Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Ιούνιος: καρδιά ή νους;

 

Ο ουρανός του Ιουνίου φαίνεται να μας φέρνει το αιώνιο δίλημμα για το αν πρέπει να χρησιμοποιούμε περισσότερο το μυαλό ή την καρδιά μας.

 

Με το “έμπα” του, έχουμε ένα ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 2 που μας βοηθά να βάλουμε πάθος σε οτιδήποτε κάνουμε. Την επόμενη μέρα στις 3, έχουμε Νέα Σελήνη στους Διδύμους με μια δύσκολη συμμετοχή του Δία. Οι τομείς που θίγονται γενικά με τα φεγγάρια του Ιουνίου είναι η δουλειά και η οικογένεια, η εξωτερική δράση έναντι της εσωτερικής ησυχίας. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει διλήμματα για το αν πρέπει να ακολουθήσουμε μια κατεύθυνση έναντι μιας άλλης και θα προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω. Ίσως φέρει σε αρκετούς κάποιες αλλαγές αναφορικά με την εργασία τους αλλά αυτό κυρίως έχει να κάνει και με τον προσωπικό χάρτη του καθενός. 

 

Η Σελήνη λοιπόν από εκείνη τη μέρα και έπειτα, αρχίζει να γεμίζει και να ανεβάζει την ενέργεια. Έτσι μπορούμε να εργαστούμε για οτιδήποτε θέλουμε να τραβήξουμε στη ζωή μας όπως επίσης και για να αυξήσουμε τη συνείδησή μας και την προσοχή μας. 

Στις 4 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και αρχίζει να γίνεται πιο έντονο το δίλημμα μυαλό ή καρδιά; Λίγο αργότερα, στις 8, η Αφροδίτη παίρνει κι αυτή θέση στη… διαμάχη, με την είσοδό της στους Διδύμους. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Ερμής που αντιπροσωπεύει το μυαλό και τη σκέψη, βρίσκεται σε ένα ζώδιο που έχει να κάνει με τα συναισθήματα, ενώ η Αφροδίτη που αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα και την καρδιά, βρίσκεται σε ένα ζώδιο που έχει να κάνει με τη σκέψη! Θα έλεγα ότι αυτός ο συνδυασμός δίνει την απάντηση. Η λύση βρίσκεται στη σύνθεση! Ο νους χρειάζεται τόσο όσο, ώστε να μας διευκολύνει σε απλά καθημερινά θέματα. Η καρδιά όμως είναι η κινητήρια δύναμη και όταν συνδεόμαστε μαζί της, μπορούμε να δούμε τι είναι αυτό που θέλουμε στη ζωή ή απλώς να απολαύσουμε την ίδια τη ζωή! Και πως γίνεται αυτή η σύνθεση; Με το να δούμε με τα μάτια του πνεύματος. Με το να κάνουμε ένα βήμα πίσω όταν κατακλυζόμαστε από σκέψεις ή συναισθήματα και να δούμε τα πράγματα από την πλευρά του παρατηρητή. Δε χρειάζεται να απορρίψουμε την καρδιά ή/και το μυαλό. Χρειάζεται απλώς να βρισκόμαστε εμείς στο τιμόνι του αυτοκινήτου που λέγεται ζωή.

 

Και κάπως έτσι συνεχίζει ο μήνας μέχρι να φτάσουμε στην Πανσέληνο στις 17 στον Τοξότη με τη συνεργασία αυτή τη φορά του Δία και μια δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα. Αυτή η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον 4ο οίκο και άρα δίνει βάρος στην οικογένεια και στο εσωτερικό μας σπίτι. Πως είναι λοιπόν το σπίτι σου; Έχεις εσύ τα κλειδιά ή τα έχεις δώσει σε άλλους να μπαινοβγαίνουν; Ο Τοξότης είναι το παιδί του ζωδιακού και μας λέει πως με αυτή την Πανσέληνο μπορούμε να παίξουμε. Θέσε στόχους! Ονειρέψου όπως έκανες όταν ήσουν παιδί και έμοιαζε ο κόσμος να έχει ανεξάντλητες επιλογές! Μπορείς να γίνεις τα πάντα αρκεί να το θελήσεις και να δουλέψεις για αυτό. Αυτή η Πανσέληνος ευνοεί τα σχέδια, τους στόχους, τα ταξίδια, τη φιλοσοφία και οτιδήποτε άλλο μας εξυψώνει και μας κάνει καλύτερους. Μόνο μην ξεχνάς να απολαμβάνεις! Μη μένεις μόνο στο νου γιατί θα βλέπεις το δέντρο και θα χάνεις το δάσος. Ο Δίδυμος σου θυμίζει το μυαλό, ο Τοξότης σου θυμίζει την καρδιά. Το ένα βρίσκεται απέναντι από το άλλο στον ζωδιακό κύκλο αλλά στην Αστρολογία ονομάζονται συμπληρωματικά ζώδια και όχι ανταγωνιστικά! Μην διασπάσαι λοιπόν! Δες με το πνεύμα, δες με τη σύνθεση. Να θυμάσαι όμως πως η καρδιά έχει μια έμφυτη ικανότητα να συνθέτει και να ενώνει γιατί είναι η πόρτα για την ψυχή. Κι όταν φτάσεις στην ψυχή, μετά φτάνεις και στο Πνεύμα. Δε φταίει ο νους που διασπά. Το μυαλό από τη φύση του ταξινομεί. Εμείς κάνουμε κακή χρήση του γιατί του έχουμε δώσει την πρωτοκαθεδρία και όχι τη θέση που του αναλογεί. 

 

Στις 21 ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο σηματοδοτώντας την αρχή του Καλοκαιριού. Θα χρειαστεί λίγη προσοχή κάπου στις 23,24 και 25 του μήνα γιατί η Αφροδίτη ζορίζεται λίγο και θα χρειαστεί να έχουμε καθαρό νου για να δούμε τι μας γίνεται!

 

--Για προσωπικές προβλέψεις για το πως σας επηρεάζουν η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος, στείλτε μήνυμα στο pandorastrology@gmail.com. Συμμετοχή 10 ευρώ.

--Κάνε like στη σελίδα της Πανδώρας στο fb εδώ!

 

Να έχετε έναν όμορφο Ιούνιο!

 

Δημήτρης

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος