Συναστρία

Στη Συναστρία εξετάζουμε τους χάρτες δύο ανθρώπων με σκοπό να δούμε πως πλέκονται οι ενέργειές τους, αν υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η σχέση θα διαρκέσει και αν η σχέση συμβάλλει στην εξέλιξή τους ως άτομα. 

Μπορούμε να εντοπίσουμε τις αδυναμίες και τα σημεία που χρειάζεται να προσεχθούν όπως επίσης και τα σημεία εκείνα όπου η σχέση είναι δυνατή. Τυχόν καρμικοί δεσμοί αναλύονται και εξετάζονται πως επιδρούν στη σχέση.

Πέρα από τη σύγκριση των δύο χαρτών, δημιουργείται και ένας τρίτος χάρτης που αντιπροσωπεύει την ίδια τη σχέση ιδωμένη ως ξεχωριστή "οντότητα". Εδώ βλέπουμε καλύτερα πως λειτουργούν τα άτομα από κοινού και πως αλλάζουν οι ενέργειές τους και υποστηρίζουν (ή όχι) η μια την άλλη. Μπορούμε επίσης να αξιολογήσουμε τυχόν κρίσεις που παρουσιάζονται και να προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στα αίτια. 

Αν ενδιαφέρεστε για μια συνεδρία Συναστρίας, στείλτε το αίτημά σας και τα στοιχεία γέννησής σας καθώς και του ατόμου που σας ενδιαφέρει (πχ Αθήνα 11/10/74 9:50 π.μ.) στο email pandorastrology@gmail.com . Συνεισφορά 40 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται η γραπτή ανάλυση καθώς και η συνεδρία από κοντά ή μέσω Skype για να συζητήσουμε πάνω στα ευρήματα.

Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com