Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο

 

Η έκλειψη Ηλίου σήμερα 2/7 στις 10:16 μ.μ. γίνεται στις 10 μοίρες και 38 λεπτά του Καρκίνου. Κυβερνάται από τη Σελήνη ως φυσικός κυβερνήτης του Καρκίνου και από τον Άρη ως κυβερνήτης τους δεύτερου δεκανού. Είναι αξιοσημείωτο, πως η έκλειψη “στέκεται μόνη της” δηλαδή δεν έχει όψεις με κανέναν άλλο πλανήτη (προσωπικά χρησιμοποιώ στενά όρια για τις όψεις). 

 

Στο ωροσκόπιο που καταστρώνεται, βλέπουμε ότι λαμβάνει χώρα στον 6ο οίκο που αφορά την υγεία ή την ασθένεια καθώς και την υπηρεσία. Η έκλειψη αυτή λοιπόν, αφορά το συναισθηματικό μας σώμα, τις παρελθοντικές εμπειρίες που οδήγησαν στα τωρινά συναισθηματικά τραύματα καθώς και στην οικογένεια. 

Σελήνη και Καρκίνος, είναι παράγοντες που οδηγούν πάντα στο παρελθόν και μάλιστα στην οικογένεια. Η διακριτική “παρουσία” του Άρη ως κυβερνήτη του δεύτερου δεκανού, υποδηλώνει τις τραυματικές εμπειρίες από τσακωμούς, εντάσεις και οτιδήποτε μας οδήγησε σε μια συστολή. 

Ο άξονας που ενεργοποιείται από τις εκλείψεις του καλοκαιριού είναι ο άξονας Καρκίνου - Αιγόκερω που έχει να κάνει με την αντίθεση εσωτερικού - εξωτερικού, συναίσθημα - λογική, απόλαυση - χρέος κτλ. 

 

Με λίγα λόγια, η έκλειψη αυτή μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε στο παρελθόν ως παρατηρητές και να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε τα τραύματά μας. Όσο παραμένουμε ασυνείδητοι, ταυτιζόμαστε με τα τραύματά μας και οι κινήσεις που κάνουμε στο παρόν υπαγορεύονται από αυτά. Είμαστε σαν τη μαριονέτα που κάποιος άλλος κινεί τα νήματα. 

Όταν όμως βλέπουμε τις εμπειρίες μας από το σημείο του παρατηρητή, δηλαδή από ένα σημείο χωρίς καμία κρίση και άρα χωρίς καμία ταύτιση, τότε σπάμε τα νήματα και μπορούμε να δούμε καθαρά τι είδους συμπεριφορές μας υπαγόρευε το τραύμα. Σταδιακά (γιατί αυτό είναι μια διαδικασία που παίρνει χρόνο) ανακτούμε τη δύναμή μας και πλέον δρούμε, δεν αντιδράμε. 

 

Σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο, η έκλειψη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε αρρώστιες και πόνους που είναι μια μορφή αποσυμπίεσης της ενέργειας που είναι εγκλωβισμένη μέσα μας. Η αρρώστια είναι ένας από τους τρόπους που το σώμα μιλά. Κάτι έχει μπλοκαριστεί, κάτι δεν πηγαίνει με τη ροή. Αυτό το διάστημα λοιπόν, μην απορήσετε αν σας ενοχλήσουν συμπτώματα όπως ο επίμονος πονοκέφαλος, πόνοι χωρίς προφανή λόγο, πυρετός (το χειρότερο μέσα στο καλοκαίρι!) ή άλλα. Φυσικά αυτό εξαρτάται πολύ από τον προσωπικό χάρτη καθώς οι εκλείψεις δεν εκφράζονται σε όλους με την ίδια δυναμική. Θα πρέπει να “αγγίζει” προσωπικούς πλανήτες ή ευαίσθητα σημεία του χάρτη αλλιώς μπορεί να μην αισθανθείτε τίποτα. 

Παρ’ όλ’ αυτά, η αφορμή για τον καθαρισμό του συναισθηματικού μας σώματος παραμένει. Δώστε σημασία σε γεγονότα που μπορεί να πυροδοτήσουν εντάσεις και δείτε τι “κουμπιά” σας πατάνε. Εξετάστε πως λειτουργείτε με βάση τα κουμπιά σας και μην ξεχνάτε να τα βλέπετε χωρία καμία κρίση, σαν να κάθεστε στην άκρη του δρόμου και να παρατηρείτε τους περαστικούς. Και πάλι ανάλογα τον προσωπικό σας χάρτη, τα όποια γεγονότα μπορεί να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένους τομείς όπως οι σχέσεις, τα οικονομικά, η ασφάλεια, η δουλειά κτλ.   

 

Υ.Γ. Για το πως σας επηρεάζουν προσωπικά οι εκλείψεις, στείλτε μήνυμα στο pandorastrology@gmail.com με τα στοιχεία γέννησής σας (ημερομηνία, ώρα, τόπος) και θα σας αποσταλεί μια γραπτή ανάλυση. Κόστος υπηρεσίας 10 ευρώ. Εύκολη και ασφαλής πληρωμή μέσω Paypal.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος