Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Ο ουρανός του Σεπτεμβρίου

Τελευταία μέρα του Αυγούστου σήμερα και αύριο ο Σεπτέμβριος κάνει το ντεμπούτο του με τέσσερις πλανήτες στην Παρθένο, ό,τι πρέπει για να μας προετοιμάσει για το φθινόπωρο που θα μας χτυπήσει την πόρτα στις 23 του μήνα. 

 

Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται όλοι μαζί λοιπόν, στο “σπίτι” της Παρθένου και πίνουν το καφεδάκι τους κουτσομπολεύοντας και χαχανίζοντας εις βάρος μας που γυρίζουμε από τις διακοπές και γκρινιάζουμε για τη νέα σεζόν που έρχεται. Ο Σεπτέμβριος φαίνεται πως θα είναι ένας μήνας που θα μας ζητήσει να σηκώσουμε γρήγορα τα μανίκια και να αναλάβουμε δράση. Αντί να γκρινιάζουμε, ας δείξουμε ευγνωμοσύνη για τις διακοπές που πήγαμε γιατί υπάρχουν και πολλοί που δεν κατάφεραν να πάνε. 

Βέβαια δεν χαίρονται όλοι που βρίσκονται στην Παρθένο! Η Αφροδίτη για παράδειγμα νιώθει εξαιρετικά άβολα εδώ. Θέλει να φύγει και δείχνει τον χειρότερό της εαυτό για αυτό ας προσέξουμε τις ζήλιες και ας μην κάνουμε σκηνές στο ταίρι μας. Αυτή η θέση μπορεί να μας κάνει εξαιρετικά απαιτητικούς στον έρωτα και στην αγάπη. Από την άλλη ο Ερμής είναι κυριολεκτικά στο σπίτι του καθώς είναι ο κυβερνήτης στην Παρθένο και έτσι εκφράζεται πολύ θετικά. Το μυαλό λειτουργεί, δίνει λύσεις και βάζει τα πράγματα σε μια σειρά ώστε να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν. Το τρίγωνο μάλιστα που σχηματίζει με τον Ουρανό την πρώτη του μήνα δίνει ευστροφία, εφευρετικότητα και πρωτότυπες ιδέες.

 

Η σύνοδος Ήλιου/Άρη στις 2 του μήνα δίνει ενέργεια και μας βοηθά να φέρουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας ενώ λίγη προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Αφροδίτης/Δία την ίδια μέρα που μας κάνει υπερβολικούς σε όλους τους τομείς. 

Στις 7 του μήνα, προς τα τέλη δηλαδή της πρώτης εβδομάδας, δύο τρίγωνα μεσουρανούν. Πρώτα έχουμε αυτό του Ήλιου/Κρόνου όπου οι επαφές με ανωτέρους ευνοούνται καθώς και η ανάληψη ευθυνών. Ύστερα έχουμε το τρίγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα που φέρνει πάθος στις σχέσεις αλλά και κτητικότητα. 

Στις 12 ο Άρης σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Δία που μπορεί να πυροδοτήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Υποστηρίζουμε τα πιστεύω μας με πάθος και φανατισμό και είναι δύσκολο να ακούσουμε την άλλη άποψη. 

 

Όλο αυτό το διάστημα η Σελήνη μας βρίσκεται σε αύξηση και έτσι φτάνουμε στις 14 του μήνα όπου έχουμε Πανσέληνο στους Ιχθύς, μια δύσκολη Πανσέληνο καθώς συμμετέχουν αρνητικά ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας και ο Ποσειδώνας. Χρειάζεται πολύ προσοχή καθώς οι πληροφορίες που θα λαμβάνουμε από οπουδήποτε, είτε από το νου, είτε από τα συναισθήματα, χρειάζεται να εξεταστούν. Θα έλεγα πως είναι ένα ισχυρά διαισθητικό φεγγάρι που θα θολώσει όμως πολύ τα νερά. Θα φέρει στην επιφάνεια μνήμες και τραύματα που χρειάζονται επούλωση. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι Ιχθύες, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Τοξότες καθώς και όσοι έχουν τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Θα βρεθούν αντιμέτωποι με καταστάσεις που τους έχουν τραυματίσει παλαιότερα αλλά αυτό δεν είναι κακό καθώς εδώ κρύβεται η δύναμή τους! Αν και η Πανσέληνος είναι η φωτεινή φάση του φεγγαριού, αυτή θα μας οδηγήσει στα σκοτάδια της γης, εκεί που έχουμε χάσει τα τραυματισμένα κομμάτια της ψυχής μας και μέσω της ίασης μπορούμε να τα ξαναπάρουμε πίσω. 

Σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί και η αντίθεση Άρη/Ποσειδώνα την ίδια μέρα που εντείνει τον φανατισμό και τα τυφλά χτυπήματα.

Την ίδια μέρα, Ερμής και Αφροδίτη περνάνε στο Ζυγό προσπαθώντας να εξισορροπήσουν και να εξομαλύνουν τα πράγματα αλλά αυτό θα γίνει από τις επόμενες μέρες που οι ενέργειες θα αρχίσουν σταδιακά να μειώνονται σε ένταση καθώς μπαίνουμε στη φάση της χάσης. 

 

Λίγη προσοχή στο τετράγωνο Ερμή/Κρόνου στις 22 του μήνα που μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία.

Στις 23 ο Ήλιος περνά κι αυτός στο Ζυγό και το φθινόπωρο κάνει την επίσημη εμφάνισή του. 

Στις 28 η Αφροδίτη σχηματίζει ένα ευχάριστο εξάγωνο με τον Δία. Οι δύο ευεργέτες του ουρανού, συμμαχούν για να φέρουν τύχη, χαρά, διασκέδαση και καλές συνεργασίες. Το νου σας σε τυχόν ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν σε εκείνες τις μέρες. 

 

Την ίδια μέρα έχουμε και Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Μπορούμε να ξεσκαρτάρουμε συνεργασίες και γνωριμίες που δεν μας βοήθησαν πουθενά αλλά αντιθέτως μας κράτησαν μακριά από το δυναμικό μας. Είναι μια Νέα Σελήνη που θα βοηθήσει να χτιστούν το επόμενο διάστημα νέες σχέσεις. Στο χέρι μας είναι να θέσουμε τα “ποιοτικά” κριτήρια και να αποφασίσουμε με ποιους θα πορευθούμε...

 

Για προσωπικές προβέψεις για το πως θα σας επηρεάσουν τα φεγγάρια του Σεπτεμβρίου, στείλτε μήνυμα στο pandorastrology@gmail.com με τα στοιχεία γέννησής σας (πχ 23/7/1989 13:40 Αθήνα). Συμμετοχή 10 ευρώ. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος