Συνεδρία Αγγελικού Ρέικι

Σε μια συνεδρία Αγγελικού Ρέικι συζητάμε το θέμα που σας απασχολεί και σας μεταβιβάζεται η ενέργεια των κατάλληλων Αγγέλων ώστε να μετακινηθούν ενεργειακά εμπόδια, παγιωμένες πεποιθήσεις και προγράμματα φόβου που δεν σας εξυπηρετούν.

 

Το Αγγελικο Ρέικι είναι μια ενεργειακή θεραπευτική που σας συνδέει με την ψυχή σας μέσω των κατάλληλων για εσάς Αγγέλων. Βιώνετε μια βαθιά ίαση σε πολλαπλά επίπεδα, τόσο στο ενεργειακό σας σώμα όσο και στα συναισθήματα και στο νου.

 

Η συνεδρία συνδυάζεται με διάβασμα αγγελικών καρτών για επιπλέον καθοδήγηση και ανάλογα την περίπτωση μπορεί να σας δωθεί κάποιος κρύσταλλος, αγγελικό ίαμα ή συγκεκριμένες προσευχές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο συνειδητοί σχετικά με το θέμα που σας απασχολεί.  Στόχος δεν είναι μόνο ο καθαρισμός και η ενεργειακή υποστήριξη αλλά η ουσιαστική επαφή με την ψυχή σας έτσι όπως κρατιέται στην αγγελική σφαίρα έτσι ώστε να βρείτε τη δύναμή σας και να έχετε καθαρή καθοδήγηση.

 

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από κοντά είτε στον χώρο της Εστίας στο Περιστέρι, Λυκούργου 13, είτε στον δικό σας χώρο. Συνεισφορά 25 ευρώ για τις συναντήσεις στην Εστία και 30 για τις συναντήσεις στον χώρο σας. 

Κλείσετε τη δική σας συνεδρία Αγγελικού Ρέικι,  συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνία
Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com