Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Τάσεις Φεβρουαρίου 2019

 

Ο Φλεβάρης ξεκινά με τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται στον Υδροχόο τονίζοντας το ανεξάρτητο πνεύμα στη σκέψη και τη συμπεριφορά μας. Η Αφροδίτη μόλις έχει κάνει ποδαρικό στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει όλο το μήνα εκφράζοντας την αγάπη πρακτικά. Τα λόγια δε φτάνουν για να μας ικανοποιήσουν και θέλουμε να δούμε πράξεις. Βέβαια σε αυτή τη θέση η Αφροδίτη δεν είναι και ιδιαίτερα “χαρούμενη” καθώς ο αυστηρός Αιγόκερως περιορίζει την πληθωρική φύση της. Ο Άρης από τον Κριό τονίζει τον ανταγωνισμό και τη μαχητικότητα. Μπορούμε να κυνηγήσουμε τα σχέδιά μας και να βάλουμε μπρος!

Στις 4 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη στον Υδροχόο με καλή συμμετοχή του Ερμή και του Δία. Είναι μια Νέα Σελήνη που μπορούμε να φυτέψουμε σπόρους και να τους δούμε να μεγαλώνουν καθώς το φεγγάρι θα γεμίζει μέχρι τις 19. Η επικοινωνία ευνοείται και ο Δίας θα φροντίσει να φέρει ευκαιρίες ώστε να πετύχουν τα σχέδιά μας. Εμείς θα πρέπει να βάλουμε εκείνη ή την επόμενη μέρα την ισχυρή πρόθεση. Από την οπτική της Ελλάδας, αυτή η Νέα Σελήνη πέφτει στον 4ο οίκο συνεπώς είναι ακόμα καλύτερο να επικεντρωθούμε σε οικογενειακά θέματα που χρειάζονται τη φροντίδα μας.

 

Από τις 10 του μήνα και μετά, ο Ερμής περνά στους Ιχθύς και η επικοινωνία αποκτά πιο συναισθηματικό χαρακτήρα. Χρειάζεται να τσεκάρουμε καλύτερα τα δεδομένα καθώς οι Ιχθύες έχουν την τάση να μην είναι πρακτικό ζώδιο. Το θετικό είναι πως η διαισθητική πληροφορία θα είναι πιο εύκολη. Βασίστε λοιπόν τις αποφάσεις σας περισσότερο στη διαίσθηση παρά στην αναλυτική λογική. Τρεις μέρες μετά στις 13 η σύνοδος Άρη/Ουρανού στον Κριό “σπιντάρει” τα πράγματα και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα αυτή. Προσοχή μόνο στα παντός είδους ατυχήματα (φυσικά ή λεκτικά) από απροσεξία. 

 

Στα μέσα του μήνα, στις 15, ο Άρης μετακινείται στον Ταύρο όπου βρίσκεται σε αδυναμία. Η δράση τώρα δεν είναι τόσο εύκολη και πιθανώς σε πολλούς η ζωτική ενέργεια να πέσει. 

Στις 19 έχουμε Πανσέληνο στην Παρθένο με θετική συμμετοχή Άρη και Ουρανού. Είναι μια Πανσέληνος με αρκετή δύναμη, ένταση και νευρικότητα. Ο Άρης συμμετέχει μεν θετικά αλλά μην ξεχνάτε πως είναι σε αδυναμία από τον Ταύρο. Η Πανσέληνος γίνεται στον 1ο οίκο και έτσι σε συλλογικό τουλάχιστον επίπεδο επηρεάζει περισσότερο θέματα σχέσεων και εαυτού. Μας κάνει να εξετάσουμε πως δηλαδή συσχετιζόμαστε με τους άλλους, αν κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας ή αντίθετα αν τον βάζουμε συνεχώς στην άκρη. Το κλειδί είναι η ισορροπία. 

 

Εκείνες τις μέρες (18-19) έχουμε μια σύνοδο Αφροδίτης/Κρόνου και Ερμή/Ποσειδώνα όπως επίσης και τον Ήλιο να μπαίνει στους Ιχθύς. Η στάση μας απέναντι στις σχέσεις και τους αγαπημένους μας περνάει τεστ και απαιτεί σοβαρή αντιμετώπιση. Ίσως δεν είναι εύκολο να βρούμε λύσεις σε πρακτικά προβλήματα. Αν νιώσουμε ότι τα πράγματα “κολλάνε” μπορούμε να περιμένουμε καθώς δε θα ήταν σοφό να προχωρήσουμε σε σπασμωδικές κινήσεις. Η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα βοηθήσει πάρα πολύ τη διαίσθηση αλλά θα μπερδέψει πολύ την πληροφορία. Βεβαιωθείτε ότι πατάτε καλά στη γη καθώς  μόνο έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε την πληροφορία και την έμπνευση που λαμβάνετε από ψηλά!

 

Καλή συνέχεια και να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

 

Δημήτρης

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος