Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Έκλειψη Σελήνης 21 Ιανουαρίου

 

Η έκλειψη Σελήνης τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου λαμβάνει χώρα στην πρώτη μοίρα του Λέοντα. Τα Φώτα (Ήλιος και Σελήνη) βρίσκονται στην αρχική μοίρα του Λέοντα και του Υδροχόου (και τα δύο σταθερά ζώδια) και έτσι η έκλειψη αυτή είναι δυναμική και μπορεί να κινήσει γεγονότα που θα κρατήσουν για καιρό. Ερμής και Ουρανός συμμετέχουν στην έκλειψη με δύσκολες όψεις πράγμα που βάζει δυναμίτη στην επικοινωνία και αυξάνει τις αντιπαραθέσεις. Ο Λέοντας θέλει να κυριαρχεί συνεπώς το παιγνίδι του ανταγωνισμού θα είναι έντονο με αυτές τις όψεις.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού δηλαδή οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών και όσοι έχουν πλανήτες στις αρχικές μοίρες αυτών. 

Τη στιγμή της έκλειψης η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο οίκο (από το γεωγραφικό μήκος και πλάτος της Ελλάδας) συνεπώς η ενέργειά της θα εκφραστεί κυρίως στις σχέσεις. Θα κινήσει διαδικασίες ώστε ο κάθε κύκλος να ολοκληρωθεί και ό,τι είναι στο τέλος του να τερματίσει. 

 

Κριός

 

Οι σχέσεις, κυρίως οι ερωτικές, είναι αυτές που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την έκλειψη. Ίσως κληθείτε να πάρετε αποφάσεις αν η κατάσταση είναι εδώ και καιρό λιμνάζουσα. Προσοχή χρειάζεται επίσης ο τομέας των φίλων και των κοινωνικών συναναστροφών. Φερθείτε διπλωματικά και αποφύγετε τυχόν ευθείες αντιπαραθέσεις.

 

Ταύρος

 

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι αυτή που θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Ίσως μάθετε κάτι καινούριο ή αλλάξουν τα δεδομένα που ξέρατε μέχρι τώρα. Οι εντάσεις με κάποιους συγγενείς μπορεί να μη λείψουν. Δώστε την προσοχή σας επίσης στη δουλειά σας. Αν έχετε καιρό κάποια ένταση σε αυτόν τον τομέα, ίσως την εκτονώσετε απότομα! 

 

Δίδυμοι

 

Το στενό περιβάλλον και οι άμεσες επαφές σας επηρεάζονται από αυτή την έκλειψη. Μικροεντάσεις και αντιπαραθέσεις με κοντινά άτομα ίσως σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε καλύτερα να χειριστείτε τα πράγματα παρά να οδηγηθείτε σε μια καταμέτωπο επίθεση. 

 

Καρκίνος

 

Η έκλειψη αυτή σας εφιστά την προσοχή σε οικονομικά θέματα. Κλείστε ό,τι “τρύπες” έχετε ανοιχτές. Ίσως επίσης τερματιστεί κάποια κατάσταση ή φύγει από τη ζωή σας κάποιο άτομο ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο του. 

 

Λέων

 

Η έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας και σας οδηγεί στην ολοκλήρωση ενός κύκλου που είχε ανοίξει από προηγούμενες εκλείψεις. Τους επόμενους μήνες τα πράγματα θα πάρουν καθαρότερη τροπή και θα μπορέσετε να λάβετε αποφάσεις. Προσοχή και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όπου οι αλλαγές και οι εντάσεις δε θα λείψουν. 

 

Παρθένος 

 

Αυτό το διάστημα ίσως ξυπνήσουν φόβοι και θέματα που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα ίσως ζητήσουν τη λύση τους. Δείτε τα πράγματα ψύχραιμα και κάντε αυτό που έχετε να κάνετε. Προσοχή επίσης χρειάζεται να δείξετε στην υγεία σας και την καθημερινότητά σας. 

 

Ζυγός

 

Φίλοι, κοινωνικές επαφές πάντως τύπου και ερωτικές σχέσεις επηρεάζονται από αυτή την έκλειψη. Πολλά λόγια, πολύς ανταγωνισμός, και ίσως ακόμα και αποκαλύψεις! Εκμεταλλευτείτε την έκλειψη για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις επαφές σας και να δείτε ποιοι αξίζουν να είναι πλάι σας. Δείτε μήπως βάζετε σε προτεραιότητα το τι θέλουν ή τι νομίζουν οι άλλοι. Στο κάτω κάτω δεν είστε πατάτες τηγανητές για να αρέσετε σε όλους…

 

Σκορπιός

 

Η εργασία και τα οικογενειακά θέματα θα ζητήσουν την προσοχή σας. Ίσως χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο ή (καλύτερα) να βρείτε τη χρυσή τομή. Αποφύγετε τις εντάσεις στην εργασία και εξετάστε επίσης αν αυτό που κάνετε σας ικανοποιεί. Αν όχι, μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγές;

 

Τοξότης

 

Και σε εσάς όπως και στους Διδύμους, οι άμεσες αλλά και οι ευρύτερες σχέσεις θα περάσουν από τα τεστ τους. Φροντίστε να έχετε ανοιχτά τα μάτια και να βλέπετε τι είδους άτομα έχετε γύρω σας καθώς αυτό αντικατοπτρίζει και την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας. Δείξτε επίσης λίγη προσοχή στις μετακινήσεις σας αυτόν τον καιρό.  Η διακριτικότητα είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. 

 

Αιγόκερως

 

Θέματα οικονομικά θα χρειαστούν σωστό χειρισμό. Η έκλειψη αυτή σας καλεί να επανεξετάσετε πως αξιοποιείτε τις πηγές σας είτε τις οικονομικές είτε τις συναισθηματικές. Είναι μια μεταμορφωτική περίοδος για εσάς και τους επόμενους μήνες θα προκύψει ένας νέος εαυτός! Δείτε πως σας επηρεάζουν και πως σας αλλάζουν οι καταστάσεις που περνάτε αυτόν τον καιρό.

 

Υδροχόος

 

Και σε εσάς, οι προσωπικές σχέσεις φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως γνωρίσετε κάποιο άτομο και γενικά το μυαλό σας θα το απασχολεί η εξεύρεση συντρόφου. Αν είστε σε σχέση τότε χειριστείτε έξυπνα τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν. Είναι κι αυτές ένας τρόπος επικοινωνίας και μπορείτε να δείτε τι χρειάζεται η σχέση σας. Πιθανώς αυτό το διάστημα η ξεροκεφαλιά σας να είναι πιο έντονη…

 

Ιχθύς

 

Η καθημερινότητά σας γεμίζει με κίνηση και ένταση ξαφνικά! Η εναλλαγή των γεγονότων δε θα σας αφήνει πολλά περιθώρια για να εξετάσετε τα πράγματα με την ησυχία σας. Δείξτε προσοχή και στην υγεία σας καθώς μπορεί τους επόμενους μήνες να είστε πιο ευαίσθητοι από ό,τι συνήθως. Ίσως επίσης αυξηθούν και οι ευθύνες σας και σας ζητηθεί να διαχειριστείτε αρκετά πράγματα.

 

Για εξατομικευμένες προβλέψεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email pandorastrology.com ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο fb. Συνεισφορά 10 ευρώ.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος