Υπηρεσίες 

Η Πανδώρα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο την παροχή συμβουλών για πρακτικά θέματα αλλά και την αυτοβελτίωση. Οι υπηρεσίες της βασίζονται στην Αστρολογία, τη γνώση της Kabbalah και το Αγγελικό Βασίλειο.

Μαζί για έναν καλύτερο κόσμο!

Το μεγαλύτερο μέρος από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή μας ζωή, δημιουργείται από εμάς τους ίδιους ασχέτως αν εμφανίζονται σαν εξωτερικά-τυχαία γεγονότα. Οι περισσότεροι δεν μπορούμε να φανταστούμε πόση μεγάλη δύναμη έχουμε να δημιουργούμε τον κόσμο μας. Αν εξετάσουμε τη ζωή μας με παρατηρητικότητα και ειλικρίνια, θα δούμε ότι για πολλές καταστάσεις υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι ίδιοι. 

Η Αστρολογία αποκαλύπτει ότι υπάρχουν κύκλοι μικροί και μεγάλοι, ουράνιοι και γήινοι και μας μαθαίνει πως να τους χρησιμοποιούμε προς όφελός μας. Μας δείχνει τον λόγο για τον οποίο έχουμε ενσαρκωθεί. 

Η Kabbalah μας διδάσκει τη δομή του κόσμου μας και πως υπάρχουν μυστικές αντιστοιχίες μεταξύ των Ουράνιων και γήινων πραγμάτων. Μέσω αυτών των αντιστοιχιών, μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον Άγγελο Φύλακά μας και να αναπτύξουμε τις ποιότητές του που έχουν εμφυτευτεί μέσα μας. 

Το Αγγελικό Ρέικι είναι ένας πιο άμεσος τρόπος να βιώσουμε την αγγελική θεραπευτική και να πάρουμε αγγελική καθοδήγηση γεμίζοντας το ενεργειακό μας σώμα με φως και αγάπη.

Περιηγηθείτε σε αυτές αλλά και σε άλλες υπηρεσίες όπως εμφανίζονται στο υπομενού κάτω από την ενότητα Υπηρεσίες.

Πανδώρα

Η Πανδώρα έχει σαν σκοπό μέσα από τις υπηρεσίες της Αστρολογίας, της Kabbalah και του Angelic Reiki™ να βοηθήσει τον καθένα να έρθει σε επαφή με την Ψυχή του και να εκδηλώσει στον κόσμο τη μοναδική αποστολή του.​​
 

Στοιχεια επικοινωνίας

Email : pandorastrology@gmail.com

Τηλ:  6949817622

Ακολουθήστε μας!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια και τις δράσεις μας μέσω email!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com