Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Οι ενέργειες του Απριλίου

 

Ο Απρίλιος κάνει ποδαρικό με τον Ερμή να έχει έρθει στα συγκαλά του και να βρίσκεται στους Ιχθύς όπως και η Αφροδίτη, τον Άρη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Κριό. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα οι πλανήτες θα μείνουν σε αυτές τις θέσεις οδηγώντας μας σε διλήμματα και αποφάσεις. Συναίσθημα και λογική θα πάνε χέρι χέρι και σε πολλά πράγματα θα είμαστε ευερέθιστοι.

 

Στις 5 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη στον Κριό με αρνητική συμμετοχή του Κρόνου. Είναι μια Νέα Σελήνη που ευνοεί μεν τα νέα ξεκινήματα γιατί ο Κριός δίνει την ενέργεια της εκκίνησης, αλλά ο Κρόνος τη “χτυπάει” με μια όψη τετραγώνου έτσι δε θα λείψουν οι ευθύνες και η ανάγκη για επιλογή ανάμεσα σε διάφορες εναλλακτικές πράγμα που μπορεί να μας κόψει τη φόρα. Έχετε  στο νου πως η διάκριση είναι μια καλή αρετή και θα χρειαστεί να την εξασκήσουμε αυτό το μήνα.

 

Λίγες μέρες μετά, στις 9, Αφροδίτη και Ποσειδώνας βρίσκονται σε σύνοδο στους Ιχθύς. Ο συναισθηματισμός κυριαρχεί και θέλουμε πολύ να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Εκείνες τις  μέρες (+/- 3 μέρες) θα ερμηνεύουμε τα πράγματα περισσότερο με το συναίσθημα και ίσως θα είναι πιο εύκολο να παρεξηγηθούμε. Αυτή η συνάντηση πλανητών είναι πολύ καλή για να εμπνευστούμε και να ασχοληθούμε με έννοιες όπως η προσφορά, η αγάπη και η αλληλεγγύη

 

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα λαμβάνει χώρα στον Ζυγό με αρνητική συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα και θετική του Δία. Η Πανσέληνος αυτή τονίζει φυσικά τις συνεργασίες και κάθε είδους σχέση αλλά θα βγάλει στην επιφάνεια πολλά κρυμμένα μυστικά. Να είστε έτοιμοι για ανατροπές και αιφνίδιες εξελίξεις καθώς ό,τι παρέμενε στο σκοτάδι, τώρα θα βγει με φόρα στο φως! Προσέξτε ποιους συνεργάτες διαλέγετε. Η συμμετοχή του Ουρανού βέβαια είναι διφορούμενη καθώς συμμετέχει από σύνοδο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να φέρει έναν νέο τρόπο να χειριστείτε τα πράγματα στις σχέσεις και έτσι να βρείτε λύσεις εκεί που δεν το περιμένατε. Με αφορμή του φεγγάρι αυτό, δείτε αν πρέπει να κόψετε δεσμούς που δε σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και σας κρατάνε σε χαμηλή δόνηση.

 

Εκείνο το διάστημα κοντά (17 και 20 του μήνα) το πλανητικό σκηνικό αλλάζει με Ερμή και Αφροδίτη να περνάνε στον Κριό και τον Ήλιο να μπαίνει στον Ταύρο. Κυριαρχούν δύο ζώδια με…κέρατα! Δύναμη, υπομονή και επιμονή είναι οι λέξεις που θα κυριαρχήσουν από τις 20 του μήνα και μετά. Είναι κατάλληλη εποχή για να εφαρμόσουμε ιδέες, να κυνηγήσουμε σχέδια και γενικά να εξωτερικεύσουμε την ενέργειά μας. Η γείωση, όπως μας θυμίζει ο Ταύρος, είναι σημαντική καθώς αποτελεί τη θρέψη του πνευματικού μας σώματος. Μην ξεχνάτε λοιπόν, όσο καλυτερεύει και ο καιρός, να βγαίνετε περιπάτους στη φύση και να έρχεστε σε επαφή με τα δέντρα, τα φυτά, τα λουλούδια, ακόμα και τις πέτρες! Οι ενέργειές τους μας βοηθάνε να αποβάλουμε τοξίνες, ιδιαίτερα τις συναισθηματικές και μας επαναφέρουν σε ισορροπία.

 

Τέλος, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 22, φέρνει ισχυρή ανανεωτική ενέργεια για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας! Φρέσκες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους και νέοι “κώδικες” θα είναι διαθέσιμοι για όσους είναι εργάτες του φωτός. Αυτοί οι “κώδικες” μοιάζουν με updates στα διάφορα σώματά μας (περισσότερα για τα σώματα εδώ) και μας βοηθούν να πετάξουμε από πάνω μας τα πέπλα της λήθης. 

 

Να έχετε έναν όμορφο μήνα!

 

Δημήτρης Καμίλλος

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος