Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Το καλοκαίρι έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ!

Ο Ιούλιος είναι στην πόρτα μας φέρνοντας δύο εκλείψεις και έναν ανάδρομο Ερμή! Δέστε τις ζώνες σας!

 

Με το “έμπα” του μήνα, στις 2, έχουμε Ηλιακή έκλειψη στις 10 μοίρες του Καρκίνου. Ο άξονας Καρκίνου - Αιγόκερω ενεργοποιείται από τις δύο εκλείψεις του μήνα και κατά κύριο λόγο θα κληθούμε να αποφασίσουμε ανάμεσα στα πρέπει του μυαλού και τα θέλω τις καρδιάς. Γνωστή αντιπαράθεση…

Η έκλειψη επηρεάζει όλα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους και ειδικά του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν φυσικά πλανήτες σε αυτά. Θέματα αισθηματικά ίσως κινηθούν καθώς και ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια και το σπίτι. Φυσικά η επιρροή της έκλειψης για κάθε άνθρωπο διαφέρει και εξαρτάται από τον προσωπικό χάρτη του. 

Εκείνες τις μέρες ο Άρης περνά στον Λέοντα και η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Η ανάγκη για βαθύτερη δέσμευση γίνεται δυνατότερη και η διάθεση για παιγνίδι αυξάνει. Ο Άρης στον Λέοντα μας δίνει ενθουσιασμό, σεξουαλικότητα και αρχοντιά! Θέλουμε να “απλώσουμε” την ενέργειά μας παντού και να φανούμε. 

 

Στις 7 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του όπου θα κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα. Θα περάσει από τον Λέοντα και τον Καρκίνο. Οι κλασικές “παραφωνίες” θα είναι παρούσες, όπως καθυστερήσεις και ασυνεννοησίες. Προσοχή λοιπόν στα ταξίδια και στις κρατήσεις που κάνετε για τις διακοπές σας. Επιπλέον για κάποιους είναι πιθανό να υπάρξουν πισωγυρίσματα σε σχέσεις. Η υπερβολή επίσης θα είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό αυτού του ανάδρομου Ερμή για αυτό προσέξτε τι λέτε και τι υπόσχεστε.   

 

Ο μήνας περνάει και φτάνουμε στις 17 όπου έχουμε την μερική έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω. Η δουλειά και η καριέρα μας απασχολούν. Έχουμε στο μυαλό μας τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Εδώ κυριαρχεί το “πρέπει”. Χρειάζεται να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την απόλαυση, ανάμεσα στην εξωτερική κίνηση του κόσμου και στην εσωτερική ηρεμία. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, τονίζοντας θέματα σχέσεων. Η έκλειψη επηρεάζει όλα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους και ειδικά του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες σε αυτά.

 

Κάθε έκλειψη Ηλίου, σχετίζεται με την έκλειψη Σελήνης που γίνεται και γίνονται σχεδόν πάντα στα δύο αντικριστά ζώδια για αυτό και μιλάμε για άξονα πχ Καρκίνου - Αιγόκερω. Συνεπώς κάθε ζευγάρι εκλείψεων, φέρνει θέματα αυτού του άξονα που θα κυριαρχήσουν ακόμα και μετά από μήνες. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, αυτός ο άξονας έχει να κάνει με δύο διαφορετικές ποιότητες. Ο Αιγόκερως από τη μια είναι συνήθως σοβαρός, μεθοδικός, φιλόδοξος και έχει στόχους. Βασίζεται πάνω στη λογική για να πάρει αποφάσεις. Ο Καρκίνος αντίθετα βασίζεται περισσότερο στο συναίσθημα. Κινείται από την καρδιά (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κινείται πάντα σωστά) και του αρέσει περισσότερο η εσωτερική ηρεμία και να συνάπτει σχέσεις. Το θέμα λοιπόν αυτών των εκλείψεων, είναι να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στις δύο ενέργειες. Ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, υπάρχει η διαίσθηση. Η διαίσθηση είναι καθοδήγηση από το πνεύμα. Αντί να πετιέστε σαν μπαλάκι από τη μια άκρη στην άλλη, βρεθείτε στη μέση. Γειωθείτε στο εδώ και τώρα και ζητήστε καθοδήγηση. Η διαίσθηση αναβλύζει από μέσα. Είναι σαν να έρχεται από το πουθενά. Και πραγματικά έρχεται από “αλλού” γιατί ο κόσμος του μυαλού και του συναισθήματος είναι αντιφατικός ενώ ο κόσμος του πνεύματος - της συνείδησης, είναι κόσμος ενότητας. 

 

Προς τα τέλη του μήνα, ο Ήλιος περνά στον Λέοντα (22) όπως και η Αφροδίτη (28) και έτσι μπαίνουμε για τα καλά στην ενέργεια του καλοκαιριού. Εκπέμπουμε ερωτισμό και έχουμε διάθεση για περιπέτειες. Θέλουμε όμως να έχουμε το πάνω χέρι συνεπώς πρέπει να προσέξουμε για τυχόν προστριβές. Είμαστε πιο αυθόρμητοι και ζεστοί και θέλουμε να παίξουμε με τη ζωή απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Τολμήστε να γίνετε παιδιά! Τολμήστε να κάνετε χαζά πράγματα! Φάτε παγωτό λερώνοντας τη μύτη ή μπουγελωθείτε! Με λίγα λόγια, ζήστε το καλοκαίρι!  

 

Καλή συνέχεια και να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φώς!

 

Δημήτρης

 

Υ.Γ. Για το πως σας επηρεάζουν προσωπικά οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής, στείλτε μήνυμα στο pandorastrology@gmail.com με τα στοιχεία γέννησής σας (ημερομηνία, ώρα, τόπος) και θα σας αποσταλεί μια γραπτή ανάλυση. Κόστος υπηρεσίας 10 ευρώ. Εύκολη και ασφαλής πληρωμή μέσω Paypal.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος