Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Οι ενέργειες του Δεκεμβρίου

 

Και μπήκαμε στον Δεκέμβριο που φαίνεται να έχει αρκετή κινητικότητα και δώρα! Η Αφροδίτη είναι αρκετά ζωηρή και φαίνεται πως οι σχέσεις θα παίξουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτό το μήνα. Θα τεθούν επίσης οι βάσεις για να γειωθεί ενέργεια από τα πνευματικά πεδία στις συνειδήσεις μας και να εκφραστεί πρακτικά στον κόσμο που την έχει τόση ανάγκη. Πάμε να δούμε πως θα κινηθεί η ενέργεια μέσα στο μήνα και τι ακριβώς θα μας φέρει.

 

Το πρώτο δεκαήμερο η Σελήνη βρίσκεται σε γέμιση και έτσι η βασική ενέργεια είναι αυτή της ανάπτυξης και της έλξης. Είναι καλό διάστημα για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας!

Σε αυτό συνεισφέρει και η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω που μας κάνει φιλόδοξους και πρακτικούς. Θα μείνει σε αυτή τη θέση για όλο του 2020 συνεπώς περισσότερα για αυτό στο άρθρο που θα ανέβει για το καινούριο έτος. 

 

Στις 8 του μήνα το εξάγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα φέρνει ευχάριστες συναισθηματικές ευκαιρίες και εξελίξεις. Προωθεί επίσης τη φαντασία και την αγάπη για το ωραίο, έτσι αναζητάμε να βάλουμε στη ζωή μας το κάτι διαφορετικό που θα μας εμπνέει.

Στις 11 η σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου σοβαρεύει λίγο τα πράγματα και δε μας αφήνει να παίζουμε με τα συναισθήματα. Είναι καλή όψη για να σταθεροποιήσουμε τις σχέσεις μας και να κάτσουμε να σκεφτούμε τι θέλουμε από αυτές. 

 

Η ενέργεια κορυφώνεται στις 12 του μήνα όπου έχουμε Πανσέληνο στους Διδύμους και έτσι ενεργοποιείται ο άξονας Διδύμων-Τοξότη με αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Είναι ένα φεγγάρι που φέρνει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία και θολώνει τα νερά του νου. Είναι δύσκολο να δούμε τα πράγματα καθαρά και η λογική θα αντιμάχεται το συναίσθημα. Τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο τσεκάρετε ξανά και ξανά τις πληροφορίες!

 

Μια μέρα μετά, στις 13, η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα και ο Άρης σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η πρώτη συνάντηση φέρνει έντονη ενέργεια που μπορεί να εκφραστεί με πάθος στις ερωτικές μας σχέσεις αλλά και με ζήλια! Θέλει προσοχή να μην θολώνεται η κρίση μας καθώς οτιδήποτε έχουμε μέσα μας μεγεθύνεται με αυτή την όψη. Η δεύτερη συνάντηση μας δίνει ενέργεια που τροφοδοτείται από τα ιδανικά και τις αξίες μας. Είμαστε πρόθυμοι να λειτουργήσουμε παραγωγικά για να αποδείξουμε έμπρακτα αυτά που πιστεύουμε. 

 

Στις 15 έχουμε τη μεγάλη συνάντηση Δία/Ουρανού με όψη τριγώνου. Είναι μια όψη που μας  επηρεάζει περισσότερο συλλογικά παρά ατομικά εκτός κι αν τονίζονται με κάποιο τρόπο αυτοί οι πλανήτες στο προσωπικό μας ωροσκόπιο. Φέρνει ένα “άνοιγμα” προς τη νέα εποχή που θα κρατήσει για μερικούς μήνες. Ανοίγει τις πύλες για να εισρεύσουν ιδέες και εμπνεύσεις από τα ανώτερα πεδία όπου θα μας ωφελήσουν συλλογικά. Οι δυνάμεις τις αλλαγής και της επέκτασης συνεργάζονται και έτσι δημιουργείται χώρος και ευκαιρίες για να πάμε πιο μπροστά, να δράσουμε πιο δημιουργικά και με περισσότερη ελευθερία. Ευνοούνται αρκετά από αυτό οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι, οι Ιχθύες, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Παρθένοι σε πολλούς τομείς ανάλογα τον προσωπικό τους χάρτη. Αυτά θα είναι τα ζώδια μέσω των οποίων θα εισρεύσει κυρίως αυτή η ενέργεια και έτσι είναι πιθανό να νιώσετε και εσείς το άνοιγμα αυτό με τη μορφή νέων ενδιαφερόντων, νέων οπτικών για τη ζωή και διεύρυνσης των οριζόντων σας.

 

Η Σελήνη ήδη έχει μπει σε χάση και η ενέργεια τραβιέται προς τα μέσα. 

Στις 22 έχουμε ένα δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού που μπορεί να φέρει σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις και απότομες αλλαγές που δεν τις είχαμε φανταστεί. Η ενέργεια είναι ασταθής και υπάρχει κόντρα με το παλιό. Ο Ήλιος ταυτόχρονα μπαίνει στον Αιγόκερω γειώνοντας όλες τις ενέργειες του έτους και αυξάνοντας τις υποχρεώσεις. 

 

Στις 24 έχουμε ένα δυνατό τρίγωνο μεταξύ Ήλιου και Ουρανού που μοιάζει με το προηγούμενο (Δίας/Ουρανός) αλλά εκφράζεται σε μικρότερη κλίμακα και ένταση. Εκείνες τις μέρες μπορούμε να είμαστε πιο δραστήριοι και να κυνηγήσουμε την τύχη μας! Είμαστε ανοιχτοί στο καινούριο και βαριόμαστε εύκολα το παλιό. Έχουμε ανάγκη για αλλαγή και για έντονη δραστηριότητα συνεπώς οι αλλαγές είναι στο πρόγραμμα!

 

Προς τα τέλη του μήνα στις 26 έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και Ηλιακή έκλειψη! Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ δυνατή και δίνει μεγάλη ώθηση προς τα μπροστά και στο κυρίως θέμα του 2020 που θα είναι η υλοποίηση και η γείωση του πνευματικού στο υλικό πεδίο. Ο Ουρανός συμμετέχει με μια δυνατή όψη τριγώνου δίνοντας έτσι όλη του την ενέργεια και το άνοιγμα στο καινούριο και ο Δίας συμμετέχει από σύνοδο. Είναι ιδανική λοιπόν για να ξεκινήσουμε να υλοποιούμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει αλλά έχουν μείνει στο πεδίο του μυαλού μόνο. Θα θέσει τις βάσεις για τη μελλοντική επιτυχία σε ό,τι κάνουμε. Ξεκινήστε λοιπόν τα σχέδιά σας με τις καλύτερες προοπτικές!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

Αν βρίσκετε χρήσιμα και βοηθητικά τα άρθρα της Πανδώρας, μπορείτε να κάνετε δωρεά όποιο χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε στηρίζοντας τη σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ! Να ζείτε μια ζωή γεμάτη Φως!

Δημήτρης Καμίλλος