Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου

 

Παρασκευή και 13 σήμερα και στους ουρανούς Ήλιος και Πλούτωνας βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία αυξάνοντας τον μαγνητισμό και τη γοητεία μας! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις ενέργειες για να αυξήσουμε την επιρροή μας κάπου ή επίσης για να μπούμε στην καρδιά ενός θέματος που μας απασχολεί. Ταυτόχρονα Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται σε σύνοδο στην Παρθένο. Άλλη μια συνεργασία που μας ευνοεί καθώς μυαλό και συναίσθημα συμβαδίζουν βοηθώντας μας να βρούμε λύσεις σε πρακτικά προβλήματα. Είναι επίσης μια όψη που ευνοεί τις κοινωνικές συναντήσεις κάθε είδους. 

 

Και φτάνουμε στο βεβαρημένο Σάββατο! Το πρωί του Σαββάτου έχουμε Πανσέληνο στους Ιχθύς. Παραδοσιακά αυτή η Πανσέληνος ονομάζεται Φεγγάρι της Συγκομιδής και αυτό γιατί η συγκομιδή συνεχίζεται με τους καρπούς των δέντρων (μήλα, αχλάδια, κάστανα πιο μετά κτλ). Είναι ένα δύσκολο φεγγάρι καθώς συμμετέχουν αρνητικά ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας και ο Ποσειδώνας. Όποιες πληροφορίες λαμβάνουμε αυτές τις μέρες θα πρέπει να τις διπλοτσεκάρουμε για να βεβαιωθούμε ότι ισχύουν. Επίσης αυτή η Πανσέληνος μας φέρνει πολύ κοντά με εκείνα τα τραυματισμένα μέρη μας που έχουμε απωθήσει. Φοβίες και ενοχές μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά. Αντί να το βάλουμε στα πόδια, χρειάζεται να τις παρατηρήσουμε και να δουλέψουμε μαζί τους. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι Ιχθύες, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Τοξότες καθώς και όσοι έχουν τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Οι Ιχθύες έχουν μεγάλη δύναμη και αυτή κρύβεται σαν μαργαριτάρι μέσα στο κοχύλι των τραυμάτων μας. Μια άλλη ενέργεια που θα κυριαρχεί αυτές τις μέρες θα είναι αυτή της ολοκλήρωσης. Πολλά πράγματα θα έρθουν στο τέλος τους καθώς θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. 

Την ίδια μέρα η αντίθεση Άρη/Ποσειδώνα (που επηρεάζει και την Κυριακή) εντείνει τον φανατισμό και τα τυφλά χτυπήματα. Ξεσπάσματα βίας μπορεί να εμφανιστούν.

Ερμής και Αφροδίτη επίσης περνάνε στον Ζυγό και σταδιακά θα φέρουν μια ισορροπία στο όλο σκηνικό αλλά αυτό θα πάρει κάποιες μέρες.

Τέλος, η Σελήνη θα είναι κενή πορείας από τις 7:33 το πρωί του Σαββάτου μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής. Συνεπώς, με όλες αυτές τις ενέργειες στο παιχνίδι, είναι καλύτερα να αφιερώσουμε την ημέρα σε εσωτερική ενατένιση και διαλογισμό παρά σε εξωτερική δράση και στόχους. 

 

Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει πλέον στον Κριό και σπρώχνει τα πράγματα σε μια ποιο ενεργητική κατάσταση. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νέα σχέδια την εβδομάδα που έρχεται. Τα ζώδια της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες ευνοούνται για νέα ξεκινήματα με αυτή τη θέση του φεγγαριού. 

 

Για προσωπικές προβλέψεις για την Πανσέληνο και την είσοδο Ερμή και Αφροδίτης στο Ζυγό, στείλτε μήνυμα στο pandorastrology@gmail.com. Συμμετοχή 10 ευρώ. Εύκολη και ασφαλής πληρωμή μέσω Paypal ή κατάθεσης.

 

Καλή συνέχεια και να έχετε μια ζωή γεμάτη Φως!

 

Δημήτρης

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος