Συνεδρία Ταρώ

Στις μέρες μας αν και είναι πολλοί αυτοί που χρησιμοποιούν τα Ταρώ για να ρίξουν ματιές στο μέλλον, η εποχή του Υδροχόου έχει φέρει έναν νέο τρόπο να χρησιμοποιούμε την τράπουλα. Στην εποχή που διανύουμε, ο άνθρωπος καλείται επιτέλους να αναλάβει τα ηνία της ύπαρξής του.

Τα αρχέτυπα της Ταρώ εκφραζόμενα στο εδώ και τώρα, δίνουν την ευκαιρία σε αυτόν που ζητάει χρησμό, να ερευνήσει όλες τις πτυχές του προβλήματος που τον απασχολεί καθώς επίσης και τις δικές του εσωτερικές αποχρώσεις-τάσεις. Έτσι η Ταρώ γίνεται ένα εργαλείο συμβουλευτικής που σκοπό έχει να αυξήσει τη συνείδηση του ατόμου ώστε να τοποθετηθεί πιο σωστά στο ζήτημα που το απασχολεί.​

Χρησιμοποιώντας την Ταρώ για να μελετήσουμε ένα θέμα που μας απασχολεί, εμβαθύνουμε και βλέπουμε τις ενέργειες που βρίσκονται σε δράση πίσω από τα φαινόμενα καθώς και την πιθανή έκβαση.

Σκοπός της συνεδρίας είναι να μας βοηθήσει να γίνουμε πιο συνειδητοί και έτσι αντί να ζήσουμε τη μοίρα μας, να ζήσουμε το πεπρωμένο μας. Ποια η διαφορά;

Μοίρα είναι το αναπόφευκτο. Είναι αυτό που μοιραία ζούμε όταν δεν έχουμε ξεφύγει από τα πρότυπα που έθεσαν άλλοι για εμάς. Είναι αυτό που μοιραία ζούμε όταν δεν είμαστε συνειδητοί και δεν έχουμε ανακαλύψει τα δώρα μας.

Πεπρωμένο είναι αυτό που ζούμε όταν έχουμε ανακαλύψει τη δύναμή μας και εκπληρώνουμε τον σκοπό μας, αυτό που αλλιώς ονομάζεται Ντάρμα. Το πεπρωμένο το ζεις όταν βαδίζεις τον δικό σου δρόμο σαν ατομικότητα όντας συνειδητός και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες των πράξεών σου. Ο κύριος της ζωής σου είσαι εσύ και όχι κάποια εξωτερική δύναμη με οποιαδήποτε μορφή όπως η κοινωνία, οι συνθήκες, η θρησκεία με τις εντολές της, οι φοβίες σου, οι ελπίδες σου κτλ.

 

Αν ενδιαφέρεστε για μια συνεδρία Ταρώ, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο pandorastrology@gmail.com ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 6949817622. Συμμετοχή 20 ευρώ. 

Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com