Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Ο Απρίλιος φεύγει με ανάδρομο Κρόνο

 

Ο Απρίλιος μας χαιρετά με ένα σημαντικό πλανητικό φαινόμενο που θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη, την ανάδρομη κίνηση του Κρόνου.

 

Ο Κρόνος είναι ο Άρχοντας του Χρόνου και του Κάρμα και όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να έχουμε το νου μας γιατί όποια σημαντικά γεγονότα γίνουν, θα έχουν καρμικές καταβολές. Με άλλα λόγια, αυτή η περίοδος προσφέρεται για το ξεκαθάρισμα εκκρεμοτήτων του παρελθόντος είτε από αυτή τη ζωή είτε από την προηγούμενη. Το κύμα ενέργειας που θα επικρατήσει τους επόμενους μήνες, θα μας οδηγήσει στο να αντιμετωπίσουμε πιο έντονα τα πράγματα που θέλουμε να αποφύγουμε καθώς μόνο λύνοντάς τα (και όχι βάζοντάς τα κάτω από το χαλί) μπορούμε να εξελιχθούμε. Έχουμε λοιπόν γνώση και νου για να παρατηρούμε αυτά που συμβαίνουν και να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον οίκο στον οποίο βρίσκεται ανάδρομος ο Κρόνος σε κάθε άνθρωπο καθώς και από το αν ακουμπά προσωπικούς του πλανήτες. Ενδεικτικά, σχέσεις που έμειναν στα μισά τώρα μπορεί να επανέλθουν, δε σημαίνει όμως και οτι θα κρατήσουν. Καταστάσεις που νομίζαμε ότι τελείωσαν, θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Το κλειδί για όλα αυτά συνήθως είναι ο φόβος. Αν "κολλάμε" σε μια κατάσταση ή σε έναν άνθρωπο, μπορούμε να αναρωτηθούμε "Τι είναι αυτό που με φοβίζει από το να πάω παρακάτω; Που διστάζω από το να εκφράσω πλήρως τον εαυτό μου;". Ο Κρόνος επίσης αντιπροσωπεύει τη δομή και ό,τι είναι σταθερό. Αυτό το διάστημα λοιπόν η δομή αλλάζει. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με το νου που τα δημιούργησε, χρειάζεται να πάμε πιο πάνω και να έχουμε ευρεία οπτική. Τολμήστε να καταστρέψετε τη δομή και να φτιάξετε κάτι καινούριο. Ούτως ή άλλως ο Ουρανός από τον Ταύρο προσφέρεται ακριβώς για αυτό!

 

Για προσωπικές προβλέψεις σχετικά με την επιρροή του ανάδρομου Κρόνου στον χάρτη σας, μπορείτε να στείλετε email στο pandorastrology@gmail.com με τα στοιχεία γέννησής σας (πχ 23/3/1987 11:30 πμ Αθήνα )  ή μήνυμα στη σελίδα της Πανδώρας στο fb εδώ. Συμμετοχή 10 ευρώ. Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω paypal ακόμα κι αν δεν έχετε λογαριασμό. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος