Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου

 

Η Παρασκευή μας βρίσκει με μια Σελήνη να κάνει βόλτες στους Διδύμους και με έναν Ερμή να συναντά τον Πλούτωνα. Η σκέψη μας αποκτά βάθος και ουσία, μπορούμε να δούμε την καρδιά των πραγμάτων και ό,τι επιλέξουμε μπορούμε να το κρατήσουμε κρυφό. Προσοχή μόνο στις εμμονές που μπορεί να παραμονεύουν στις γωνίες του μυαλού!

Το τρίγωνο Αφροδίτης/Άρη είναι ευνοϊκό για τις σχέσεις καθώς διευκολύνει τις συνεργασίες και τη συνεννόηση. Η αγάπη μπορεί να εκφραστεί ανεμπόδιστα. Μικρή δυσαρμονία αποτελούν οι δύσκολες όψεις της Σελήνης με Ποσειδώνα και Δία που ζητάνε να προσέχουμε λίγο τις υποσχέσεις και τις πληροφορίες που μας δίνονται. Δεν είναι τόσο ότι η πληροφορία θα είναι λάθος όσο ότι εμείς μπορεί να την παρερμηνεύσουμε.

Το Σάββατο η Σελήνη έχει περάσει πλέον στον Καρκίνο και μαζί με το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου/ Ουρανού γινόμαστε ευερέθιστοι και αντιδράμε με το παραμικρό. Αυτό το τετράγωνο κυριαρχεί όλο το ΣΚ και ξυπνά μέσα μας την επανάσταση καθώς δεν είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε την πεπατημένη. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο όπου μας κάνει να χρησιμοποιούμε το συναισθηματικό μας φίλτρο, μπορεί να πάρουμε τα πράγματα στραβά ενώ δεν είναι.

Την Κυριακή ο Ήλιος περνά πια στον Υδροχόο και η Σελήνη έχει σκληρές όψεις με Ερμή, Άρη, Κρόνο και Πλούτωνα. Είναι αυτό που λέμε “έγιναν τα νεύρα κρόσσια!”. Η κόντρα για το ποιος θα επικρατήσει συναισθηματικά, διανοητικά ή ακόμα και σωματικά θα εκφραστεί κυρίως σε όσους ζουν τη ζωή τους ασυνείδητα. 

Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο για τον επόμενο μήνα χρησιμοποιώντας την ενέργειά του πρώτον για να βλέπουμε τα πράγματα από απόσταση και έτσι να κρίνουμε αντικειμενικά και δεύτερον για να γίνουμε πιο “ανοιχτοί” σε καινούριες σκέψεις και ιδέες.

Η επόμενη εβδομάδα κάνει ποδαρικό με Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα τη Δευτέρα! Περισσότερα για αυτήν σε νέο άρθρο εντός του ΣΚ!

 

Καλό Σαββατοκύριακο και να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

 

Δημήτρης

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος