίστροφα σαν να ακολουθούμε το μίτο της Αριάδνης, θα φτάσουμε στον λόγο που τις έχουμε δηλαδή σε κάποιο τραύμα ή ακόμα και σε κάποια αίσθηση ή αίσθημα. Με το παρακάτω τελετουργικό θα καθαρίσουμε το συναισθηματικό μας σώμα από το παρελθόν και θα θέσουμε τις βάσεις ώστε τις επόμενες μέρες να είμαστε πιο συνειδητοί στον τρόπο που λειτουργούμε.

Θα χρειαστείτε:

  • Ένα μπολ με νερό (κατά προτίμηση σκουρόχρωμο ή μεταλλικό μπολ αλλά αν δεν έχετε δεν πειράζει. Αρκεί ένα οποιοδήποτε.)

  • Ένα μπολ με αλάτι

  • Ένα ρεσώ

  • Καλέντουλα ή Λεβάντα ή πέταλα από Τριαντάφυλλο. Χρειάζεστε ένα από αυτά. Αν δε βρίσκετε κάτι εύκολα, μπορείτε να αγοράσετε από σουπερ μάρκετ λεβάντα σε σακουλάκια όπως έχουμε για το τσάι.


Χρόνος: Όταν έχουμε Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στον Σκορπιό και στους Ιχθύς.

Διαδικασία:

Το βράδυ καθίστε κάπου ήσυχα έχοντας μπροστά σας τα υλικά. Το μπολ με το νερό στα αριστερά σας, το μπολ με το αλάτι στα δεξιά σας και ανάμεσά τους το ρεσώ αναμμένο. Ησυχάστε το μυαλό σας παίρνοντας βαθιές αναπνοές και παρατηρώντας την αναπνοή καθώς μπαίνει και βγαίνει από τα ρουθούνια σας. Κάντε μια προσευχή από μέσα σας λέγοντας πως κάνετε αυτό το τελετουργικό για να καθαρίσετε το συναισθηματικό σας σώμα από τις βαριές ενέργειες και τα τραύματα που έχετε από το παρελθόν ακόμα κι από τα τραύματα που δεν έχετε συνειδητοποιήσει. Το νερό είναι το μέσο για να πάτε πίσω στο παρελθόν. Τώρα σκύψτε και κοιτάξτε μέσα στο μπολ. Μην κοιτάτε κάτι συγκεκριμένο. Απλώς χαλαρώστε και αφήστε το βλέμμα σας να βυθιστεί στο νερό. Συνήθως είναι χρήσιμο να απορροφηθείτε στις απαλές αντανακλάσεις και στα παιχνιδίσματα που κάνει το λιγοστό φως του ρεσώ που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο μπολ. Μη σκέφτεστε την πρόθεσή σας. Την έχετε διατυπώσει στην προσευχή που κάνατε. Τώρα απλώς χαλαρώστε και να είστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ανάμνηση ή συναίσθημα αναδυθεί. Μπορεί να σας έρθει μια εικόνα, ένα συναίσθημα ή ακόμα να νιώσετε ένα σημείο του σώματός σας να ενοχλείται. Μπορεί να μη συμβεί τίποτα από όλα αυτά και απλώς κάποια στιγμή να νιώσετε κάπως πιεσμένοι ή ανυπόμονοι. Μείνετε έτσι για όσο χρόνο θέλετε. Όταν νιώσετε πως δεν μπορείτε άλλο ή έχετε μαζέψει μια δύο εικόνες από παλιά τραύματα, φυσήξτε μέσα στο μπολ με το νερό τρεις φορές μεταδίδοντας εκεί ό,τι έχετε μαζέψει μέσα σας. Ύστερα πάρτε λίγο αλάτι και ρίξτε το μέσα. Πάρτε στα χέρια σας το βότανο που έχετε διαλέξει ή τα πέταλα του τριαντάφυλλου και ρίξτε τα κι αυτά μέσα στο νερό. Κάντε τις κινήσεις αργά και με συνείδηση. Το βότανο θα βοηθήσει στον απαλό καθαρισμό των τραυμάτων μέσω του ανοίγματος της καρδιάς σας και το αλάτι είναι καθαριστικό και εξαγνιστικό. Πάρτε το ρεσώ και βάλτε το να επιπλεύσει μέσα στο μπολ με το νερό. Κοιτάξτε τη φλόγα και επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Γαβριήλ που συνδέεται με τη Σελήνη, το νερό και τα συναισθήματα λέγοντας “Γαβριήλ! Εξάγνισε το παρελθόν, λύσε το παρόν, άνοιξε το μέλλον!”. Πείτε το τρεις φορές. Υπάρχει περίπτωση να διαπιστώσετε πως αυτόματα θέλετε να πείτε την επίκληση περισσότερες φορές. Αν συμβεί αυτό, είναι επειδή το σώμα σας θέλει να “σηκώσει ενέργεια” όπως λέμε. Σε αυτή την περίπτωση ακολουθήστε το ένστικτό σας και πείτε την επίκληση όσες φορές θέλετε. Θα δείτε ότι σταδιακά θα τη λέτε όλο και πιο γρήγορα μέχρι που θα φτάσετε σε ένα σημείο κορύφωσης όπου θα νιώσετε ξαφνικά ότι σπρώχνετε την ενέργεια που έχετε χτίσει και θα πάψετε να λέτε την επίκληση. Καθίστε για λίγο ήσυχοι κοιτώντας τη φλόγα του ρεσώ. Έπειτα, σαν επίλογο και επισφράγιση μπορείτε να πείτε την παρακάτω προσευχή που μου έδωσε ο καλός μου φίλος Παντελής Ευθυμίου.

Προσευχή Υποστήριξης

“Αγαπημένη Γαία

Αγαπημένοι άγγελοι του Φωτός

Αγαπημένη Μητέρα

Αγαπημένο Πνεύμα της Αγάπης

Έρχομαι κοντά σου για να θεραπευτώ και η θεραπεία μου αυτή να θεραπεύσει όλα τα παιδιά σου αγαπημένη Μητέρα.

Έρχομαι κοντά σου για να αφυπνιστώ και η αφύπνιση αυτή να αφυπνίσει όλα τα παιδιά σου αγαπημένη Μητέρα.

Παρακαλώ πολύ , υποστήριξε το πεδίο μου και την ζωή μου και φώτισε τα μονοπάτια της ψυχής μου έτσι ώστε να είμαι σταθερά συνδεδεμένος με την ψυχική μου και θεϊκή μου ύπαρξη και ουσία.

Επιτρέπω στο σώμα μου να λάβει τις ευλογίες σου μέσα από το χρυσό σου αίμα που κυλλά στο σώμα σου. Επιτρέπω στο Ιχώρ της καρδιάς μου να απλωθεί σε όλο μου το είναι , το σώμα και την ψυχή.

Αφήνω πίσω μου όλες τις σκιές, όλους τους φόβους, όλους τους περιορισμούς, όλες τις ανασφάλειες, όλες τις πεποιθήσεις , όλα τα ψέματα, όλες τις ψευδαισθήσεις, όλα τα σενάρια, όλη την άγνοια, όλους τους εφιάλτες.

Από σήμερα , ζω στην χαρά , στην αγάπη , την απόλαυση και την αφθονία.

Συγχωρώ το παρελθόν και τους ανθρώπους που με δίδαξαν μέσα από τον πόνο.

Συγχωρώ εμένα.

Συγχωρώ τις συνθήκες.

Συγχωρώ τις απώλειες.

Συγχωρώ τους ανθρώπους και ζητώ συγχώρεση.

Μένω και Εμπιστεύομαι μόνο την ΑΓΑΠΗ. Την καθαρή , θρεπτική, πραγματικά αληθινή, εκστατική ΑΓΑΠΗ.

Την ΑΓΑΠΗ της ΓΑΙΑΣ

Την ΑΓΑΠΗ της ΘΕΑΣ

Την ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ

Την ΑΓΑΠΗ του ΗΛΙΟΥ

Την ΑΓΑΠΗ της ΣΕΛΗΝΗΣ

Την ΑΓΑΠΗ της ΨΥΧΗΣ μου.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

Ευχαριστώ (χ3) και Ευγνωμονώ

Αμην”

Αφήστε το ρεσώ να σβήσει από μόνο του και όταν σβήσει αδειάστε το νερό με το αλάτι και το βότανο.

Με αγάπη,

Δημήτρης


#Τελετουργικά_και_Διαλογισμοί

225 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com