Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Σαββατοκύριακο 9-10 Φλεβάρη

 

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου είναι εδώ! Παρόλο που ο καιρός κάνει ακόμα τερτίπια, μπορεί κανείς να "μυρίσει" την άνοιξη που έρχεται στις αμυγδαλιές που έχουν ανθίσει!

Σήμερα Παρασκευή η Σελήνη μας, που είναι σε γέμιση, θα είναι κενή πορείας μέχρι τις 16:34 το απόγευμα συνεπώς αφήστε τις σημαντικές δουλειές, τις αποφάσεις και τα ραντεβού για αργότερα. Μετά εισέρχεται στον Κριό όπου ευνοεί τα νέα ξεκινήματα! Θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση όλο το Σαββατοκύριακο. Σε αυτό συμβάλλει και το ευχάριστο εξάγωνο Ερμή/Άρη που δίνει ενέργεια και μικρές ευκαιρίες να αποδείξουμε τις ικανότητές μας. Επίσης βοηθά να βρούμε λύσεις όταν διαφωνούμε με τους άλλους.

 

Το Σάββατο τώρα, η Σελήνη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με την Αφροδίτη δυσκολεύοντας ελαφρώς τις σχέσεις. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα, αναλογιστείτε τι είναι αυτό που βάζετε κάτω από το χαλί. Αν έχετε να πάρετε κάποια απόφαση, θέστε ξεκάθαρες προτεραιότητες.

 

Την Κυριακή η Σελήνη συνεχίζει να είναι δυναμικά στον Κριό! Ο Ερμής σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργώντας ευκαιρίες! Η επικοινωνία είναι γρήγορη και η ανταλλαγή πληροφορίας άμεση. Το μυαλό μας παίρνει στροφές και βρίσκει λύσεις!

Ταυτόχρονα ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς έτσι η πληροφορία γίνεται περισσότερο διαισθητική παρά εγκεφαλική. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το εξάγωνο με τον Ουρανό από αυτή τη θέση, προάγει την έμπνευση και την καθοδήγηση από άλλα πεδία. Να είστε ανοιχτοί και να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας για όσο παραμένει ο Ερμής στους Ιχθύς. Όταν αρχές του Μάρτη ξεκινήσει να είναι ανάδρομος τότε θα χρειαστεί προσοχή.

Λίγη προσοχή την Κυριακή στο πως μιλάμε και συμπεριφερόμαστε καθώς η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Άρη και σε τετράγωνο με Κρόνο και Πλούτωνα κάνοντάς μας σκληρούς.

 

Γενικά μιλώντας είναι ένα Σαββατοκύριακο που ευνοεί τη δράση, την ανάληψη πρωτοβουλιών και την κατάστρωση σχεδίων. Μπορούμε να εμπνευστούμε και να είμαστε πιο δημιουργικοί!

 

Να περάσετε όμορφα!

 

Δημήτρης

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος