• Δημήτρης Καμίλλος

Η σχέση με τον Άγγελο του σπιτιού

Ενημερώθηκε: 4 Σεπτ 2020


Κάθε σπίτι είναι μια οργανική οντότητα με νοημοσύνη. Τα πάντα στο σύμπαν είναι εμψυχωμένα και όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, κάθε “κλειστό” σύστημα, όπως είναι ένα σπίτι, αναπτύσσει κάποιου είδους συνειδητότητα. Κάθε σπίτι έχει τον δικό του άγγελο. Ο άγγελος του σπιτιού είναι η οντότητα εκείνη που δημιουργείται από τη συνειδητότητα του χώρου ή η οντότητα εκείνη την οποία αντιλαμβανόμαστε όταν αυξάνουμε τη δική μας συνειδητότητα όταν επικαλούμαστε το Πνεύμα στη ζωή μας.

Ο άγγελος αυτός, είναι παρών όσο εμείς στρέφουμε τη συνείδησή μας προς αυτόν. Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ειρηνική και γαλήνια ατμόσφαιρα στον χώρο μας, μπορούμε να επικαλεστούμε τον άγγελο του σπιτιού μας και να αναπτύξουμε μια σχέση μαζί του προσκαλώντας τον στη ζωή μας. Θα δείτε πως όσο πιο συχνά επικαλείστε τον άγγελο αυτό, το σπίτι σας θα αποκτά μια ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη θαλπωρή και προστασία. Είναι σαν να ξυπνάτε το ίδιο σας το σπίτι!

Επιλέξτε ένα σημείο του σπιτιού που θα έχετε αφιερωμένο σε αυτόν τον άγγελο. Μπορεί να είναι μια γωνία με ένα τραπεζάκι ή ένα ράφι, το περβάζι του παραθύρου, η συρταριέρα ή το τζάκι σας. Αφιερώστε συνειδητά τον χώρο αυτό στον άγγελο του σπιτιού δημιουργώντας εκεί έναν μικρό βωμό. Δε χρειάζεται να είναι κάτι εξεζητημένο. Βάλτε πράγματα που σας εμπνέουν, που μιλάνε στην καρδιά σας (γιατί από εκεί γίνεται η επικοινωνία). Ορίστε μερικές ιδέες:

 • Η εικόνα ενός αγγέλου

 • Ένας δύο κρύσταλλοι

 • Ένα φτερό

 • Ένα βάζο με λουλούδια

 • Μερικές πέτρες

 • Κοχύλια

 • Ένα κερί

 • Ένα καμπανάκι

 • Ένα θυμιατήρι

 • Μια όμορφη συσκευή καύσης αιθέριου ελαίου

Έχετε τον βωμό τακτοποιημένο και καθαρό. Ο βωμός είναι η υλοποιημένη μας θέληση για επαφή με αυτόν τον άγγελο συνεπώς χρειάζεται να τον επισκεπτόμαστε συχνά για να προσευχόμαστε. Αν στήσετε τον βωμό και μετά τον ξεχάσετε, δεν πρόκειται να κάνετε καμία επαφή γιατί πολύ απλά έχετε κόψει τον δρόμο εσείς οι ίδιοι. Η συνειδητή μας παρουσία είναι απαραίτητη.

Καθίστε μπροστά στον βωμό στην αρχή κάθε μέρα, ίσως το πρωί ή το απόγευμα. Βρείτε μια στιγμή που μπορείτε να καθίσετε για λίγο απερίσπαστοι. Ανάψτε το κερί και αν μπορείτε κάψτε θυμίαμα ή ένα στικ ή βάλτε αιθέριο έλαιο στη συσκευή καύσης (κατά προτίμηση πορτοκάλι, νεράντζι ή γιασεμί). Η παρουσία της φωτιάς και του αρώματος είναι καταλυτικοί παράγοντες ώστε να μπείτε σε μια άλλη κατάσταση. Να διαχωρίσετε δηλαδή το χρόνο που κάθεστε στον βωμό από οποιονδήποτε άλλο χρόνο μέσα στην ημέρα κατά τη διάρκεια του οποίου ασχολείστε με καθημερινά πράγματα. Επικαλεστείτε την παρουσία του αγγέλου του σπιτιού στη ζωή σας και ευχαριστείστε τον. Ζητήστε του να είναι εδώ και να γεμίσει το σπίτι με την παρουσία του. Να ευλογήσει τους ενοίκους, τα κατοικίδια, τα υπάρχοντα. Ζητήστε προστασία, αρμονία, ειρήνη. Ζητήστε του να σας αποκαλύψει τρόπους ώστε να δημιουργήσετε ένα σπίτι που να μην επιβαρύνει το περιβάλλον, που να είναι ανοιχτό. Ζητήστε να σας βοηθήσει να αλλάξετε και εσείς οι ίδιοι τη συνειδητότητά σας. Να είστε ήρεμοι και απλά παρόντες. Τίποτε άλλο. Απλώς να είστε στο εδώ και τώρα και θα δείτε πως θα ησυχάσετε. Κάποιες φορές θα καταλαβαίνετε πως ο άγγελος είναι παρών γιατί θα γεμίζετε από γαλήνη και θα νιώθετε ισορροπημένοι.

Μπορείτε να οραματιστείτε ο βωμός να πλημμυρίζει με φως και αυτό το φως να επεκτείνεται και να γεμίζει, να ευλογεί και να θεραπεύει όλο το σπίτι. Μείνετε σε αυτό το φως για όσο θέλετε και όταν έρθει η στιγμή ευχαριστείτε στον άγγελο.

Είναι σημαντικό να θυμάστε πως η συνειδητότητα του αγγέλου συνδέεται με τη δική σας και με του σπιτιού. Στην πραγματικότητα υπάρχει ένα σημείο που συγχωνεύονται απόλυτα! Μην μείνετε μόνο στο να ζητάτε από τον άγγελο το οτιδήποτε. Δεν πρόκειται για μια πράξη λατρείας αλλά για την ανάπτυξη μιας σχέσης. Γίνετε εσείς οι ίδιοι ο άγγελος και επιτρέψτε σε αυτό το φως να σας μεταμορφώσει, να σας ηρεμίσει. Στο επίπεδο της Συνείδησης δεν υπάρχει διαχωρισμός, είμαστε όλοι ένα και εκεί έγκειται η γαλήνη.

Αν ενδιαφέρεστε για μια προσωπική συνεδρία αγγελικής ευλογίας στο σπίτι σας (Angel House Blessing) μπορείτε να επικοινωνήσετε στο pandorastrology@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6949817622. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

#άγγελοι

209 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

 • Instagram
 • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com