Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Σαββατοκύριακο 21/21 Μαρτίου

 

Η Παρασκευή ξεκινά με Πανσέληνο στο Ζυγό που ευνοεί τις συνεργασίες και υπογραμμίζει τις σχέσεις. Σήμερα είναι η ευκαιρία να σκύψουμε πάνω από τις σχέσεις που μας απασχολούν και να δούμε πως μπορούμε να τις κάνουμε καλύτερες και πιο ειλικρινείς. Η δύσκολη συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα στην Πανσέληνο, βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά και πυροδοτεί καταστάσεις που ζητάνε λύσεις από καιρό. Μη διστάσετε να κάνετε αυτό που πρέπει. Η ευνοϊκή συμμετοχή του Δία εξασφαλίζει πως ό,τι γίνεται, γίνεται για το μεγαλύτερο καλό.

Αργότερα μέσα στην ημέρα η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και το παρασκήνιο καθώς και το πάθος γίνονται πιο έντονα. Η συναισθηματική ένταση και οι συγκρούσεις μπορεί να είναι το κυρίως θέμα των επόμενων ημερών.

 

Το Σάββατο η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον δυναμικό Κριό ακολουθώντας τον Ερμή και θα μας επηρεάζει μέχρι τα μέσα Μαϊου. Γινόμαστε πιο ανεξάρτητοι στην αγάπη και ζητάμε περισσότερη ελευθερία. Είμαστε όμως και πιο δυναμικοί και διεκδικούμε το αντικείμενο του πόθου με μεγαλύτερη ένταση! Ένταση είναι και αυτό ζητάμε και από τις σχέσεις! Μια Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να μας κάνει βέβαια να βαριόμαστε πιο γρήγορα για αυτό φροντίστε να αναζωπυρώνετε το πάθος. Το κλειδί είναι να δίνετε σημασία στην κάθε μέρα, στις λεπτομέρειες.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο έτσι η ενέργεια της Αφροδίτης κυριαρχεί. Θα μας βοηθήσει να βρούμε πρακτικούς τρόπους για να χειριστούμε τα πράγματα και θα είναι ένα αντιστάθμισμα στην παρορμητική ενέργεια του Κριού.

 

Την Κυριακή η Σελήνη πλέον έχει μπει στον Τοξότη, ό,τι πρέπει για μια μέρα ξεγνοιασιάς και ραχατιού, συζητήσεων και ταξιδιών! Οι καλές της όψεις με Κρόνο, Πλούτωνα και Αφροδίτη βοηθάνε στο να περάσουμε καλά και σχετικά ήρεμα. 

 

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

 

Για τις υπηρεσίες της Πανδώρας (Αγγελικό Ρέικι, Αστρολογία, Kabbalah και Tarot) μπορείτε να καλείτε στο 6949817622 ή να στέλνετε μήνυμα στο pandorastrology@gmail.com ή στη σελίδα μας στο fb. Επισκεφθείτε τις υπόλοιπες ενότητες του site για περισσότερες πληροφόριες!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος