Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Νέα Σελήνη στην Παρθένο

 

Ο Αύγουστος τελειώνει με ένα "Μαύρο Φεγγάρι" δηλαδή μια δεύτερη Νέα Σελήνη μέσα στον ίδιο μήνα. Αυτή η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στην 6η μοίρα της Παρθένου επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες (κυρίως του πρώτου δεκαημέρου) και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτά ή τον Ωροσκόπο τους. 

Ερμής, Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται σε σύνοδο ενώ ο Ουρανός και Κρόνος είναι ευνοϊκοί σχηματίζονας όψη τριγώνου με τη Νέα Σελήνη.

 

Είναι μια θαυμάσια εκκίνηση για τον Σεπτέμβρη που έρχεται καθώς οι ενέργειες μας προετοιμάζουν για τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που μας περιμένουν. Αν φροντίσουμε να συντονίσουμε το μυαλό, την καρδιά και τα θέλω μας, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε αρκετά σε αυτόν τον νέο κύκλο του φεγγαριού.

Ο Ουρανός προσφέρει φρεσκάδα και έναν πρωτότυπο τρόπο να δούμε τα πράγματα. Θα δοκιμάσουμε διαφορετικούς τρόπους για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και μας θυμίζει πως η επιτυχία έρχεται όταν είμαστε συντονισμένοι με την ψυχή μας και περπατάμε τον δρόμο του πνεύματος, το δρόμο της καρδιάς. Θέστε έναν στόχο για αυτόν τον νέο κύκλο της Σελήνης που ξεκινάει και οραματιστείτε το αποτέλεσμα!

Ο Κρόνος βοηθάει και αυτός στηρίζοντας τις σοβαρές προσπάθειες καθώς η δύναμή του είναι σταθερή όπως το στοιχείο της Γης. Μας λέει πως όταν δεσμευόμαστε για το αποτέλεσμα, τότε δουλεύουμε πολύ πιο αποτελεσματικά από το να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. 

 

Κριέ, δώσε βάση στην υγεία σου. Αυτή η Νέα Σελήνη σε βοηθά να είσαι ζωτικός και δυνατός! Δες επίσης που μπορείς να φανείς χρήσιμος προσφέροντας υπηρεσία προς τους άλλους. Αν έχεις κόσμο για τον οποίο είσαι υπεύθυνος, πιθανός να χρειαστεί να κάνεις αλλαγές!

 

Ταύρε, αυτή η Νέα Σελήνη σε κάνει δημιουργικό! Πίστεψε στα χαρίσματά σου και όρμα μπροστά! Ίσως σε αυτόν τον νέο κύκλο της Σελήνης, "γεννήσεις" μια νέα ιδέα ή ένα νέο project. 

 

Δίδυμε, το σπίτι σου και ο προσωπικός σου χώρος ζητάνε την προσοχή σου. Ίσως νιώσεις πως θες να κάνεις κάποιες αλλαγές είτε κυριολεκτικά στον χώρο γύρω σου, είτε μεταφορικά μέσα σου. Αν κάποιοι από εσάς σκέφτεστε να μετακομίσετε, αυτή η Νέα Σελήνη σας ευνοεί!

 

Καρκίνε, δώσε βάση στην καθημερινότητά σου και κάνε εκεί αλλαγές. Επανεξέτασε τον τρόπο που βλέπεις και σκέφτεσαι για τα πράγματα και θέσε τις κατάλληλες προτεραιότητες για τη νέα σεζόν. Αν με κοντινούς σου ανθρώπους ή γείτονες είχες αψημαχίες, ίσως δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία για να καλυτερεύσουν τα πράγματα.

 

Λέοντα, αυτή η Νέα Σελήνη σε ευνοεί στα οικονομικά σου. Δες από που θα σου έρθουν χρήματα! Ίσως επίσης αξίζει να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου ως προς το τι θεωρείς σημαντικό στη ζωή σου. 

 

Παρθένε, είσαι το τιμώμενο πρόσωπο! Είναι ιδανική περίοδος για νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Σκούπισε για να φύγουν από γύρω σου οι άνθρωποι που σε γεμίζουν με αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις και πιάσε δουλειά! Θα σου έρθει έμπνευση, θέσε στόχους και δούλεψε στην κατεύθυνση που θες!

 

Ζυγέ, αν κάτι σε απασχολούσε αυτή την περίοδο, τώρα θα βρει τον τρόπο να λυθεί. Τυχόν αδιέξοδες καταστάσεις μπορούν τώρα να βρουν τον δρόμο τους. Νέες ιδέες και εμπνεύσεις μπορεί να αναδυθούν από μέσα σου για αυτό δώσε βάση στο υποσυνείδητό σου και άρα στα όνειρά σου! 

 

Σκορπιέ, νέα πρόσωπα μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή σου κυρίως στον τομέα των φίλων και των γενικότερων γνωστών. Δες αν σου φέρνουν κάτι νέο. Επαναξιολόγησε τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Αν κάτι δε σου αρέσει σε αυτούς, δες μήπως έχεις μέσα σου αυτή την ποιότητα. Το όμοιο έλκει το όμοιο στη ζωή...

 

Τοξότη, η Νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα της εργασίας σου. Είσαι γεμάτος στόχους και ανυπομονείς να τους βάλεις μπροστά! Θα σε ευνοήσει λοιπόν σε νέα σχέδια και ξεκινήματα. Κάποιοι από εσάς ίσως μπουν στον κόπο να επαναξιολογήσουν την καριέρα τους και να δουν αν τους κάνει.

 

Αιγόκερε, σπουδές και ταξίδια ευνοούνται από αυτή τη Νέα Σελήνη! Αν λοιπόν έχεις κάτι στα σκαριά κάνε το! Νέες εμπνεύσεις επίσης θα κάνουν την εμφάνισή τους και ίσως σου γεννηθεί η διάθεση να ξεκινήσεις κάποια καινούρια μαθητεία.

 

Υδροχόοε, τα οικονομικά σου πάνε καλά με αυτή τη Νέα Σελήνη! Ίσως σου επιστραφούν χρήματα ή γενικά επωφεληθείς από τα εισοδήματα άλλων. Σε εσένα θα είναι πολύ ισχυρή επίσης η αίσθηση πως κάτι τελειώνει και ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος. Έτσι είναι! Ψάξε να δεις τι θες να υλοποιήσεις και όρμα μπροστά! Κάνε ενεργειακούς καθαρισμούς για να βοηθήσεις να φύγει η σαβούρα...

 

Ιχθύ, νέα πρόσωπα στα ερωτικά μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Αν δε γίνει αυτό, τότε είναι πιο πιθανό να δεις μια υπάρχουσα σχέση με άλλο μάτι. Επανεξέτασε τις προτεραιότητές σου σε σχέση με τους άλλους και δες ποιους θες να έχεις στη ζωή σου.

 

Για προσωπικές προβλέψεις για αυτή τη Νέα Σελήνη και για να δείτε τι κύκλος ανοίγεται μπροστά σας, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο www.pandorastrology.com με τα στοιχεία γέννησής σας (πχ 23/5/1993 15:30 Αθήνα) και θα σας αποσταλεί μια μικρή γραπτή ανάλυση. Συμμετοχή 10 ευρώ. Εύκολη, γρήγορη και ασφλαλής πληρωμή μέσω κατάθεσης ή Paypal!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος