Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Οι ενέργειες του Μαϊου

 

Ο Μάιος ανοίγει την αυλαία του με έναν Κρόνο που το ξανασκέφτεται (ανάδρομος) και φέρνει εμπρός μας οτιδήποτε νομίζαμε ότι έχει τελειώσει. Το Νέο Φεγγάρι στον Ταύρο στις 5 του μήνα βοηθάει να γειωθούμε και να βρούμε τρόπους να θρέψουμε τα σχέδιά μας ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 19 θα είναι η εκκίνηση για να ξεφορτωθούμε πολλά μπάζα. Και τα δύο όμως ζώδια συνδέονται με την απόλαυση έτσι ο Μάιος θα μας θυμίσει ότι η απόλαυση είναι η ουσία της ζωής! Πάμε να ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά.

 

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, όπως αναλύσαμε σε άλλο άρθρο, θα κρατήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο. Στο διάστημα αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να ξεφορτωθούμε πολλά αρκεί να είμαστε παρατηρητικοί και να δουλεύουμε με τους φόβους μας. Καρμικές οφειλές και χρέη θα κάνουν πιο αισθητή την εμφάνισή τους. Επειδή οι ενέργειες αυτές θα είναι έντονες, μιας και ο Ουρανός από τον Ταύρο συμβάλλει προς την κατεύθυνση της ανανέωσης, θα βιώσουμε έντονα ενεργειακά ξεκαθαρίσματα και δεν αποκλείεται το σώμα να ασθενήσει. Μην τρομάξετε αν γίνει αυτό. Είναι κι αυτός ένας τρόπος αποτοξίνωσης. Να θυμάστε πως όσο περισσότερη αντίσταση βάζετε σε αυτό που υπάρχει, τόσο μεγαλύτερος είναι και ο πόνος. Ακούστε το σώμα σας, ακούστε τα συναισθήματά σας, ακούστε την ψυχή σας. Αντικρίστε τους φόβους σας κατάματα και δουλέψτε με αυτούς και θα βγείτε κερδισμένοι από αυτή την ανάδρομη πορεία. Αν κάποια κατάσταση ή άνθρωπος που θεωρήσατε ότι έχετε τελειώσει μαζί του εμφανιστεί ξανά μην πανικοβληθείτε! Υπάρχει λόγος που γυρνάει. Θα αντιμετωπίσετε την κατάσταση ξανά με τα ίδια μυαλά που την είχατε αντιμετωπίσει και πιο πριν ή θα τολμήσετε να διαλέξετε έναν άλλο δρόμο;

 

Στις 5 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη στον Ταύρο με θετική συμμετοχή Κρόνου και Ποσειδώνα. Επίσης στις 6 του μήνα ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και έτσι η ενέργεια αυτού του ζωδίου τονίζεται. Ο Ταύρος μεταξύ άλλων συμβολίζει τη θρέψη. Φροντίστε λοιπόν να θρέψετε και να φροντίσετε τα σχέδιά σας για να τα δείτε να ανθίζουν. Αυτή η Νέα Σελήνη μας βοηθά επίσης να βυθιστούμε περισσότερο στην απόλαυση, μια ιδιότητα που ταιριάζει τόσο πολύ με την Άνοιξη αλλά και που συνδέεται με την αρχαία γιορτή του Beltane την 1η Μαΐου. Αυτή είναι η εποχή όπου η απόλαυση φτάνει στο αποκορύφωμά της μέσα από τη γιορτή του σώματος που είναι η σεξουαλική συνεύρεση. Απολαύστε το σώμα σας όπως κι αν είναι γιατί είναι μια πτυχή της ύπαρξής μας με την οποία είμαστε τόσο στενά συνδεδεμένοι αλλά και την οποία έχουμε τόσο πολύ ενοχοποιήσει! 

Εν τω μεταξύ, στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει κι αυτή στον Ταύρο που είναι το σπίτι της! Γινόμαστε πιο πληθωρικοί και θέλουμε να απολαύσουμε την επικοινωνία με τους άλλους. Δε μας αρκεί η επαφή. Χρειαζόμαστε ένα κοινό σημείο αναφοράς με τους άλλους, μια συνάντηση από καρδιάς. Ο Μάιος μας δείχνει πως η απόλαυση δεν έχει καμία απολύτως ενοχή. Τις ενοχές τις γεννά το μυαλό μας. 

 

Στις 19 η Πανσέληνος στον Σκορπιό με θετική συμμετοχή του Πλούτωνα και αρνητική του Ερμή, δίνει το σήμα για να αρχίσει το…άδειασμα! Αυτό το φεγγάρι θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε ένα καλό ξεκαθάρισμα και θα δώσει το στίγμα των επόμενων μηνών που ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος. Δώστε προσοχή στις μέρες γύρω από αυτό για να δείτε τι θέματα “παίζουν”. Επειδή και τα δύο ζώδια (Ταύρος και Σκορπιός) συνδέονται με την απόλαυση, νομίζω πως ο συγχρονισμός αυτός με την ανάδρομη κίνηση του Κρόνου δεν είναι τυχαίος. Οι ενοχές και οι φόβοι θα είναι τα θέματα που θα παίξουν περισσότερο γιατί και τα δύο μας κρατούν μακριά από την απόλαυση του εαυτού μας, από το να εκφράσουμε το πλήρες δυναμικό μας ζώντας απλά τη φύση μας. Περισσότερα για την απόλαυση μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.

 

Προς τα τέλη του μήνα στις 21 Ήλιος και Ερμής μπαίνουν στους Διδύμους και τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται κάπως πιο ξεκάθαρα ως προς το πως θα πρέπει να κινηθούμε για θέματα που μας απασχολούν. Η επικοινωνία θα γίνει πιο σημαντική, πιο γρήγορη αλλά ίσως και πιο επιφανειακή. Ο Ιούνιος θα φτάσει με ανάμεικτες ενέργειες που θα μοιράζονται κυρίως ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική. 

 

Να έχετε έναν όμορφο μήνα!

 

Δημήτρης

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος