Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Σαββατοκύριακο 30/31 Μαρτίου

 

Με έναν Ερμή να έχει γυρίσει ορθόδρομος στους Ιχθύς, την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και τον Άρη να μπαίνει στους Διδύμους το Σαββατοκύριακο αυτό κάθε άλλο παρά σταθερό είναι καθώς κυριαρχή η μεταβλητότητα. 

 

Σήμερα Παρασκευή, η σύνοδος της Σελήνης από τον Υδροχόο με Κρόνο και Πλούτωνα βαραίνει κάπως την ημέρα και μας φέρνει αντιμέτωπους με ενοχές, υποχρεώσεις, πληγές και μυστικά που δεν θέλουμε να ομολογήσουμε ούτε στους εαυτούς μας. Καλό θα είναι να εκτονώσουμε την κατάσταση σταδιακά και όχι απότομα αν νιώσουμε οτι πιεζόμαστε. Καλό θα είναι να σκεφτούμε τι θέτουμε ως προτεραιότητα και που δίνουμε τη δύναμή μας.

 

Το Σάββατο το σκληρό τετράγωνο Σελήνης/Ουρανού μπορεί να δυσκολέψει κάποια κατάσταση που εκκρεμεί εδώ και καιρό και ίσως αναγκαστούμε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Επειδή ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος, ακόμα κι αν έχουμε τη σκιά του, μερικά θέματα θα αρχίσουν να παίρνουν μπρος. Η λογική μας όμως θα διαποτίζεται από το συναίσθημα και θα είναι δύσκολο να ελέγξουμε τις παρορμήσεις και τις πληγές της καρδιάς μας. 

 

Την Κυριακή ο Άρης περνάει πλέον στους Διδύμους φέρνοντας κινητικότητα όλο τον Απρίλιο που ετοιμάζεται να μπει. Πολλές αποφάσεις θα παρθούν, πολλά θα υποθούν και πολλά θα γίνουν. Να έχετε στο νου ότι ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να μείνει μόνο στα λόγια. Οι πράξεις είναι όμως που μετράνε και δείχνουν στο τέλος ποιοι είμαστε και τι θέλουμε.

 

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

 

Δημήτρης Καμίλλος

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος