Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου

 

Και κάπως έτσι, αυτό το ΣΚ, φτάνουμε στα μέσα του Ιουνίου! Βρίσκουμε τη Σελήνη σε γέμιση στον Σκορπιό που μας βοηθά να βγάζουμε τα συναισθήματά μας στην επιφάνεια, χρειάζεται όμως προσπάθεια για να τα εξετάσουμε αντικειμενικά.

Ο Άρης σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και συντελεί στο να εκφράσουμε δυναμικά τα ιδανικά μας και τα πιστεύω μας. Ακριβώς απέναντι όμως βρίσκεται ο Κρόνος που μπορεί οδηγήσει σε άγαρμπες συμπεριφορές. Χρειάζεται να σκεφτούμε πως χρησιμοποιούμε τη δύναμή μας ώστε να μην κάνουμε κατάχρηση. Η δύναμη είναι ένας τρόπος έκφρασης της θέλησης και όταν ασκείται με συνείδηση, μπορεί να προσφέρει στην κοινότητα την εγγύτερη ή την ευρύτερη. Δράστε λοιπόν σοφά!

 

Τώρα από το βράδυ της Παρασκευής, στις 22:46 μέχρι νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:03, η Σελήνη θα είναι κενή πορείας. Θυμηθείτε να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να μην ευοδώσουν. Μετά η Σελήνη εισέρχεται στον παιχνιδιάρη Τοξότη, όπου ανοίγει νέους ορίζοντες και είναι ευνοϊκή για τα ταξίδια τόσο τα εσωτερικά (του μυαλού και της φαντασίας) όσο και τα εξωτερικά. Έχει όμως αρχίσει ήδη να μας επηρεάζει εδώ και μέρες το μεγάλο τετράγωνο τετράγωνο Δία/Ποσειδώνα που γίνεται ακριβείας την Κυριακή 16/6. 

Συνολικά, αυτός ο σχηματισμός επηρεάζει μέχρι και περίπου ένα μήνα μετά. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι μεγεθύνει τα πράγματα και μας προκαλεί να δουλέψουμε σκληρά για να εκφράσουμε πρακτικά τις ιδέες μας και την πνευματική μας οπτική. Θα φαίνεται πως ο κόσμος προβάλλει κάποιου είδους αντίσταση στις ιδέες μας. Καλούμαστε να αποδείξουμε πως οι ιδέες μας δεν είναι απλώς αφηρημένες φιλοσοφικές έννοιες αλλά μπορούν να έχουν πρακτική εφαρμογή. Αν διαπιστώσουμε ότι δεν έχουν, τότε είναι καλύτερο να αναθεωρήσουμε. Μπορούμε, με άλλα λόγια, να γειώσουμε αυτά που πιστεύουμε; 

 

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

 

Δημήτρης

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος