Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Πανσέληνος στον Σκορπιό, είστε έτοιμοι για αποτοξίνωση;

 

Το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής το φεγγάρι γεμίζει ολόκληρο και έχουμε Πανσέληνο στον Σκορπιό. Αυτή η Πανσέληνος, θα μας βοηθήσει να αποτοξινωθούμε μια και καλή από τις βαριές ενέργειες του χειμώνα που πέρασε καθώς ο Πλούτωνας συμμετέχει ευνοϊκά προσφέροντας μια σειρά από οφέλη!

 

Ο Πλούτωνας είναι ο φυσικός κυβερνήτης του Σκορπιού και με τη συμμετοχή του στην Πανσέληνο, τονίζεται η φύση αυτού του ζωδίου. Ο Σκορπιός συνδέεται άμεσα με εκείνες τις δυνάμεις που μας φέρνουν στο φως της ζωής και μας τραβάνε πάλι πίσω στην άλλη πλευρά. Σχετίζεται δηλαδή με αυτό το μεταμορφωτικό ρεύμα που διαπερνά τα πάντα και τίποτα δεν μπορεί να του αντισταθεί καθώς πρόκειται για τις θεμελιώδεις δυνάμεις του Σύμπαντος που διευθετούν τη λειτουργία του. 

Έτσι αυτή η Πανσέληνος προσφέρεται για μια ισχυρή αποτοξίνωση καθώς μας βοηθά να ανεβάσουμε στην επιφάνεια το σκοτάδι μας και να το απελευθερώσουμε μεταμορφώνοντάς το. Όλες οι ενέργειες μεταμορφώνονται από τη μια κατάσταση στην άλλη συνεχώς και αυτό είναι ένα μεγάλο μυστικό για να μπορεί κάποιος να τις κατευθύνει σωστά. Το Σύμπαν τίποτα δεν πετά, αλλά χρησιμοποιεί τα πάντα. Όταν πεθαίνει ένας οργανισμός, μπορεί το σώμα να αποσυντίθεται και να μυρίζει άσχημα, αλλά τα συστατικά του θα αποτελέσουν ένα πολύ καλό λίπασμα για να αναπτυχθεί καινούρια ζωή. Τίποτα δεν πετιέται, τα πάντα ανακυκλώνονται! Τίποτα δε θεωρείται μιαρό!

 

Έτσι λοιπόν, αυτές τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο, δώστε προσοχή πρώτα από όλα στα όνειρα που βλέπετε. Κατά τη διάρκεια των ονείρων, το συνειδητό δεν μπορεί να ελέγξει τη διαδικασία και έτσι η επαφή με το υποσυνείδητο είναι καλύτερη. Δώστε σημασία στις εικόνες που αναδύονται για να δείτε αν σας λένε κάτι σχετικά με κάποια φοβία σας ή κάποια εμπειρία που σας τραυμάτισε και που ελέγχει τώρα τη συμπεριφορά σας επειδή λειτουργεί στο παρασκήνιο, στο σκοτάδι. Μπορείτε ακόμα, πριν κοιμηθείτε, να δηλώσετε πως επιθυμείτε να σας φανερωθεί κάποιο τραύμα ή κάποιος φόβος κατά τη διάρκεια του ύπνου δίνοντας έτσι την εντολή στο υποσυνείδητο. 

Το να μετατρέψετε το σκοτάδι σε φως, σημαίνει να φέρετε την εμπειρία ή τη φοβία στο συνειδητό επίπεδο. Να την παρατηρήσετε και να την κατανοήσετε. Δε χρειάζεται καμία κριτική εδώ. Η κριτική είναι αυτή που θα μπλοκάρει ολόκληρη τη διαδικασία. Πετάξτε τη στα σκουπίδια! Δείτε το φόβο σας ή τις ενοχές σας ή την εμπειρία που σας τραυμάτισε με τα μάτια του απλού παρατηρητή και προσπαθήστε να την κατανοήσετε. Κατανόηση σημαίνει αποδοχή. Όσο αποστρέφεστε τη φοβία, τόσο τη θάβετε. Είναι μέρος του ταξιδιού σας προς την αυτοπραγμάτωση. Κατανοήστε την εμπειρία, κατανοήστε το μάθημα και τότε το σκοτάδι θα μετατραπεί σε φως, το τραύμα θα θεραπευτεί. 

Μετά θα έρθει το τεστ! Όταν κατανοούμε κάτι, το έχουμε κατακτήσει ως ένα βαθμό. Η εμπειρία όμως είναι αυτή που θα μας βοηθήσει πραγματικά να το ξεπεράσουμε! Μετά την παρατήρηση και την κατανόηση-αποδοχή, θα έρθει η στιγμή της εφαρμογής. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι στην αρχή θα αντιδράσετε σπασμωδικά και αυτόματα σε εκείνο το ερέθισμα που ξυπνά μέσα σας τους αυτόματους μηχανισμούς αποφυγής του πόνου. Να είστε συνειδητοί, να είστε σε εγρήγορση και να παρατηρείτε. 

Αν για παράδειγμα έχω έναν φόβο κατωτερότητας και όποτε βλέπω την πετυχημένη φίλη μου τη Σοφία, αυτόματα νιώθω μέσα μου μειονεκτικά τότε θα έχω μια συμπεριφορά που στην ουσία θα βασίζεται στη ζήλια και θα κάνω πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω ότι κινούμαι από αυτόν το φόβο. Έχοντας συνειδητοποιήσει αυτόν το φόβο, αυτό μου το σκοτάδι, τότε όταν συναντήσω ξανά τη φίλη μου τη Σοφία, θα προσπαθήσω να είμαι συνειδητός/ή και να δω πως αντιδρώ. Το συναίσθημα της κατωτερότητας μπορεί να είναι ακόμα εκεί αλλά πλέον δεν κρύβεται στο σκοτάδι κινώντας τα νήματα. Τώρα είμαι εγώ εδώ, παρών. Θα δω τη συμπεριφορά που αυτόματα θα πάω να υιοθετήσω και θα τη σταματήσω.

 

Παρακάτω ακολουθεί μια άσκηση οραματισμού που θα βοηθήσει σε ενεργειακό επίπεδο τη μετατροπή του σκοταδιού σε φως.

 

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με μερικές βαθιές αναπνοές. Επαναφέρετε την αναπνοή σας στον κανονικό της ρυθμό έτσι όπως εσείς αισθάνεστε πιο άνετα. Έχοντας εντοπίσει κάποια φοβία που έχετε ή ένα τραύμα ή ένα αίσθημα που είναι πάντα παρόν στη ζωή σας και σας κάνει να λειτουργείτε αυτόματα σπρώχνοντάς σας πάντα προς τη “λάθος” κατεύθυνση, φανταστείτε πως σιγά σιγά το κάτω μέρος του κορμιού σας, βγάζει ρίζες που χώνονται βαθιά στο έδαφος ενώ από το πάνω μέρος, από το κεφάλι, βγαίνουν κλαδιά που τεντώνονται και φτάνουν μέχρι τον ουρανό που μπορεί να είναι φωτεινός ή σκοτεινός, όπως θέλετε. Επικεντρωθείτε για λίγο στην αναπνοή σας. Με κάθε εισπνοή φαντάζεστε μια ενέργεια να ανεβαίνει από τα έγκατα της γης, από τα σκοτεινά ύδατα, να διαπερνά τη σπονδυλική σας στήλη και να βγαίνει από το κεφάλι και τα κλαδιά σας πηγαίνοντας ψηλά προς το άπειρο του ουρανού. Με κάθε εκπνοή, αυτή η ενέργεια ξαναγυρνά από πάνω, μπαίνει από τα κλαδιά και το κεφάλι σας και διασχίζει το μπροστινό μέρος του σώματός σας πηγαίνοντας πάλι πίσω βαθιά μέσα τη γη μέσα από τις ρίζες σας. Καθόλη τη διάρκεια της προσπάθειάς σας να αισθανθείτε την κίνηση της ενέργειας, θα είναι καλύτερο η άκρη της γλώσσας σας να ακουμπά στον ουρανίσκο, στο πίσω μέρος των πάνω δοντιών σας. Είναι ένα τρικ που βοηθά να “κλείσει” το κύκλωμα και να είναι ολοκληρωμένος ο κύκλος της ενέργειας εντός σας. 

Δείτε τώρα τη φοβία σας, ή το τραύμα σας να έρχεται προς τα εσάς με μια οποιαδήποτε μορφή. Άσχετα με το πόσο φριχτή σας φαίνεται, αφήστε το να σας αγκαλιάσει. Καταλάβετε ότι είναι κι αυτό ένα “παιδί”, μια ενέργεια που υπάρχει για να εκπληρώσει ένα σκοπό στο δικό σας ταξίδι της αυτοπραγμάτωσης. Είστε το παγκόσμιο Δέντρο. Η παγκόσμια ενέργεια περνά μέσα από εσάς. Είναι τόσο δυνατό το ρεύμα που όταν η φοβία σας αγκαλιάσει δε γίνεται παρά να αρχίσει να λιώνει και να παρασέρνεται προς τα κάτω, μέσα από τις ρίζες σας, προς τα βάθη της Γαίας. Αφήστε τις εικόνες να ξεδιπλωθούν από μόνες τους. Μπορεί να δείτε πως όταν σας αγκαλιάζει δημιουργείται ένα ισχυρό φως που λιώνει τη φοβία. Παρασύρεται από το ρεύμα και αρχίζει να πηγαίνει μαζί με αυτό, πότε πάνω, πότε κάτω. Συνεχίστε να αναπνέετε και να επικεντρώνεστε στην κίνηση της παγκόσμιας ενέργειας και όσο συνεχίζεται αυτό το πάνω και κάτω, η φοβία σας εξαφανίζεται μέσα σε αυτό, γίνεται απλώς μια ενέργεια ουδέτερη, έτοιμη να μετατραπεί σε οτιδήποτε άλλο θελήσετε εσείς. Ενσωματώνεται πλήρως στην παγκόσμια ενέργεια που ανακυκλώνει τα πάντα και σε λίγο παύει να υπάρχει ανεξάρτητη. Συνεχίστε τον οραματισμό μέχρι να νιώσετε ότι υπάρχει απλώς η κίνηση της ενέργειας. Ίσως νιώσετε ότι ζαλίζεστε για αυτό δε χρειάζεται να παίρνετε πολύ βαθιές αναπνοές. Όταν νιώσετε έτοιμοι/έτοιμες φέρτε σιγά σιγά το νου σας στο εδώ και τώρα γνωρίζοντας πως αυτή η κίνηση της ενέργειας μέσα από εσάς, συνεχίζεται έτσι και αλλιώς. Ανοίξτε τα μάτια και τεντώστε το σώμα σας. Τώρα είστε έτοιμοι/έτοιμες να συναντήσετε τη Σοφία… ;-)

Μην ξεχνάτε να παρατηρείτε. Αυτή η άσκηση βοηθά ενεργειακά, όχι μαγικά. Το οποιοδήποτε τραύμα ή φόβος θα φύγει όταν το δουλεύετε στο συνειδητό επίπεδο, όταν είστε παρόντες και παρούσες!

 

Καλή συνέχεια και να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

 

Δημήτρης Καμίλλος

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος