Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Τάσεις Απριλίου

April 2, 2018

 

Ο Απρίλιος μας κάνει ποδαρικό με ανάδρομο Ερμή και Σελήνη σε χάση όπου οι ενέργειες μαζεύονται προς τα μέσα. Έτσι ουσιαστικά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα δεν ενδείκνυται για  εξωστρεφή δράση. Είναι προτιμότερο να επικεντρωθούμε μέσα μας και να εξετάσουμε τα κίνητρά μας και τα σχέδια για το μέλλον. Από τα μέσα του μήνα και μετά, με τον Ερμή να βρίσκει και πάλι την ορθόδρομη πορεία του και το Νέο Φεγγάρι στις 16 στον Κριό, μπορούμε να βάλουμε μπρος και να κάνουμε νέα αρχή. Οι δυνάμεις της ανάπτυξης και της επέκτασης είναι δυναμικά παρούσες. Εφαρμόστε τα σχέδιά σας και κινηθείτε δυναμικά.  

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μας λέει ότι οι σχέσεις και η καλοπέραση θα πρέπει να είναι στο πλάνο! Ευνοούνται οι διασκεδάσεις και οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένους. Η τέχνη και η ομορφιά μπορούν να μπουν στη ζωή μας με απλούς τρόπους, φτάνει να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι. Δεν είμαστε εδώ μόνο για να αγωνιζόμαστε για κάτι όπως μας προβάλλεται αλλά και για να περνάμε όμορφα. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό! Από τις 24 και μετά η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους κι έτσι ευνοεί ακόμα περισσότερο την επικοινωνία. 

Ο Ήλιος το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στον δυναμικό Κριό και από τις 20 και μετά περνά στον Ταύρο. Η Φύση ξυπνά για τα καλά, οι δυνάμεις της θρέψης και της ανάπτυξης είναι παντού. Μπορούμε να πάρουμε παράδειγμα και να θρέψουμε και εμείς τα σχέδιά μας και τους στόχους μας.

Άλλοι δύο πλανήτες θα κινούνται ανάδρομα τον Απρίλιο. Ο ένας είναι ο Δίας που θα φέρει αναθεωρήσεις σε θέματα θρησκείας, νόμου και αξιών και ο άλλος είναι ο Κρόνος που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 18 Απριλίου και θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε και να επανεξετάσουμε τα εργαλεία που έχουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αν κάτι δε λειτουργεί απλώς ξεφορτωθείτε το.

Τέλος η Πανσέληνος στον Σκορπιό την τελευταία μέρα του μήνα, εντείνει τα συναισθήματα και τα πάθη. Το παρασκήνιο παίρνει φωτιά και χρειάζεται εγκράτεια στις αντιδράσεις.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος