Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Σαββατοκύριακο 5-6 Γενάρη με Έκλειψη!

 

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Γενάρη είναι εδώ όπως και ο χειμώνας που από ό,τι φαίνεται καλά κρατεί! Αρκετά πηγαινέλα στο πλανητικό σκηνικό με αποκορύφωμα την έκλειψη Ηλίου την Κυριακή!

Σήμερα Παρασκευή η Σελήνη μας θα είναι κενή πορείας από τις 19:41 έως τις 20:55 και μετά μπαίνει στον Αιγόκερω (μένει όλο το ΣΚ) όπου βοηθά στην οργάνωσή μας και ευνοεί την ενασχόληση με οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα.

Το χαρακτηριστικό της μέρας αυτής είναι το ευχάριστο τρίγωνο Ερμή/Ουρανού που ευνοεί τις νέες ιδέες! Πνέει ένας φρέσκος αέρας και μπορούμε να βρούμε πρωτότυπες λύσεις για τα προβλήματά μας. Ίσως παρουσιαστούν και λύσεις που θα γίνουν πολύ γρήγορα και θα κουνήσουν καταστάσεις που είχαν βαλτώσει καθώς η ταχύτητα είναι χαρακτηριστικό και των δύο πλανητών και της όψης που τους συνδέει.  

Το εξάγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα βρίσκεται κι αυτό από κοντά και υποστηρίζει καθώς μας δίνει όρεξη να ασχοληθούμε με πράγματα πέρα από τα τετριμμένα και βοηθά να κυλήσει η ενέργεια γρήγορα.

 

Το Σάββατο τώρα, το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού επηρεάζει ακόμα και ο Ερμής κάνει ποδαρικό στον Αιγόκερω. Για όσο παραμένει εκεί (μέχρι τις 23 του μήνα) η σκέψη μας γίνεται σοβαρότερη, πιο οργανωμένη και μπορούμε να συντονίσουμε τις πνευματικές μας δυνάμεις προς ένα αποτέλεσμα. Η Σελήνη μας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Άρη. Δύσκολος συνδυασμός που μπορεί να φέρει κάποιες κόντρες ή απογοητεύσεις συναισθηματικού τύπου. 

 

Την Κυριακή κυριαρχεί η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω και φέρνει μια σειρά από ευνοϊκές αλλαγές σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα καθώς τρεις μεγάλοι πλανήτες, Κρόνος, Ποσειδώνας και Πλούτωνας την "αγγίζουν" ευνοϊκά. Οι αλλαγές θα έχουν μετασχηματικό χαρακτήρα (Πλούτωνας) και θα βοηθήσουν να γειωθούμε (Κρόνος) σε αυτούς τους τομείς και θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό δηλαδή το ιδανικό (Ποσειδώνας). Μην ξεχνάτε ότι οι εκλείψεις δε δημιουργούν κατ' ανάγκη γεγονότα τη μέρα που συμβαίνουν. Είναι σαν να στρώνουν το χαλί για τους πλανητικούς σχηματισμούς που πρόκειται να συμβούν και φυσικά εξαρτάται πολύ από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός αν και που θα επηρεάσουν.

Η έκλειψη αυτή αφορά κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού δηλαδή τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν τα φώτα (Ήλιος και Σελήνη) ή τον Ωροσκόπο ή άλλους προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και κυρίως στη μοίρα της έκλειψης στις 15 του Αιγόκερω.

 

Για μια προσωπική εξέταση αυτής της έκλειψης στον χάρτη σας επικοινωνήστε στο email pandorastrology@gmail.com δίνοντας τα στοιχεία γέννησής σας (ημερομηνία, ώρα και τόπος).

 

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

 

Δημήτρης Καμίλλος

Πανδώρα

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος