• Δημήτρης Καμίλλος

Δίας στον Αιγόκερω

Ενημερώθηκε: 27 Μαρ 2020


Ο Δίας κάνει σήμερα την είσοδό του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Σε αυτή τη θέση ο Δίας βρίσκεται στην πτώση του καθώς ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο που είναι φύσης αντίθετης από τον Δία. Έτσι ο μεγάλος ευεργέτης της Αστρολογίας αν και συνεχίζει να λειτουργεί ευνοϊκά, θα περιοριστεί λίγο από τον οικοδεσπότη του.

Ο Δίας συμβολίζει πάνω από όλα την επέκταση και την ανάπτυξη και εδώ θα φέρει αλλαγές που έχουν να κάνουν κυρίως με τον υλικό και κοινωνικό τομέα και επομένως με τα επαγγελματικά, την κοινωνική μας θέση, την αναγνωρισιμότητα, την επιτυχία, τους στόχους κτλ. Ό,τι όμως κατακτηθεί, θα κατακτηθεί με κόπο και όχι με ευκολία. Θα χρειαστεί σοβαρή προσπάθεια εκ μέρους μας και προγραμματισμό για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Με άλλα λόγια θα χρειαστεί να αναπτύξουμε τις ιδιότητες του Αιγόκερω όπως η κοινή λογική, η μεθοδικότητα, η υπομονή και η προσοχή. Ταυτόχρονα όμως ο Δίας μπορεί να μεγεθύνει τις αρνητικές ποιότητες αυτού του ζωδίου έτσι χρειάζεται προσοχή να μην γίνουμε απόλυτοι στις απόψεις μας και άκαμπτοι στις αλλαγές.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε ποιους τομείς θα ευνοηθεί το κάθε ζώδιο καθώς ο Δίας θα φέρει σε αυτόν τον τομέα ένα άνοιγμα και μια τύχη. Για μια πιο προσωπική ματιά, χρειάζεται φυσικά κανείς να ξέρει το προσωπικό του ωροσκόπιο.

Κριέ ο Δίας θα φέρει εύνοια στην εργασία σου και στην κοινωνική σου θέση. Είναι κατάλληλη περίοδος για να εργαστείς σοβαρά και να έχεις αποτελέσματα. Δώσε σημασία σε άτομα με εξουσία καθώς μπορεί να σε βοηθήσουν. Ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν αλλά θα απαιτηθεί να κάνεις και από τη δικιά σου μεριά προσπάθεια.

Ταύρε ο Δίας θα φέρει ένα άνοιγμα σε πνευματικά θέματα. Αυτό το διάστημα η προσοχή σου θα μετακινηθεί στον εσωτερικό σου κόσμο και στους προβληματισμούς που έχεις. Φιλοσοφία, θρησκεία, ψυχολογία θα είναι τομείς που θα τραβήξουν την προσοχή σου καθώς σταδιακά θα αλλάξεις την οπτική σου για τον κόσμο. Ευνοούνται επίσης οι σπουδές και τα μεγάλα ταξίδια!

Δίδυμε τα οικονομικά σου ευνοούνται καθώς και τα εισοδήματα δικών σου ανθρώπων. Είναι πολύ πιθανό να επωφεληθείς από της πηγές εισοδήματος άλλων όπως μια κληρονομιά. Ευνοϊκή περίοδος και για δάνειο. Ο Δίας θα φέρει επίσης δυνατές αλλαγές στη ζωή σου και θα καθαρίσει άτομα και καταστάσεις που χρειάζεται να αλλάξουν για να έρθει κάτι καλύτερο.

Καρκίνε οι σχέσεις σου θα ευνοηθούν αυτό το διάστημα. Νέα άτομα έρχονται στο προσκήνιο και καλύτερες μέρες έρχονται για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Δε θα γίνουν όμως τα πράγματα από μόνα τους! Τύχη θα υπάρχει αλλά θα πρέπει να σηκώσεις και τα μανίκια. Εξαιρετική περίοδος για να συνάψεις νέες σχέσεις είτε προσωπικές είτε συνεργασίας.

Λέοντα ξεκινά μια περίοδος όπου η υγεία σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις πολλά πράγματα για εσένα. Ο Δίας από εδώ μπορεί να σου προσφέρει αλλαγές στη δουλειά και στην καθημερινότητά σου. Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρους σου σε όλους τους τομείς. Η δουλειά σε γεμίζει και είναι πιο απολαυστική τώρα. Αν δεν έχεις τέτοια δουλειά, με τον Δία εδώ είναι πολύ πιθανό να βρεις!

Παρθένε ο Δίας θα σε βοηθήσει να εκφραστείς αποτελεσματικά όσο είναι στον Αιγόκερω. Θα σε κάνει πιο δημιουργικό/δημιουργική και θα καλυτερεύσει τις σχέσεις σου. Θα κατεβάζεις πολλές ιδέες που θα θες μετά να τις κάνεις πράξη και θα μπορείς να φέρεις εις πέρας σχέδια. Νέες γνωριμίες θα έρθουν στο φως που μπορεί να σε οδηγήσουν και σε σχέση! Ευνοϊκή περίοδος για να αποκτήσεις και παιδάκι αν θες!

Ζυγέ το οικογενειακό σου περιβάλλον ευνοείται πολύ από τον Δία εδώ. Αν υπάρχουν εντάσεις, θα έρθουν καλύτερες μέρες αλλά θα καταβάλλεις και προσπάθεια. Νιώθεις πιο ήρεμος/ήρεμη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Κατάλληλη περίοδος επίσης για να αποκτήσεις ή να αλλάξεις σπίτι ή απλώς για να κάνεις αλλαγές σε αυτό που έχεις. Κατάλληλη περίοδος επίσης για να αποκτήσεις γη ή να ασχοληθείς με αυτή!

Σκορπιέ οι επαφές σου και οι νέες γνωριμίες θα αυξηθούν τώρα με τον Δία σε αυτή τη θέση. Μπορεί να γνωρίσεις ανθρώπους που θα φανούν χρήσιμοι στο μέλλον. Είναι επίσης μια περίοδος που μπορεί να ξεκινήσεις κάποιο σεμινάριο, μελέτη ή εκπαίδευση. Οι σχέσεις σου με τους στενούς συγγενείς θα καλυτερεύσουν. Σαν γενικό κανόνα έχε στο νου ότι η επικοινωνία σου με τους άλλους θα είναι καλύτερη, ευκολότερη και καθαρότερη.

Τοξότη ο Δίας εδώ φέρνει χρήμα αλλά θα χρειαστεί να σηκώσεις τα μανίκια! Ναι θα έχεις τύχη, ναι θα εμφανιστούν νέες πηγές εισοδήματος για εσένα αλλά δε θα πέσει και το μάννα εξ ουρανού. Βάλε τα σχέδια σε δράση και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν! Το υλικό/οικονομικό πεδίο θα αρχίσει να είναι ευκολότερο για εσένα. Εξέτασε ξανά τους στόχου σου και οργανώσου! Προσοχή μόνο να μην ξοδεύεις χωρίς να υπολογίζεις…

Αιγόκερε ο Δίας είναι πάνω σου και σε ανεβάζει ψηλά! Ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος όπου θα μπορέσεις να εκπληρώσεις όνειρα και φιλοδοξίες αρκεί να έχεις όρεξη να δουλέψεις. Θα ανακαλύψεις τι πραγματικά θες και ποιος/ποια είσαι. Είναι κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να μάθεις νέα πράγματα όπως επίσης και για να αποβάλλεις συμπεριφορές και συνήθειες που δεν σε εξυπηρετούν. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα αυξηθεί και θα δεις ότι είσαι ικανός/ικανή για πολλά!

Υδροχόε ο Δίας θα λειτουργήσει πιο εσωτερικά σε εσένα. Θα σου φέρει ευκαιρίες να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου χωρίς φόβο. Μεγαλύτερη αυτογνωσία λοιπόν καθώς θα έρθεις σε επαφή με τα τραύματά σου αλλά θα έχεις τη δύναμη και την αισιοδοξία να τα διαχειριστείς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Δία εδώ, ίσως συναντηθείς με ένα άτομο που θα λειτουργήσει σαν δάσκαλος για εσένα και θα σε βοηθήσει να σε ανακαλύψεις!

Ιχθύ ο Δίας στον Αιγόκερω θα φέρει νέο αέρα στον τομέα της φιλίας και των κοινωνιών επαφών. Νέα άτομα έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμα στο μέλλον. Οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί και θα επωφεληθείς αρκετά αν δουλέψεις μέσα από ομάδες παρά μόνος/μόνη σου. Με άλλα λόγια ζήτα βοήθεια και θα σου δοθεί. Τα όνειρά σου και τα ιδανικά σου θα σε καθοδηγήσουν έντονα αυτή την περίοδο και όποιες δράσεις αναλάβεις θα είναι προς την εκπλήρωσή τους.

Για μια πιο προσωπική και εσωτερική ανάλυση σχετικά με το ποιοί τομείς της ζωής σας θα ευνοηθούν από την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω, που θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και τι θα πρέπει να προσέξετε, στείλτε μήνυμα με το αίτημά σας και την ημερομηνία γέννησής σας (πχ 23/7/1987 10:30 πμ Αθήνα) στο pandorastrology@gmail.com ή στο fb και θα λάβετε μια μικρή γραπτή ανάλυση για το τι να περιμένετε και για το πως να εκμεταλλευτείτε καλύτερα αυτό το διάστημα. Συμμετοχή 10 ευρώ.

#Προβλέψεις

442 προβολές0 σχόλια
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com