Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό

 

Η ανάδρομη κίνηση του γνωστού κατεργάρη του ουρανού ξεκινάει από σήμερα 31 Οκτωβρίου και συνεχίζει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του φαινομένου, ο Ερμής θα παραμείνει στο Σκορπιό έτσι το νοητικό μας θα περάσει από μια φάση κάθαρσης.

 

Ο Σκορπιός, όπως έχουμε γράψει και αλλού, είναι το ζώδιο που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο συμβολίζει τον θάνατο και τη μεταμορφωτική διαδικασία. Έτσι το νοητικό μας μέρος, δηλαδή οι σκέψεις μας, οι απόψεις μας και ο τρόπος που ερμηνεύουμε τον κόσμο θα περάσουν από μια φάση αμφισβήτησης και διάλυσης έτσι ώστε ο νους μας να διευρυνθεί. Να είστε έτοιμες και έτοιμοι λοιπόν να έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους και καταστάσεις που θα αμφισβητήσουν τον τρόπο που σκέφτεστε. Αυτή η “τριβή” δημιουργεί μέσα μας μια ένταση και μια αντιπαράθεση. Επειδή ο Σκορπιός είναι ζώδιο του Νερού και άρα χρωματίζεται έντονα από τα συναισθήματα, οι αντιπαραθέσεις αναμένεται να είναι έντονες και κάποιες φορές ο φανατισμός θα κυριαρχεί. 

Αν υψωθούμε όμως πάνω από τα τυφλά συναισθήματα και τις αυτόματες σκέψεις και παρατηρήσουμε τον εαυτό μας, θα καταλάβουμε τα μοτίβα που επαναλαμβάνουμε αυτόματα στις ζωές μας, θα δούμε καλύτερα τα “κουτάκια” μέσα στα οποία τοποθετούμε τα πάντα και θα δώσουμε χώρο και χρόνο σε αυτή τη διαδικασία για να μας αλλάξει. 

Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η πρόσφατη παρέλαση που έκανε ομάδα κοριτσιών με συγκεκριμένη και συνειδητή τοποθέτηση η οποία προκάλεσε τον τρόπο που σκεφτόμαστε οι περισσότεροι και έθεσε σε αμφισβήτηση την “κανονικότητα” που έχουμε στο μυαλό μας. Άσχετα αν τελικά συμφωνούμε ή διαφωνούμε, αυτό ήταν ένα καλό παράδειγμα για το τι πάει να πει έρχομαι αντιμέτωπος με κάτι που αμφισβητεί την μέχρι τώρα πορεία μου και τον τρόπο που έβλεπα τα πράγματα. 

 

Τα ζώδια που θα έχουν πιο έντονα τα “συμπτώματα” θα είναι εκείνα του Σταθερού Σταυρού δηλαδή οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι όπου θα έρθουν αντιμέτωποι όχι μόνο με τον τρόπο του σκέπτεσθαι αλλά και με το παρελθόν. Ο Ερμής στο Σκορπιό θα φέρει στο προσκήνιο και θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, με αποφάσεις που δεν πήραμε, με λόγια που δεν είπαμε ή με καταστάσεις που θάψαμε. Θα μας οδηγήσει ξανά σε αυτά με σκοπό να κάνουμε ανασκόπηση και να βγάλουμε πορίσματα. Προσοχή όμως να μην δράσετε! Αφήστε τη δράση αφού γυρίσει ορθόδρομος δηλαδή από τις 21 Νοεμβρίου και μετά και ακόμα καλύτερα από τον Δεκέμβρη. 

 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτή την περίοδο θα είναι η “κατάβαση” στον κόσμο του υποσυνειδήτου όπου βρίσκονται τα τραύματά μας. Ο Σκορπιός είναι το σκοτάδι μέσα μας που κρύβει τα δώρα με μορφή τραυμάτων. Ο Ερμής πάντα φέρνει φως. Έτσι αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να βουτήξουμε μέσα μας και να αντιμετωπίσουμε τραύματα που έχουμε απωθήσει. Ο διαλογισμός είναι μια πολύ καλή τεχνική για αυτό όπως και η ενεργειακή θεραπευτική και η αυτοπαρατήρηση. Δείτε πως δράτε καθημερινά. Μικροί φόβοι, ενοχές και ντροπές καθορίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις δράσεις σας. Πιάστε τα επ’ αυτοφώρω και εξετάστε γιατί συμβαίνουν. Τολμήστε να πράξετε αντίθετα από ό,τι σας λέει ο φόβος ή η ενοχή και δείτε τι συμβαίνει. Ανακαλύπτετε έναν νέο τρόπο να κάνετε τα πράγματα, έναν νέο τρόπο να τα βλέπετε και να τα ερμηνεύετε. Έτσι σιγά σιγά σπάτε τις αλυσίδες που σας θέτει ο νους και τον διευρύνετε. 

 

 

Για προσωπικές ερμηνείες σχετικά με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον προσωπικό σας χάρτη, στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία γέννησής σας πχ 23/5/1988 11:35 μμ Αθήνα στο pandorastrology@gmail.com ή στο fb και θα λάβετε μια μικρή γραπτή ανάλυση για το τι να περιμένετε και για το πως να εκμεταλλευτείτε καλύτερα αυτό το διάστημα. Συμμετοχή 10 ευρώ. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος