Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com

Tarot Insights

Τι είναι η Ταρώ;

Κανείς δε γνωρίζει ακριβώς πότε εμφανίστηκε η Ταρώ και ποια η προέλευσή της. Ξέρουμε ότι χρησιμοποιούνταν από τον 15ο αιώνα σε διάφορα μέρη της Ευρώπης (κυρίως Ιταλία και Γαλλία) ως ψυχαγωγικό παιγνίδι όπως η κοινή μας τράπουλα. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι η απλή τράπουλα προήλθε από την Ταρώ. Σύντομα άρχισε να χρησιμοποιείται για μελλοντολογικούς σκοπούς.

Στις μέρες μας αν και είναι πολλοί αυτοί που τη χρησιμοποιούν για να ρίξουν ματιές στο μέλλον, η εποχή του Υδροχόου έχει φέρει έναν νέο τρόπο να χρησιμοποιούμε την τράπουλα. Στην εποχή που διανύουμε, ο άνθρωπος καλείται επιτέλους να αναλάβει τα ηνία της ύπαρξής του. Τα αρχέτυπα της Ταρώ εκφραζόμενα στο εδώ και τώρα, δίνουν την ευκαιρία σε αυτόν που ζητάει χρησμό, να ερευνήσει όλες τις πτυχές του προβλήματος που τον απασχολεί καθώς επίσης και τις δικές του εσωτερικές αποχρώσεις-τάσεις. Έτσι η Ταρώ γίνεται ένα εργαλείο συμβουλευτικής που σκοπό έχει να αυξήσει τη συνείδηση του ατόμου ώστε να τοποθετηθεί πιο σωστά στο ζήτημα που το απασχολεί.

Πως μπορεί να με βοηθήσει;

Η αύξηση λοιπόν της συνείδησης και η υπευθυνότητα είναι οι γραμμές πάνω στις οποίες θα προχωρήσει η εξέλιξη στην εποχή του Υδροχόου. Το Πνεύμα δεν ανέχεται πλέον να "τρέχει" πίσω από κανόνες, πρέπει, εντολές ή μοιρολατρικές συμπεριφορές. 

Μελετώντας ένα θέμα που μας απασχολεί, χρησιμοποιώντας την Ταρώ, μπορούμε να εμβαθύνουμε και να δούμε τις ενέργειες που βρίσκονται σε δράση πίσω από τα φαινόμενα. Φυσικά πολλές φορές δίνονται και κατευθυντήριες γραμμές για το μέλλον αλλά η τελική απόφαση παραμένει στα δικά μας χέρια. Για παράδειγμα στην ερώτηση "Με απατάει ο άνδρας μου;" διερευνάται αυτή η πιθανότητα αλλά το βάρος της ανάλυσης θα πέσει πάνω σε θέματα όπως "Γιατί επιλέγω να είμαι λοιπόν με έναν τέτοιο άνδρα;", "Τι είναι αυτό που φοβάμαι και δε βρίσκω τη δύναμη να φύγω;" κτλ.

Μοίρα και Πεπρωμένο

Σκοπός της συνεδρίας είναι να μας βοηθήσει να γίνουμε πιο συνειδητοί και έτσι αντί να ζήσουμε τη μοίρα μας, να ζήσουμε το πεπρωμένο μας. Ποια η διαφορά;

Μοίρα είναι το αναπόφευκτο. Είναι αυτό που μοιραία ζούμε όταν δεν έχουμε ξεφύγει από τα πρότυπα που έθεσαν άλλοι για εμάς. Είναι αυτό που μοιραία ζούμε όταν δεν είμαστε συνειδητοί και δεν έχουμε ανακαλύψει τα δώρα μας.

Πεπρωμένο είναι αυτό που ζούμε όταν έχουμε ανακαλύψει τη δύναμή μας και εκπληρώνουμε τον σκοπό μας, αυτό που αλλιώς ονομάζεται Ντάρμα. Το πεπρωμένο το ζεις όταν βαδίζεις τον δικό σου δρόμο σαν ατομικότητα όντας συνειδητός και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες των πράξεών σου. Ο κύριος της ζωής σου είσαι εσύ και όχι κάποια εξωτερική δύναμη με οποιαδήποτε μορφή όπως η κοινωνία, οι συνθήκες, η θρησκεία με τις εντολές της, οι φοβίες σου, οι ελπίδες σου κτλ.

Ποιές υπηρεσίες παρέχει η Πανδώρα;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα στο τηλέφωνο 6949817622 ή να στείλετε email στο pandorastrology@gmail.com ή να στείλετε μήνυμα στη σελίδα της Πανδώρας στο facebook (πατήστε το εικονίδιο του fb που βρίσκεται πιο κάτω) και να ζητήσετε μια συνεδρία από κοντά ή μέσω internet. Συμμετοχή 20 ευρώ.