Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Ο Μάρτιος μας έφτασε...

 

Ο Μάρτιος αποδεικνύεται κάπως “δύσκολος” μήνας καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθύς φέρνοντας όχι μόνο μπερδέματα και καθυστερήσεις αλλά και ξεγελώντας μας καθώς η διαίσθηση θα εκπέμπει λάθος σήματα! 

 

Με το “έμπα” του μήνα, η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο και παραμένει εκεί μέχρι τις 26 όπου και μπαίνει στους Ιχθύς. Αυτή της η θέση μας δίνει μια μεγάλη όρεξη να εξερευνήσουμε τις διαδρομές της αγάπης αλλά να μην εμβαθύνουμε σε αυτές. Ιδιαίτερα όσοι έχουν πλανήτες σε αυτό το ζώδιο (Υδροχόο), θα νιώσουν πως ο έρωτας είναι μια περιπέτεια και θα ξυπνήσει μέσα τους η διάθεση για εξερεύνηση. Η συναισθηματική δέσμευση όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει καθώς ο Υδροχόος κάνει την Αφροδίτη να μη “δένεται” και να θέλει να είναι ανεξάρτητη. Τίποτα το κακό σε αυτό φυσικά. Ο έρωτας είναι η γιορτή του σώματος και ένα όμορφο παιχνίδι. Η Αφροδίτη λοιπόν αυτό το μήνα θα μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα από κάποια απόσταση και να μάθουμε τον δικό μας ρόλο σε αυτό το παιχνίδι. Από τις 26 και μετά που εισέρχεται στους Ιχθύς, τα συναισθήματα θα πάρουν τον πρώτο ρόλο και η ανάγκη για βαθιά συναισθηματική δέσμευση θα επικρατήσει…

 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 6 του μήνα συμπίπτει με την έναρξη της ανάδρομης κίνησης του Ερμή μια μέρα πριν και με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο. Αυτή η Νέα Σελήνη βοηθά πάρα πολύ να καθαρίσουμε από συναισθηματικά σκουπίδια που κουβαλάμε από το παρελθόν. Ξεφορτωθείτε ενοχές, θυμό, τραύματα και ό,τι άλλο βαρύνει το συναισθηματικό σας σώμα. Όπως ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, έτσι και εμείς μπορούμε εκείνη τη μέρα να κάνουμε μια βαθιά ανασκόπηση εκείνων των καταστάσεων στη ζωή μας που μας πόνεσαν και άφησαν τα σημάδια τους. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη μας για αυτές και όχι να πετάξουμε αμέσως το φταίξιμο σε άλλους. Ακόμα κι αν οι άλλοι δεν αποδείχθηκαν “σωστοί” εμείς τελικά ήμασταν που τους αφήσαμε να μας βλάψουν. Εμείς αφήσαμε την πόρτα ανοιχτή και δεν είπαμε στον εαυτό μας “Σου αξίζει το καλύτερο!” Να θυμάστε πως εκείνοι που μας πλήγωσαν, στην ουσία μας βοήθησαν να καταλάβουμε πόσο πολύ δεν αγαπάμε τον εαυτό μας. Έτσι αναγνωρίστε την ευθύνη σας και μετά συγχωρήστε αυτούς και εσάς. Η συγχώρεση έρχεται μέσα από τη βαθιά κατανόηση του τραύματος και όχι επειδή πρέπει να είμαστε καλοί ή επειδή δουλεύουμε με το φως. Περισσότερα για αυτή τη διαδικασία καθώς και ένα μικρό τελετουργικό θα ανεβούν με νέο άρθρο για τη Νέα Σελήνη.

 

Ο Ερμής λοιπόν θα είναι ανάδρομος ουσιαστικά όλο το μήνα (λαμβάνοντας υπόψη και τη σκιά του) και έτσι καλό θα ήταν να επιστρατεύσουμε την υπομονή μας. Πέρα από τα συνήθη μπερδέματα και τις ασυνεννοησίες, ο ανάδρομος Ερμής από τους Ιχθύς θα βάλει τρικλοποδιά στη διαίσθησή μας. Εξετάστε λοιπόν όσο μπορείτε τα μηνύματα που σας έρχονται και μην εμπιστεύεστε πολύ την πρώτη αίσθηση που σας δημιουργείται για κάτι. Οι περισσότεροι από εμάς λειτουργούμε κάτω από την αστρική επιρροή και δεν είμαστε αρκετά ανεπτυγμένοι για να βρισκόμαστε “από πάνω”. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και αποδεχθείτε ότι μπορεί να κάνετε λάθος. Συναισθηματικά πισωγυρίσματα θα υπάρξουν και θα αναμασήσουμε σαν τα μηρυκαστικά προηγούμενες αποτυχίες ή επιτυχίες ιδιαίτερα στον έρωτα και τις σχέσεις. Να θυμάστε πως η ανάδρομη κίνηση του Ερμή είναι πάντα μια θαυμάσια ευκαιρία να ξαναδούμε το έργο της ζωής μας πιο αντικειμενικά. Είναι ώρα για περισυλλογή και όχι για αποφάσεις. Αυτές αφήστε τες για τον Απρίλιο και μετά. 

 

Από τις 7 του μήνα και μετά, το φεγγάρι αρχίζει να γεμίζει και θα φτάσει στην Πανσέληνο στον Ζυγό στις 21 Μαρτίου και θα συμπέσει με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό και την έναρξη της Άνοιξης! Είναι μια δυνατή Πανσέληνος και η ενέργειά της είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής. Θα μας βοηθήσει να δούμε τις συνεργασίες με μια νέα ματιά όμως μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής θα είναι ακόμα ανάδρομος έτσι δε θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε την ενέργειά της στο έπακρο. 

Το ίδιο θα συμβεί και με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό που φέρνει μεν την έντονη ενέργεια της εποχής, αλλά η διάθεση για δράση θα σκοντάφτει πάνω στον ανάδρομο Ερμή. Θα είμαστε λίγο σαν αυτοκίνητο που προσπαθεί να πάρει μπροστά συνεπώς μη θυμώνετε αν κάτι δε σας “βγαίνει”! Φυσικά όσοι έχουν από τη γέννησή τους ανάδρομο Ερμή δε θα βιώσουν αυτές τις “κακοτοπιές”.

 

Τέλος αξίζει να υπενθυμήσουμε πως η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο από τις 6 του μήνα θα σημάνει μια περίοδο έντονων αλλαγών καθώς καθετί που θεωρούσαμε σταθερό θα ταρακουνηθεί. Σχέσεις, εργασία, σκέψεις και τρόπος θεώρησης των πραγμάτων, τι είναι καλό και τι κακό και πολλά άλλα θα αλλάξουν και για τα επόμενα χρόνια που ο Ουρανός θα βρίσκεται εκεί οι ζυμώσεις θα είναι έντονες. Ο Ουρανός φέρνει αλλαγές θέλουμε δε θέλουμε και μάλιστα πολύ σημαντικές! Διαβάστε περισσότερα για αυτό σε προηγούμενο άρθρο εδώ

 

Αυτές είναι με μια ματιά οι ενέργειες και οι τάσεις του Μαρτίου!

 

Να έχετε έναν όμορφο μήνα!

 

Δημήτρης

 

Για ατομικές συνεδρίες στείλτε μήνυμα στο pandorastrology@gmail.com. Για να δείτε τις υπηρεσίες μας πατήστε εδώ.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος