Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Πανσέληνος στον Ταύρο

October 24, 2018

 

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου. Η Πανσέληνος πάντα σχετίζεται με την ολοκλήρωση μιας εργασίας, μιας προσπάθειας η οποία "τρέχει" καθώς το φεγγάρι γεμίζει σιγά σιγά τις προηγούμενες μέρες. Το ολόγιομο φεγγάρι είναι πλέον η εκδήλωση των αποτελεσμάτων αυτής της προσπάθειας στον κόσμο, οι καρποί της δηλαδή. 

Ο Ταύρος από την άλλη, σχετίζεται και αυτός με την υλοποίηση. Είναι το ζώδιο που αρχετυπικά τρέφει (όπως και ο Καρκίνος) και καθώς είναι γήινο, σχετίζεται άμεσα με τον κόσμο.

 

Αυτή λοιπόν η Πανσέληνος μπορούμε να πούμε ότι είναι μια Πανσέληνος υλοποίησης. Αν τρέχατε κάποιο project τις προηγούμενες μέρες, πολύ πιθανόν να δείτε καρπούς. Η γνώση των φάσεων της Σελήνης βοηθά στο να δράσουμε όταν πρέπει εκμεταλλευόμενοι τη φυσική ροή της ενέργειας στη Φύση. Εκδηλώστε λοιπόν σήμερα όλο το δυναμικό σας και εφαρμόστε κάποια ιδέα που μπορεί να τριγυρίζει στο κεφάλι σας.

 

Σε αυτή την Πανσέληνο συμμετέχει ο Ουρανός με σύνοδο, δηλαδή συμπορεύεται με τη Σελήνη, και η Αφροδίτη με αντίθεση (αν και με μεγάλη ανοχή). Ο Κρόνος επίσης συμμετέχει σε δεύτερο πλάνο από όψη τριγώνου που είναι μια θετική όψη. Η Πανσέληνος πάντα είναι ένα "νευρικό" σημείο στον ουρανό, ένα σημείο έντασης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά που μιλούσα με μια δασκάλα του δημοτικού. Όταν της είπα ότι είμαι αστρολόγος, μου είπε "Να σας πω κάτι; Έχω παρατηρήσει επανειλημμένα ότι όποτε, μα όποτε έχουμε Πανσέληνο, εκείνες τις μέρες τα παιδιά κάνουν σαν τρελά!". Αυτό είναι φυσικό καθώς τα παιδιά, σαν πιο αγνοί οργανισμοί και πιο ανοιχτοί στις ενέργειες γύρω τους.

Η Πανσέληνος λοιπόν είναι πάντα ένα σημείο έντασης. Η συμμετοχή του Ουρανού έστω κι από σύνοδο δε σημαίνει ότι είναι σίγουρα θετική (ούτως ή άλλως η σύνοδος είναι διφορούμενη πάντα σαν όψη). Η ένταση αυξάνεται μιας και ο Ουρανός είναι από τη φύση του "νευρικός" για αυτό προσέξτε αυτές τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο μην αρπάζεστε με το παραμικρό. Βάζοντας και την Αφροδίτη στο παιγνίδι, η οποία βρίσκεται απέναντι, η σύγκρουση στις σχέσεις παντώς είδους είναι πιο πιθανή. 

Η θετική πλευρά είναι πως ο Ουρανός σε συνεργασία με τη Σελήνη, μπορεί να φέρει ξαφνικές εκλάμψεις στο νου και τα συναισθήματα. Καταστάσεις μπορούν να φωτιστούν και να ξεκαθαρίσουν. Αυτές οι καταστάσεις μπορεί να σχετίζονται με άλλους ανθρώπους αλλά μπορεί να είναι και δικά μας, εσωτερικά μπερδέματα. Ο Κρόνος από την όψη τριγώνου θα βοηθήσει να γειωθούν αυτές οι συνειδητοποιήσεις στο εδώ και τώρα και στην υλική πραγματικότητα.

 

Καλή συνέχεια!

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος